جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

ژرفنای فاجعه در افغانستان و سناریو های فراراه ی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید ستم طالبان و ایستادگی ملت؛ اراده مردم افغانستان…

پایداری

ثبا ت و پا یداری را نمانده  قدر و مقدارش چنان…

مهر پدر

دستت پدر ببوسم و سر هم به پای تومیخواهم آنچه…

نمونه هایی از کهنترین اشعار فارسی

تا بدانجا رسیده دانش من که بدانم همی که نادانم ( ابو…

ترامپ و بازتعریف روابط بین‌المللی؛ از تنش‌های ژئوپلیتیک تا دیپلماسی…

نویسنده: مهرالدین مشید ترامپ از دور زدن تنش های دیپلوماتیک تا…

«
»

انتقاد صلیب سرخ از استاندارد دوگانه اروپا در مقابل پناهندگان

انتقاد صلیب سرخ از استاندارد دوگانه اروپا در مقابل پناهندگان

فرانچسکو روکا رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر پذیرش سریع پناهندگان اوکراینی‌ از سوی اروپا و سختگیری‌های شدید در مقابل پناهندگان آفریقایی، خاورمیانه و سایر مناطق را نشانه یک استاندارد دوگانه دانست و از آن انتقاد کرد.

به گزارش روز سه‌شنبه الجزیره، روکا گفت که سازمان صلیب سرخ امیدوار بود که بحران پناهندگان اوکراینی تغییری در سیاست‌های مهاجرتی اروپا ایجاد کند اما متأسفانه اینطور نشد. 

وی افزود: اگرچه لهستان، رومانی، مجارستان، مولداوی و اسلواکی به آسانی پناهندگان از اوکراین را می‌پذیرند اما هنوز مهاجران و پناهجویانی که از سایر کشورها تلاش می‌کنند به اروپا برسند با مرگ، سوء استفاده و مشکل در دسترسی به خدمات ضروری مواجه هستند. 

او گفت که بیش از ۴۸ هزار مهاجر از سال ۲۰۱۴ تاکنون در تلاش برای رسیدن به اروپا در دریا جان خود را از دست داده یا ناپدید شده‌اند و مرگبارترین مسیر مهاجران از طریق دریای مدیترانه است که حداقل ۱۹ هزار نفر از این افراد جان خود را در این مسیر از دست داده‌اند. 

ماه گذشته گروهی از مهاجران و آوارگان آفریقایی ساکن بلژیک از مقامات این کشور اروپایی خواستند که با آنان همانند پناهندگان و آوارگان اوکراینی رفتار شود. 

همچنین پیش از این گزارش‌های منتشر شده نشان داد؛ افراد سیاه‌پوست هنگام تلاش برای خروج از اوکراین با نژاد پرستی کشورهای اروپایی روبرو شدند. 

تصاویر و ویدئوهای منتشر شده نشان می‌داد که سیاه پوستان که در ایستگاه‌های قطار به دنبال خروج از اوکراین هستند، هدف رفتارهای نژادپرستانه قرار گرفته و از سوار شدن آن‌ها جلوگیری می‌شود. 

استانداردهای دوگانه غرب درباره جنگ در اوکراین و خاورمیانه را می‌توان در پذیرش آوارگان، واکنش‌ها به جنگ با عناوین اشغال، تروریست، دفاع، مقاومت، کمک‌های نظامی، کمک‌های بشر دوستانه و تحریم مشاهده کرد و برخورد آنان با آوارگان و پناهجویان فلسطینی، سوری، عراقی و یمنی و دیگر کشورهای خاورمیانه همواره سخت گیرانه و همراه با اعمال خشونت برای بازگرداندن آنان به کشوری دیگر یا وطنشان بوده‌ است.   

همچنین دفاع مردم خاورمیانه از جمله فلسطینیان در برابر متجاوزان و اشغالگران همواره تروریست خوانده شده اما در جنگ اوکراین از آن به عنوان مقاومت و مردم مقاوم در مقابل تجاوز نام برده می‌شود.