پیاوړی لیکوال، تکړه شاعر

له ښاغلي ډاکټر طارق رشاد سره چې د علم، ادب…

آیینۀ تاریخ

رسول پویان چه خـوش گفت توسیدیـد فیلسوف که بُد جنگ اسپارت وآتن…

زمزمه های بازگشت اشرف غنی به کابل از شایعه تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در این روزها زمزمه‌های بازگشت اشرف غنی به…

دستاوردهای خلاق چخوف، نویسنده برجسته رئالیست روسی 

برگردان. رحیم کاکایی پیشگفتار مترجم : رئالیسم بی‌رحمانه‌ی یک راوی غمگین  نویسنده ای…

لحاف مهربان کودکی

ساجده میلاد من به گذشته می اندیشم  من شب ها  در آغوش سبز…

نقش زنان مسلمان در جامعه اسلامی !

مقدمه . بی گمان یکی از مهم ترین مباحث در تبیین…

بدخشان؛ گره کور و پاشنه آشیل حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید بدخشان؛ جرقه های بحران و احتمال خیزش تازه…

شیرۀ جان

رسول پویان شیرۀ جان ازدو چشم خون چکانم می چکد لـؤلــؤی لالا…

            و حدت خواهی 

در عاشقی ،  عشق   نمایی   نمیکنم گنج  ی  محبتیم…

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام،سوسیالیسم احساسی

Hermann Cohen (1842- 1918 ) آرام بختیاری هرمان کوهن؛ میان کانت و…

حماسه هایی که به بهای خیانت نخبگان به سوگواره تبدیل…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت تراژدی ملتی که بهای جاه‌طلبی نخبگان را…

د دموکراسۍ د ناکامو تجربو انتقادي ارزونه

نور محمد غفوری سریزه  د تحمیلي جمهوریت او تقلبی دموکراسۍ تجربې موږ ته…

حکمت چیست؟

برهان الدین « سعیدی» حکمت دنیا فـزاید ظن و شک ــ …

این خون کسی ریخته یا می سرخ است یا توت…

نویسنده: جمشید کوهستانی    نظامی سابق فرستنده: محمد عثمان نجیب  ##########################نوتبرعلاوه شعر حضرت سعدی لکه…

افغانستان در تنگنای بن بست؛ انحصار طالبان و پراکنده گی…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت یک بن بست تاریخی؛ قدرت یک دست…

جوانی 

طی شد، دریغ و درد، زمان جوانیم مانده است بهره ی…

افغانستان؛ از انحصار و پراکندگی تا همگرایی و مشارکت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ از واگرایی های سیاسی تا جستجوی وفاق…

 شمارۀ 71 سوسیالیسم کارگری

شمارۀ 71 سوسیالیسم کارگری نشریه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان

اقرار 

نوشته نذير ظفرپير  شدم   مرد  جوان  نيستملايق      الطاف …

نورم‌ها و ارزش‌های اجتماعی

 این مقاله نخستین‌بار در اوایل ماه می سال ۲۰۱۷ میلادی، در رسانه‌های…

«
»

نشست وین دوم در خون برگزار میشود !

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه حکومت اسلامی ایران شامگاه پنجشنبه 29.10.2015 وارد وین شد . این نخستین بار است که ایران برای حل بحران سوریه به نشستی بین المللی دعوت می شود .همزمان با شروع نشست وین دوم و با چراغ سبز دولت آمریکا بازهم زندانیان بی سلاح لیبرتی درعراق هدف موشک قرارگرفتند در 29.10.2015 !

این شیوه دادن هویج تشویقی به حکومت اسلامی با سلاخی آدمهای دست بسته و بی دفاع توسط دولت آمریکا ، اولا عجیب و جدید نبود و دوما بخشی از مخارج استحاله حکومت اسلامی محسوب میشود .

دولت ایالات متحده آمریکا و کلا غرب درهیچ مقطع زمانی عملکرد سیاسی مثبتی در تاریخ سیاسی ایران نداشته است . از کودتای 28 مرداد ، تا آوار کردن خمینی و سیستم اسلامی روی سرمردم ایران ، تا حمایت از ولایت فقیه در جنبش خرداد 1388 و تا هرزمان دیگری …. قتل عام زندانیان لیبرتی هم در همین ردیف و از همین جنس سیاست است .

محکوم کردن حمله توسط وزیر خارجه آمریکا جان کری بیشتر به جوک میماند ، مثل خلق و لجستیک داعش توسط دولت آمریکا و محکوم کردن اعمال داعش توسط خود آمریکا . حکومت اسلامی ایران به عنوان عامل اجرایی این حمله به جز جنایت و کشتار حرفه دیگری ندارد و طبعا با کشتار هم مشکلاتشان حل نمیشود . دولت ایالات متحده آمریکا برای پیشبرد سیاستهای خودش معمولا از هیچ جنایتی غافل نیست .

کیس مجاهدین خلق در جغرافیای عراق بعد از سقوط صدام مربوط به دولت آمریکاست . مسئولییت اصلی با دولت آمریکاست . مسئولییت هر جنایتی هم با دولت آمریکاست . این در تاریخ سیاسی ایران ثبت شده است . مقام بلند پایه وزارت خارجه آمریکا در زندان تیف به درستی تصریح کرد که هر وقت دولت آمریکا بخواهد ، خارج کردن تمام زندانیان مجاهدین ازعراق فقط 3 روز وقت لازم دارد . مسئولییت اخلاقی وسیاسی رهبری مجاهدین خلق در پیش آمدن وضعییت زشت امروز قطعا قابل چشم پوشی نیست. اما برهمگان واضح و مبرهن است که همین امروزهم رهبری مجاهدین خواهان خروج کامل زندانی ها شود ، باز لجستیک و الزامات خروج از باتلاق عراق دست دولت ایالات متحده آمریکاست !

اسماعیل هوشیار