وحدت ملی و حکومت مشروع؛ میان امیدهای فردا و چالش‌های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان بر سر دو راهی؛ وحدت ملی یا…

بیان ابراهیم

خانم بیان ابراهیم (به کُردی: بەیان ئیبراهیم) شاعر کُرد زبان…

کیف آزادی

رسول پویان لباس غـم برون از قـامت شـادی کنید هردم بـرای شادخـواری…

زنان وجهاد سیاسی علیه ظلم واستبداد

مقدمه  از دید قرآن کریم وسنت نبوی ، زنان دارای شآن…

خیزش زنان هرات؛ آزمون مردانگی فراقومی  و تجلی همبستگی ملی

نویسنده: مهرالدین مشید هتک حرمت به زنان هرات؛ پرده از سیمای…

         چه باید کرد 

چه  با ید  کرد  ها  بسیا  ر گشته  از ینکه  راه …

باسط محمد غریب

آقای "باسط محمد غریب" (به کُردی: باست حەمە غەریب) شاعر…

طالبان نماد خشونت، تبعیض و سرکوب علیه زنان و دختران

شباهنگ راد یکی از مهم‌ترین روایت‌ها در تبیین پدیدهٔ طالبان این…

دیار حلبچه‌ای

شاعر کُرد زبان "دیار حلبچه‌ای" (به کُردی: دیار هه‌له‌بجه‌یی) با…

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند

ideologie . آرام بختیاری ایدئولوژی انسانی؛ ضروری، مفید و رهایی بخش است.  ایدئولوژی؛…

 پری قره‌داغی

بانو "پری قره‌داغی" (به کُردی: پەری قەرەداخی) شاعر معاصر کُرد،…

از صنف درس تا پشت فرمان؛ روایت یک نسل

نویسنده: مهرالدین مشید آینه غربت؛ روایت زندگی یک نسل در یک…

جبار صابر

استاد "جبار صابر" (به کُردی: جەبار سابیر) شاعر معاصر کُردزبان…

بیاد دنیای امن و آزاد

رسول پویان نفت و گاز اول فروغ منزل و کاشانه شد بعد…

اهمیت ژئوپولتیک و ژیواکونومیک دهلیز واخان؛

پاکستان در اندیشه کنترول کامل این دهلیزحیاتی: کریدور واخان (Wakhan Corridor)،…

ډرونونه، سیم‌کارتونه او ټکنالوژیک جنګ

ليکنه: حميدالله بسيا په اوسنۍ نړۍ کې د جګړو بڼه تر…

طالبان و بازی‌های پنهان؛ از فرافکنی سیاسی تا مهندسی استخباراتی

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان و نبرد روایت ها؛ بازی های سیاسی…

مپیندارید یاران!

امین الله مفکرامینی  2026-02-06! مپنــــدارید یـاران که من دیوانــــــه ام زخودغافل وبــا خلق…

دورنمای پایان نزاع‌های گروهی و قومی در افغانستان؛ فرصت‌ها و…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در بیش از دو سدهٔ اخیر، افزون…

توافقنامه همکاری نظامی روسیه و افغانستان

ضرورت دوجانبه و برمبنای منافع طرفین : منافع روسیه ؛ افغانستان با…

«
»

فروش  تروریست بنام شریف الله ۳بار از طرف دولت پاکستان به امریکا

نوشته : کریم پوپل

مورخ ۹مارچ ۲۰۲۵

به گفته امرالله صالح معاون اول رئیس‌جمهور دولت قبلی مظنون شریف الله در عملیات خاصی نیروهای امنیت ملی جمهوری افغانستان  در ماه سرطان ۱۳۹۸ با همکاری پاکستان دستگیر و دستگیری وی در پانزدهم همان ماه رسماً اعلام شد. دولت پاکستان ازین مدرک پول هنگفتی را دریافت نمود. این شخص نه تنها در افغانستان بلکه چندین انفجارا در ایران سازماندهی نموده است.(‍۱)

شریف الله تا ۱۵ اگست ۲۰۲۱ در زندان پلچرخی بود، اما زمانی که طالبان وارد کابل شدند، او را آزاد نمودند.  وی حمله ای را در نزدیکی میدان هوایی کابل ترتیب داد.

 دولت جوبایدن  غرض دستگیری  عاملان واقعی این حمله، میلیاردها دلار برای پاکستان داد تا در مبارزه با تروریسم رفتار ترجیحی حاصل کند.در حالیکه عامل این حمله مرگبار خود دولت پاکستان بود. پاکستان در روند این حمله دو هدف داشت یکی واپس گیری تجهیزان نظامی امریکا از افغانستان و بدست آوردن دالربود.

