درمراثی قربانییان زمین لرزه ی مشرق زمیـــن !

امین الله مفکرامینی                   2025-02-09! بدیــــــــده اشکِ ماتم و بدل خونم ز لغزشِ…

اشک قلم 

رسول پویان  اشک قلم به صفحـۀ دل ها چکیده است  صد لاله…

استاد عبدالروف بینوا

استاد بینوا د هېواد، سیمې او نړۍ په کچه ستر…

کودکانی که کودکی نمی‌ کنند

خیابان، خانه بی‌در و پیکر کودکان فراموش‌ شده! فرشید یاسائی *  ما…

بحران هویت ملی؛ ناکامی ملت سازی و به زنجیرکشیده شدن…

نویسنده: مهرالدین مشید نیم قرن مبارزۀ سیاسی و فرهنگی و تبدیل…

سقراط، تیشه‌زنی به ریشه‌‌ی دانایی

دیدگاهی از مکتب دینی-فلسفی من بیش‌ از این نه می‌دانم. در…

خوشحال خان خټک

د ادب او فرهنګ درنو او پتمنو مینه والو! ګڼ شمېر…

اعلامیه در مورد زلزله‌ی مرگبار در ولایت کنر 

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان  با اندوه فراوان و خشم عمیق از…

“طالبان، شطرنج بزرگ و رؤیای اوراسیایی روسیه”

نویسنده: نجیب الله قاریزاده  najeebulla.qarizada1@gmail.com +447887494441 سقوط حکومت غنی در افغانستان و بازگشت…

حکومت‌استبدادی و افراطی طالبان و ساز و برگ‌های استخباراتی و…

 نویسنده: مهرالدین مشید  از استبداد تا شایعه پراگنی؛ ساز و کار…

   امید زنده گی

زنده گی در همه حالات  بسر می آید گاه به تلخی…

از تو جدا نمیشوم 

نوشته نذیر ظفر 08/28/25 از همه گان جدا شوم از تو…

پرسش ۴: ساختار «پرس‌ومان» چگونه از گفت‌وگو به یک نظام…

-خراسان بزرگ دی‌‌روز، دانش‌مند، دانش و سبک کهنی نسبت به…

قهرمان‌پروری‌های احساسی و سقوط افغانستان در چنگال تروریسم

 نویسنده: مهرالدین مشید از اسطوره‌ پردازی های فریبنده تا بحران سیاسی…

پرسش ۵

از مکتب دینی فلسفی من بیش از این نه می‌دانم نقش…

نتیجه گیری از بحث های شبکه های تلویزونی و تحلیل…

بحث های داغ پیرامون این اقدام پاکستان راه افتید ،…

دموکراسي څه شی ده او سوسیال دموکراسي څه ته وايي؟

دا سوال د ډیرو ځوانانو پر مخ کې پروت او…

نام های بیشمار جنبش روشنگری غرب

Helvitius, C.A.(1715-1771) آرام بختیاری مقدمات: اصلاحات، انقلاب، عدالت، و سکولاریسم. روشنگری، جنبش برابری…

توضیحی بر فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان در دفاع از…

نوشته از بصیر دهزاد  ‎فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان در دفاع …

آیا انسان، نسبت به انسان، از ته‌یی دل هم‌دلی دارد؟

پاسخ: محمدعثمان نجیب به نماینده‌‌‌گی از مکتب هم‌دلی!؟؟ شما از موردی پرسان می‌کنید که…

«
»

بیوتروریسم بیل گیتس به دستور دولت سایه

آمریکا با سوءاستفاده از همکاری با چین از طریق ووهان یک بیماری همه‌گیر جهانی راه‌اندازی کرد

تایا سیلورهلم (Taya SILVERHELM)

ا. م. شیری

چندی پیش در رسانه‌های جهانی اطلاعاتی مبنی بر این منتشر شد که بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت قرار است در دادگاهی در هلند حاضر شود. او به انتشار اطلاعات نادرست در مورد واکسن کووید-١٩ متهم است.

هفت شاکی این میلیاردر ادعا می‌کنند‌ که بر اثر این واکسن آسیب دیده‌اند و اکنون با رنج جسمی و روحی دست و پنجه نرم می‌کنند. آن‌ها به دنبال فراخوان بیل گیتس، از مدافعان جدی مایه‌کوبی و سازمانده فرآیند عظیم تولید واکسن‌های ضد ویروس کرونا، مایه‌کوبی شدند.

