حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

«
»

اوکراین فاحشه‌خانه نیست 

30.12.2022

آرتیوم ایگناتیف (ARTYOM IGNATIEV)

ا. م. شیری

تعداد موارد تجاوز جنسی به زنان و دختران اوکراینی در اروپا از فوریه ۲۶۰ درصد افزایش یافته است.

اروپا در حال گسترش دامنۀ قاچاق انسان و بهره‌کشی جنسی از زنان پناهنده از اوکراین است. تجارت کثیف روی بدن انسان در حال رشد و رونق است. در نشست پارلمان اروپا در پایان ماه نوامبر، آمار وحشتناکی از جنایاتی اعلام شد که قربانیان آن خارج شدگان از اوکراین هستند:

ــ از فوریه ۲۰۲۲، تعداد موارد تجاوز به زنان و دختران اوکراینی ۲۶۰ درصد افزایش یافته است؛

ــ زنان و دختران اوکراینی در اتحادیۀ اروپا “با مشکلات اقتصادی روبرو هستند” و در معرض “خطر بزرگ اغوا شدن به سمت فحشا” هستند؛

ــ صدها هزار زن و دختر اوکراینی قربانی قاچاق انسان شده‌اند؛

ــ ۶۵ درصد از موارد قاچاق انسان برای بهره‌کشی جنسی معمولاً از میان زنان و دختران اوکراینی هستند.

به موازات این داده‌ها، معلوم شد که پس از هجوم پناهندگان از اوکراین، یک رکورد ابتلا به عفونت ایدز در لهستان ثبت شد. بر اساس گزارش مؤسسۀ ملی تحقیقات بهداشت عمومی، ۱۹۱۰ مورد جدید ابتلا به ایدز در پایان اکتبر ثبت شد که یک رکورد مطلق برای لهستان است.

نشریه Wirtualna Polska با استناد به آلدونا کوالچوک-کوت، دکتر علوم پزشکی، متخصص بیماری‌های عفونی می‌نویسد: از اظهارات او چنین استنباط می‌شود که افزایش شدید آمار بروز با ورود پناهندگان اوکراینی همراه است. او می‌گوید: “شهروندان زیادی از اوکراین برای ادامۀ معالجه به ما مراجعه می‌کنند. ما آن‌ها را به عنوان موارد جدید مبتلا به ایدز به وزارت بهداشت گزارش ‌می‌دهیم، بنابراین، در آمار موارد جدید لحاظ می‌شود”.

وزارت بهداشت لهستان و رسانه‌های محلی در اواسط اکتبر گزارش دادند که “پناهندگان نظامی از اوکراین” موج بسیار بزرگی از ایدز به لهستان با خود آوردند. علاوه بر این، عامل پناهندگی بر “تغییر رفتار اجتماعی در حوزۀ جنسی” خود لهستانی‌ها تأثیر گذاشت.

جای تعجب نیست. به گزارش دانشگاه ییل (آمریکا)، چند سال پیش، در سال ۲۰۲۰، اوکراین پرچم‌دار دومین کشور اروپا از نظر تعداد مبتلایان به ایدز شد. تعداد اوکراینی‌های آلوده به ویروس ایدز در آن زمان از ۲۵۰ هزار نفر فراتر رفت.

حتی مدت‌ها قبل از شروع درگیری‌های مسلحانه، اوکراینی‌ها و زنان اوکراینی از رایج‌ترین قربانیان استثمار جنسی و قاچاق انسان در اتحادیۀ اروپا بودند. نمونۀ بارز آن رسوایی ده سال قبل است، که از جمله در رسانه‌های اوکراین تحت عنوان “بردۀ جنسی اوکراینی می‌تواند حرفۀ نخست وزیر گستاخ کوزوو را تخریب کند”، پوشش داده شد.

اجازه دهید اصل موضوع را به طور خلاصه یادآوری کنیم. در اواخر نوامبر ۲۰۱۲، ن. م، ۱۹ ساله اوکراینی، که به طور معجزه‌آسایی توانست از بردگی جنسی در پریشتینا فرار کند، هاشم تاچی، “نخست وزیر” کوزووی خودخوانده را رسما به نگهداری حرمسرای برده‌های جنسی متهم کرد.

این دختر فراری به نهادهای مجری قانون گفت که ۵۳ صیغه که مرتباً مورد خشونت و آزار قرار می‌گیرند، در ویلای تاچی در مرکز پایتخت منطقۀ شورشی صربستان در اسارت نگهداری می‌شوند. نه تنها آلبانیایی‌‌ها و عرب‌ها، بلکه مقامات بلندپایۀ ناتو مستقر در پریشتینا نیز در عیاشی‌های آپارتمان‌های تاچی مشارکت فعال دارند.

کارشناسان اوکراین، صربستان و مقدونیه (دراگان لازارویچ، الیتسا بلاژفسکی و دیگران) با اظهار نظر در مورد این واقعه، استدلال کردند که اطلاعاتی که این دختر می‌تواند ارائه دهد، “به اندازۀ انفجار یک بمب تأثیر می‌گذارد” و به ارائۀ یک ارزیابی حقوقی واضح در بارۀ اقدامات رهبران رژیم کوزوو کمک می‌کند.

کارشناسان همچنین از نهادهای بین‌المللی مجری قانون، به ویژه، از بازرسان خواستند تا فعالیت تعدادی از ناتویی‌ها و سایر پرسنل نظامی خارجی مظنون به “ارتباط تنگاتنگ” با جنایات سازمان‌یافتۀ آلبانی را مورد بررسی قرار دهند.

لازم به ذکر است که چند ماه قبل رسانه‌ها گزارش دادند که دو شهروند دیگر اوکراین نیز موافقت کردند در مورد تجارت جنایتکارانۀ تاچی و دیگر رهبران کوزوو و همدستان غربی آن‌ها، اما در زمینۀ “پیوند عضو سیاه” صحبت کنند.

علیرغم تمام افشاگری‌ها در طول دهۀ گذشته، این پرونده نه تنها از نقطۀ صفر خارج نشده، بلکه اکنون واقعاً ابعاد وحشتناکی به خود گرفته است. به گفتۀ پارلمان اروپا، امروز اوکراین شبکه‌های بزرگی از برده‌داری جنسی و “داد و ستد” انسان، نه تنها در کشورهای اروپایی، بلکه در آسیای مرکزی دارد.

بر اساس داده‌های “ال موندو”ی اسپانیا، بدترین مسئله در این باره این است که قربانیان قاچاقچیان اروپایی و مافیا، قبل از همه، کودکان پناهنده از اوکراین هستند. بنا به داده‌های این نشریه، علت را باید در عدم کنترل مناسب مرزها و نام‌نویسی نامناسب پناهندگان در برخی از کشورهای اتحادیۀ اروپا جستجو کرد. پنج کشور اتحادیۀ اروپا: اسپانیا، جمهوری چک، انگلستان، اسلواکی و لهستان، بطور کلی کودکان اوکراینی را ‌نام‌نویسی نمی‌کنند یا ادعا می‌کنند که این اطلاعات محرمانه است.

مأخوذ از: بنیاد فرهنگ راهبردی

مطلب مرتبط: هم اسلحه، هم فاحشه، هم مواد مخدر”، یا پطر پاراشنکو

۸ دی- جدی ۱۴۰۱