جوهر عشق

رسول پویان دلی از جـوهـر عشق آفریدند سری در پیکـر عشق آفریدند سفر…

۱۵ اگستروزی که نه‌تنها جمهوریت؛ بلکه رویاهای یک ملت فرو…

نویسنده: مهرالدین مشید ۱۵ اگست ۲۰۲۱ را نباید صرف به‌عنوان روز…

آیازبان پارسی گویشی مردم کابل و تهران  ویا گویش هزارگی …

نوشته: دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها برخی ماجراجویان…

آسیب شناسی  استقلال افغانستان آن در بعد های سیاسی، اقتصادی،…

نوشته از بصیر دهزاد   روابط بین المللی و تکنالوژی معاصر…

کمدی الاهی یا کمدی انسانی؟ بالزاک و دانته

Balzak, Honore de (1799- 1850) آرام بختیاری بلبشو و شهر فرنگ جامعه…

         پنجساله گی چیره گی تاریکی درافغانستان       

    نوشته ی :اسماعیل فروغی                                                            پنجسال ازفاجعه ی تسلیم دادن…

میرزا تورسون‌زاده شاعر صلح و دوستی تاجیکستان

 برگردان. رحیم کاکایی زویا عثمانووا میهن‌دوستی پرشور که هرگز چیزی را بر…

 افغانستان ؛ در چنبره افراطیت دینی و تندروی قومی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در طول تاریخ معاصر خود، به‌ویژه در…

از دیدگاه علم سیاست !

تلاش و سعی چه به شکل مسلحانه باشد یا غیر…

افغانستان در بن‌بست؛ راه‌های برون‌رفت و چشم‌انداز آیند

نویسنده: مهرالدین مشید فردای افغانستان و چگونگی عبور از وضعیت موجود در…

فرانس مهرینگ؛ تئوریسین ژورنالیست، ژورنالیست صاحبنظر

France Mehring (1846- 1919 ) آرام بختیاری مهرینگ؛ کوشش در راه روشنگری…

افغانستان در آستانه یکخطر وبحران جدید ( تداوم بحران نیم قرنه) 

نوشته از بصیر دهزاد  آغاز جنگ ها و حملات پراگنده گروه…

قرائت های تاریخی و فراتاریخی دینی؛ از بن بست تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در دو سده اخیر، یکی از مهم‌ترین رویکردها…

تضاد دین و حقیقت...!

توهم خدای دین، حقیقتِ بشر را در آزادی او به…

نقدواره پژوهشیِ بر  مفاهیم جمهوری و جمهوریت 

1میرعبدالواحد سادات     از منظر  حقوق اساسی و علوم سیاسی  در راستای :  …

روح و نَفْس چیست؟

برهان الدین « سعیدی»  بادِ نفس مر سینه را ز اندوه…

طبع  شکسته

نوشته نذیر ظفر  2/8/26 ورجینیا  كوچهِ ما پر از گلِ است ،…

تحولات بدخشان؛ نشانه‌های سقوط یا پایان مأموریت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید جرقه‌ای که آتش مقاومت را در سراسر افغانستان…

بردی کربابایف

برگردان . رحیم کاکایی روسلان سمیاشکین نویسنده براستی مردمی و یکی از  بنیان…

ژورنالیست، راوی حقیقت است، نه مبلغ یک روایت

نور محمد غفوری هر حرفه‌ای چارچوب، قواعد، اصول و معیارهای خاص…

«
»

چالش آب یخ وکاخ سفید !

قرن 21 و سال 2014 و سیاستهایی که با زنجیره ای از جنگهای نامتعارف پیش میرود . تبعات و تلفات مستقیم و غیر مستقیم این سیاستها را با چالش سطلی آب یخ  قرار است حل کنند . پس اول جنگ و خلق انواع بیماریها و بعد فراخوان جهانی برای درمان این بیماریها !! چالش تخمی و سر کاری آب یخ در سطح جهانی روی تنها آلترناتیوهم تاثیرعجیبی گذاشت . جناب دولت آمریکا که سرت ظاهرا شلوغ است ، قطع آب و نیازهای انسانی زندانیان لیبرتی درفرهنگ ایرانی ها خیلی بد است ، میگن کاخ سفید بدتراز یزید شده است ! چون مسئولییت اول تا آخر آن زندانیان لیبرتی و اعضای مجاهدین در جغرافیای عراق از بعد از سقوط صدام با دولت آمریکاست . اگر کسی میخواهد پیامی سیاسی بدهد بهتراست از این مشتی گوشت و پوست و استخوان مایه نگذارد !

رهبری عقیدتی مجاهدین بر سر شرایط به وجود آمده ، تا آخر دنیا البته باید پاسخگو باشد . اما در شرایط امروز دولت آمریکا مسئولییت و توان اجرایی تمام قضایای مربوط به زندانیان لیبرتی را دارد . هر شلیکی با جواز سیاسی دولت آمریکا است. قطع آب و نیازیهای انسانی و باقی اتفاقات طی این سالیان بعد ازسقوط صدام ، به حساب دولت آمریکا نوشته میشود .

در این آشفته بازاری که نشانمان میدهند ، از سفر وزیر خارجه حکومت اسلامی ایران به عراقِ بعد از مالکی، تا مسلح کردن کردستان توسط ایران ، از مهمانی روحانی درنیویورک گرفته….تا مذاکرات پیش رو اتمی….از آتش بس غزه و اسرائیل….ازحملات علیه داعش و نجات یزیدی ها….تا چالش آب یخ و میلیونها دلار جمع شده برای همین آب یخ……نزدیک شدن به شناسایی قاتل آن خبرنگار….مجوز پرواز نظامی بر سر سوریهای داعش پرور…ادامه مشکلات اوکراین و روسیه….تمرکز روی مسائل مختلف جهانی دیگر…مسئولییت اجرایی و جدی دولت آمریکا درقبال زندانیان لیبرتی را فراموش نمیشود .

بر خلاف نظر رهبرعقیدتی مجاهدین در این راستا تشکیل کمیته حقیقت یاب برای شناسائی تمام اتفاقات و یا درخواست حفاظت در باتلاق عراق فقط دادن آدرس انحرافی است . بهترین تضمین برای جلوگیری از کشتار های بعدی یا هر اتفاق دیگری ، خروج فوری و بدون قید وشرط تمام زندانیان لیبرتی از جهنم عراق است و این مهم فقط درحیطه قدرت دولت ایالات متحده آمریکا بوده و هست و خواهد بود . تا آن زمان خروج ، لطفا آب را قطع نکنید و مایحتاج اولیه زندگی انسانی را برای زندانیان تامین کنید . این خواسته ای انسانی و ساده است که در زندان رسمی گوانتاما هم اجرا میشد . اگر کسی موافق است که حرفی میزند و معترض است و اگر هم کسی حرفی نزد و با چالش تخم چپ و جهانی آب یخ سرگرم شد و خفه خون گرفت…. پس جوجوی سیاسی دارند که مبارکشان !

http://campaignliberty2013.blogspot.fr/

http://www.aftabkaran.com/akhbar.php?id=18424

رونوشت به کاخ سفید

اسماعیل هوشیار

27.08.2014