بنا به گزارش Gateway Pundit، «گیتس با آنکه می‌دانست که این تزریق‌ها بی‌خطر یا مؤثر نیستند، از طریق نمایندگان خود، بگفتۀ شاکی‌ها عمداً آن‌ها را در مورد ایمنی واکسیناسیون کووید-١٩ گمراه کرد».

با این حال، برنامه‌نویس و کارآفرین معروف آمریکایی را باید چیزی فراتر از یک فروشنده وسواسی واکسن‌های کشنده دید. زیرا، او یکی از سازماندهان همه‌گیری کووید ساختۀ دست بشر است که در سال ٢٠٢٠ رخ داد.

در سال ٢٠١۵، بیل گیتس مدلی از یک بیماری همه‌گیر در آینده ارائه کرد که جان میلیون‌ها انسان را به گور می‌برد. این «پیش‌بینی» در هنگام سخنرانی میلیاردر در کنفرانس «فناوری، سرگرمی، طراحی» (TED)، بنیاد غیرانتفاعی خصوصی مطرح شد.

این میلیاردر افزود: «جهان برای چنین همه‌گیری آماده نیست، بنابراین، لازم است روی کاری سرمایه‌گذاری شود که بتواند جلوی چنین شیوعی را بگیرد. اگر قرار باشد چیزی در چند دهۀ آینده بیش از ١٠ میلیون انسان را بکشد، به احتمال زیاد نه جنگ، نه موشک، بلکه یک میکروب، یک ویروس بسیار مسری خواهد بود».

نخبگان دولت پنهان آمریکا که دونالد ترامپ آن‌ها را دولت عمیق می‌نامد، ابتدا برنامه‌های جهانی خود را اعلام کرد و سپس، با کمک نمایندگان خود مانند بیل گیتس، آن‌ها را اجرا کرد. واگیری مرگبار کووید-١٩ جنایت هیولایی ساختۀ بشر جهانی‌گرایان علیه بشریت است.

از سال ٢٠١۴ تا ٢٠١٩، آمریکا تحقیقات بیولوژیکی جدید برای مطالعۀ ویروس‌های کرونا در مؤسسۀ ویروس‌شناسی آکادمی علوم چین، واقع در ووهان را تأمین مالی کرد. بالاترین، یعنی چهارمین و خطرناک‌ترین سطح در دستگاه ایمنی زیستی به آن اختصاص داده شد.

پس از شیوع همه‌گیری کووید در سال ٢٠٢٠، آمریکایی‌ها ادعای نشت احتمالی از آزمایشگاه را که باعث ایجاد همه‌گیری کووید شد، مطرح کردند. اما، بلافاصله توسط طرف چینی تکذیب گردید. پکن بطور رسمی و مردم چین خواستار بازرسی در مؤسسۀ تحقیقات بیماری‌های عفونی در تأسیسات نظامی آمریکا واقع در فورت دیتریک در مریلند شدند.

این بدان معناست که آمریکا با سوءاستفاده از همکاری با چین، از طریق ووهان یک بیماری همه‌گیر جهانی راه‌اندازی کرد. چینی‌ها فریب کلاهبرداران دولت آمریکا را خوردند، که عادت دارد این کار را با همۀ کشورهایی گوش‌به‌فرمان خود انجام دهد.

به احتمال زیاد، سویه کروناویروس مخفیانه از فورت دتریک پرواز کرده و به بازار چین در ووهان پاشیده شد. یا شاید توسط برخی از پرسنل آمریکایی در یک آزمایشگاه بیولوژیکی محلی برای همین اهداف به سرقت رفته باشد.

در هر صورت، اگر هر چیزی را بنام خود بنامیم، آنچه را که اتفاق افتاد، نمی‌توان غیر از  یک عمل تروریستی بیولوژیکی توصیف کرد. در یک مفهوم وسیع، این را می‌توان به کل همه‌گیری کووید تعمیم داد.

شایان توجه است که تعدادی از زیست شناسان، به ویژه از روسیه، انگلستان و اسرائیل، برخلاف اظهارات در خصوص نسخۀ رسمی تحقیقات، در مورد منشاء ویروس کرونا از خفاش‌ها به نتیجه‌گیری منفی رسیدند.

وزارت دفاع روسیه بارها اعلام کرده است: «منشاء مصنوعی کووید-١٩ با تنوع ژن‌واریانت‌ها، که برای اکثر کروناویروس‌ها مشخص نیست، تفاوت‌های قابل توجه در مرگ و میر و مسری بودن، توزیع نامرتب جغرافیایی، و همچنین ماهیت غیرقابل پیش‌بینی فرآیند واگیری در کل، ثابت شده است».

