همدیگر ناپذیری

نفاق ، همدیگر ناپذیری ، بلند پروازی ، امتیاز طلبی…

مدافعان خط دیورند؛ واقع گرایان ژیوپلیتیک یا متهمان به همسویی…

نویسنده: مهرالدین مشید موافقان دیورند؛ بازیگران واقع گرا در برابر ستون…

‬‬نه به جنگ و نابرابری، آری به همبسته‌گی جهانی کارگران‬‬‬‬

 ‬‬‬‬اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به‌مناسبت اول ماه می، روز…

توهم برتری و بازی قدرت

«جستاری در خودبزرگ‌ بینی و بازی‌های پنهان برتری» تهیه و تدوین…

بالیستیک چی‌ست؟

چرا این واژه‌ی صفت را به جای نام اصلی کار…

طالبان؛ پیامد فساد ساختاری و سازمان یافته حکومت‌های کرزی و…

نویسننده: مهرالدین مشید از امید تا انحطاط؛ فساد ساختاری و بازگشت…

قلۀ پیروزی

از قلـب خراسـان کهـن آمده ام با یعـقوب لیث و تهمتن…

بخاطر انفاذ قانون اساسی به مثابه شاه کلید نجات افغانستان

اعلامیه و فراخوان ملی بنام خداوند حق و عدالت با اتکا بر…

 لیبرالیسم، جنبش روشنگری، و نبوغ جان لاک

john locke (1632- 1704) آرام بختیاری جان لاک ؛ آغاز تئوری تقسیم…

از ترور میر اکبر خیبر تا کودتای ثور؛ بهای سنگین…

نویسننده: مهرالدین مشید تروریکه هنوز هم مردم افغانستان بهای آن را…

با عاشقان وعارفان همصحبت!

امین الله مفکر امینی                     2026-19-04! دل منــــــور میکـــند صحبت بـــا اهلـی عشق…

اهمیت و ضرورت آسیب شناسی تاریخی ، برای امروز و فردا های…

نوشته از بصیر دهزاد   این  مقاله که در کنفرانس علمی انجمن سراسری حقوقدانان…

داستایفسکی شوروی: داستایفسکی در فرهنگ، ایدئولوژی و فلسفه شوروی

 برگردان . رحیم کاکایی سه گفتار در واکاوی جایگاه داستایفسکی، نویسنده…

در مرز سایه و روشنایی انسان

 « از عشق تا خشونت ؛ سفربه درون انسان » تهیه…

نظم نوین

رسول پویان سازش به دشمنان وحشی ننگ است افـتــادن پا بـه پنجـۀ…

از  روح الله خمینی تا هبت الله؛ دو گلوله، دو…

نویسنده: مهرالدین مشید هبت الله گلوله ای از اعماق تاریخ؛ اما…

اولادی مبارزِ وطن!

امین الله مفکر امینی                    2026-13-04! بــی بنیاد میگردد پایه های ظلم وستـــم…

بلز پاسکال

هغه فرانسوی فیلسوف، اختراع کونکی، ریاضی پوه، فزیک پوه، الهیات…

مذاکرات هیئت های افغانستان

و پاکستان با پا در میانی چین یک روز قبل از…

افغانستان در آجندای مذاکرات اسلام آباد

عبدالصمد ازهر                …

«
»

در تقبیح جنایات جنگی و ضد یشری طالبان

12 جون 2016

 

دهشت افگنان طالبی در این اواخر در ادامه جنایات جنگی و ضد بشری شان، به شیوه های جدید انتقام گیری از مردمان ملکی و بی دفاع کشوردر مسیر جاده های مواصلاتی متوصل گردیده اند.

گروه های قسی القلب ، جانی و فاقد وجدان انسانی  طالبی که دیگر هیچگونه شک و تردیدی در وابسته گی  مزدورانه شان با دستگاه شیاد و جهنمی  استخبارات نظامی پاکستان  و ارتجاع منطقه وجود ندارد، در این اواخر با راه گیری و قطاع الطریقی مسافران بی دفاع را  با اسارات گرفته و تعداد شان را  بیرحمانه به قتل میرسانند و تعداد دیگر را در اسارت نگهمیدارند. این جنایت ضد بشری  در هفته های اخیر به دفعات در جاده های مسیر بغلان، کندوز، تخار و بدخشان و همچنان کابل غزنی ارتکاب یافته اند .

طالبان میخواهند با این اعمال ضد انسانی شان که با هیچ یک از  اصول و مبانی دینی و شریعت اسلامی مطابقت ندارد، و کشتار بیرحمانه اکنون عمداٌ و آگاهانه بر تشدید و عمیق ساختن  مخاصمت های قومی- زبانی و منطقوی نیز  متوصل میگردند که جز پیشبرد و تطبیق اهداف و برنامه های بیگانگان در از هم پاشی ملت بزرگ افغانستان ، توجیه دیگری ندارد.

 

انجمن حقوقدانان افغان در اروپا این جنایات جنگی و ضد بشری و ضد ملت و مردم کشور را با شدید ترین  کلمات محکوم نموده و مراتب نفرت و انزجار خویش را  در برابر این جنایات نا بخشودنی ابراز مینماید . ما  به قربانیان و شهدای این جنایات استدعای بهشت برین نموده خود را  با غم و اندوه خانواده های قربانیان این حوادث  شریک میدانیم.

انجمن حقوقدانان افغان در اروپا معتقد بر این اصل است که  هیچ عمل و جنایتی  در برابر مردمان ملکی ، اسیران جنگی و بر ضد ملت و وفاق ملی ،محکوم و توجیه ناپذیر اند. عاملین مستقیم و پشت پرده آن  در  وجود مزدوران طالبی و آنانیکه  با روپوش دموکراسی و با قلابی گیری به تحریک تضاد های قومی و زبانی مبادرت و اعمال ضد ملت و مردم طالبان عقب گراه را  توجیه مینمایند، باید در برابر ملت پاسخگو باشند. اینان با ایجاد یک اتحاد نا مقدس پس پرده در  ازهم پاشیده گی ملت کثیر الزبان و کثیر القومی و مذهبی افغانستان ، گستاخانه و با پرروئی آب به آسیاب دشمن اصلی ما یعنی استخبارات پاکستان و حامیان پشت پرده شان میریزند.

انجمن حقوقدانان افغان در اروپا  خواهان ردیابی و به کیفر رسانی عاملین این جنایات، توسط اورگانهای عدلی و قضائی کشور بوده،  آرزومند است تا دولت افغانستان در سرکوب و دفع هر گونه اعمال  مبنی بر تشدید و عمیق ساختن تضاد های قومی و زبانی قاطعانه عمل نموده و از آبیاری نمودن ریشه های این اعمال از کانالهای درون نظام  جلوگیری نماید.

 

ما از تمامی نهاد های سیاسی و اجتماعی داخل کشور  و برونمرزی تقاضا مینمائیم تا ضمن تقبیح این اعمال جنایت کارانه طالبان و سیاستبازان وابسته با طالبان در داخل نظام ،  با عمل مشترک و هدفمندانه بر دولت نا کار و ضعیف ” وحدت ملی”  فشار وارد نمایند تا در برابر طالبان، دستگاه جهنمی پاکستان و عوامل  تشدید تضاد ها و خصومت های قومی یک سیاست دقیق و واضح را رویدست گیرد.

 

با احترام

هیاٌت اجرائیه انجمن حقوقدانان افغان در اروپا