فریب دادن امریکا توسط پاکستان

کارمندان ای اس آی در هرگروه پاکستانی شاید افغانی از سالیان دراز است که به همان گروه وظیفه اجرا می‌کند. آن گروه یا تنظیم هیچ اطلاع ندارند که این شخص مأمورمخفی آی اس آی است. به مجرد خلاص شدن شریف اله از زندان پلچرخی کارکن مخفی  آی اس آی   طرح حمله بر میدان هوایی کابل را برایش محول می کند. شریف اله با انفجار ۳ انتحاری در میدان هوایی کابل موفقانه پلان را تطبیق می‌کند. بعداً دوباره به پاکستان رفته مأموران رسمی آی اس ای آنرا دستگیر نموده تحت حفظ نگهداری مینمودند تا در موقعیش میلونها دالر از آمریکا بستاند.دولت بایدن نیز در اپریل ۲۰۲۳ کشته شدن شریف الله را اعلام کرد که فریب بود. پاکستان از دولت  جو بایدن میلونها دالر را بدست آوردن  و گفتن شریف اله در جریان عملیات کشته شد و جسد یکنفر را نشان دادند.(۲)(۳)

اکنون ترامپ طورجدی واپس‌گیری تجهیزات آمریکا را از افغانستان در خواست دارد. پاکستان برای توجه امتیاز از آمریکا شریف اله را رسماً به اف‌بی‌آی تسلیم نمود.  این خبر خوبی برای انتخاب  رئیس‌جمهور ترامپ در اولین سخنرانی خود در کنگره در ۵ مارس بود . درین هدف پاکستان میخواهد از یکطرف در باز پس‌گیری سلاح طالبان توجه دولت آمریکا را جلب کند از طرف دیگر میلونها دالر راآمریکا  بنام مبارزه با تروریسم کمایی کند.

شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان چند پیش روز اعلام کرد که این فرد در یک عملیات ویژه در حوالی خط دیورند دستگیر و به آمریکا تحویل داده شده است. در حالیکه مانند اسامه بن لادن تحت حفظ آی اس آی قرار داشت. 

شهباز شریف گفت که در کنار آمریکا ایستاده و متعهد به حفظ ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم است.(۴) در حالیکه این هم جز فریب پاکستان است. جالب است پاکستان تا سال ۲۰۱۸ مبلغ ۳۳ملیارد دالر را در جهت مبارزه با تروریسم از امریکا اخذ نموده است.

کارشناسان می‌گویند که پاکستان بار دیگر نقش یک کشور نیابتی را بر عهده گرفته و می‌خواهد در مبارزه با تروریسم از آمریکا و جامعه جهانی امتیازات مالی و نظامی دریافت کند و خود را وفادار نشان دهد. سیاست مداران افغانی  همانطوریکه حمله ۱۱ ستمبر را کار یک جنرال پاکستان میداند حمله بر میدان هوایی کابل را عملیات مشترک داعش و آی اس آ می‌دانند.

پاکستان عامل فعالیت تروریستی

۱. در روز اول مذاکرات خلیل زاد و پاکستان .نظامیان پاکستان گفت پشت هربزرگ  افغان ما یک نفر داریم که اورا از بین برد. فردا عبدالرزق قومندان پولیس قندهار و جبار قهرمان از هلمند و مولوی سمیع الحق را در پاکستان ترور نمودند.

۲. در موقع که حکومت اول اباما خاتمه یافت میخواست بار دوم به قدرت برسد . در ماه مه ۲۰۱۱  اسامه بن لادن را به امریکا تسلیم نمود.درین جریان بزرگان پاکستان پول هنگفتی را دریافت نمود. در ظاهر عثمان خالد افسر پاکستانی که تبعه انگلیس بود اورا مسول اطلاع دهی می دانند. (۵)

۳.پروژه تروریست سازی شریف اله: شخص مخفی آی اس آی در بین داعش شخص شریف اله را فعال می دانند. اورا پلان می دهد و از پلان وی  نیزس آی ی را خبر می دهد و ثروت را کمایی می کند.

۴. شریف اله بی خبردوباره توسط اجنت آی اس آی ۳  انفجاررا توسط ۳ انتحاری در میدان هوایی کابل مینماید . بعدا دستگیر شده برای بدست آوردن ثروت نگهداری میشود. 

۵. پاکستان اطلاع کشته شدن شریف اله را به جوبایدن  داد. ثروت جمع نمود. ولی اطلاع کاذب بود.

۶. چون دولت ترامپ باقمانده سلاح امریکایی را از طالبان در خواست نمود. پاکستان به استقبال ازخلع سلاح سازی افغانستان شریف اله را برای بار سوم به امریکا فروخت.

عجیب کشورشیطان صفت همسایه داریم.

چقدر همسایه‌های افغانستان بد هستند

۱. محمد شریف اله طراح بمب گزاری در شاه چراغ کرمان

https://raastan.ir/fa/news/5538/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%D9%85%D8%A8%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%87%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

۲. زمان جوبایدن : شریف اله در بمب گذاری میدان هوایی کابل و چند حمله دیگر به ایران دستگیر و کشته شد. در ویبساست  یورو نیوز

https://parsi.euronews.com/2025/03/05/trump-suicide-bomber-behind-kabul-airport-bombing-arrested

۳.پاکستان امریکا را فریب داد دونالد ترامپ

http://www.dailyafghanistan.com/national_detail.php?post_id=142192

۴.باز داشت شریف اله نشانگر همکاری امریکا و پاکستان در مبارزه با تروریسم

https://www.afintl.com/202503098271

۵. موضوع اطلاع دهی حسن خالد را سیوهرش روز نامه نگار امریکایی کذب دانست

http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/1947860/%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%81%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%84%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-