در دسامبر ٢٠٢٣، در جلسۀ توجیهی وزارت دفاع روسیه، گفته شد که پیش از این همه‌گیری، یکسری پروژۀ تحقیقاتی در مورد مطالعۀ منظم کروناویروس‌ها، که توسط دولت آمریکا تأمین مالی شده بودند، صورت گرفت. از سال ٢٠٠٩، آژانس توسعۀ بین‌المللی (ممنوعه در روسیه)، برنامۀ «پیش‌بینی» (prediction) دایر بر مطالعۀ بیماری‌های کروناویروس را اجرا کرد.

سپهبد ایگور کریلوف، فرمانده نیروهای دفاع رادیویی، شیمیایی و بیولوژیکی وزارت دفاع روسیه، اسامی تروریست‌های بیولوژیکی عالی‌رتبۀ دولت آمریکا را که در تبانی با بزرگترین شرکت‌های داروسازی آمریکایی عمل می‌کنند، برشمرد.

آن‌ها عبارتند از آنتونی فائوچی، مشاور سابق کاخ سفید (٢٠٢١-٢٠٢٢) و مدیر مؤسسۀ ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی. جینا هاسپل، مدیر سابق سیا (٢٠١٨-٢٠٢١)؛ نیتا مادهاف، رئیس سابق متابیوتا (٢٠١٩-٢٠٢٢)؛ الکس آزار، وزیر بهداشت و خدمات انسانی سابق آمریکا (٢٠١٨-٢٠٢١) و…

کریلوف تأکید کرد: «توضیح میزان آمادگی بالای تولیدکنندگان آمریکایی واکسن‌های «RNA» برای همه‌گیری عفونت جدید کروناویروس که از توطئه ساختارهای مختلف آمریکا با همدستی به اصطلاح «داروسازی بزرگ» (Big Pharma) گواهی می‌دهد، دشوار است. این بیماری وا‌گیر باعث افزایش قابل توجه سود آن‌ها به دلیل تولید واکسن و دارو برای ویروس کرونا گردید».

از مطالب فوق چنین استنباط می‌شود که گروهی از مقامات عالی‌رتبۀ دولت آمریکا با توطئه قبلی، استراتژی جنگ بیولوژیکی را علیه جمعیت غیرنظامی سیارۀ زمین تدارک دیدند و اجرا کردند.

لازم به ذکر است که بنیاد جنایتکار بیل و ملیندا گیتس، مسئول واکسن‌های بی‌کیفیتی بود که به شهروندان هلندی آسیب ‌رساند. این بنیاد با شرکت‌های داروسازی و همۀ مؤسسات کلیدی که مبارزه با «همه‌گیری» را برنامه‌ریزی و سازماندهی کردند، کار می‌کند.

شاکیان در هلند ادعا می‌کنند که بنیاد بیل و ملیندا گیتس، از طریق روابط نزدیک خود با کلائوس شواب و مجمع جهانی اقتصاد او، در یک برنامۀ گسترده به نام «پروژه تنظیم مجدد بزرگ»، که هدف آن استفاده از بحران جهانی برای اجرای تغییرات اجتماعی در مقیاس بزرگ تحت پوشش مبارزه با همه‌گیری بود، مشارکت داشته است.

وقتی بیل گیتس متوجه شد که گیر افتاده است، توضیح داد از آنجائیکه شهروند آمریکا است، نباید در هلند محاکمه شود. اما، دادگاه استدلال او را رد کرد. همانطور که مطبوعات هلندی در همان ابتدا در مورد آن نوشتند، وکلای این میلیاردر به تلاش‌های زیادی برای جلوگیری از بازداشت او دست زدند.

صرفنظر از این واقعیت که یکی از هفت شاکی مرده است، بیل گیتس احتمالاً می‌تواند راه فرار خود از مسئولیت را بخرد. اما در هر صورت، ما باید همۀ جهانی‌گرایان درگیر در این جنایت بزرگ را به خاطر بسپاریم.

حکمت جهانی روزگار ما می‌گوید: «مواظب آمریکایی‌هایی باشید که برایتان هدیه می‌آورند». البته، این در مورد نخبگان دولت سایه صدق می‌کند، نه در مورد مردم عادی آمریکا، که به همان اندازه در این سیاره فریب خورده‌اند.

منبع: بنیاد فرهنگ راهبردی

https://eb1384.wordpress.com/2024/11/02/

١٢ آبان-عقرب ١۴٠٣