قلۀ پیروزی

از قلـب خراسـان کهـن آمده ام با یعـقوب لیث و تهمتن…

بخاطر انفاذ قانون اساسی به مثابه شاه کلید نجات افغانستان

اعلامیه و فراخوان ملی بنام خداوند حق و عدالت با اتکا بر…

 لیبرالیسم، جنبش روشنگری، و نبوغ جان لاک

john locke (1632- 1704) آرام بختیاری جان لاک ؛ آغاز تئوری تقسیم…

از ترور میر اکبر خیبر تا کودتای ثور؛ بهای سنگین…

نویسننده: مهرالدین مشید تروریکه هنوز هم مردم افغانستان بهای آن را…

با عاشقان وعارفان همصحبت!

امین الله مفکر امینی                     2026-19-04! دل منــــــور میکـــند صحبت بـــا اهلـی عشق…

اهمیت و ضرورت آسیب شناسی تاریخی ، برای امروز و فردا های…

نوشته از بصیر دهزاد   این  مقاله که در کنفرانس علمی انجمن سراسری حقوقدانان…

داستایفسکی شوروی: داستایفسکی در فرهنگ، ایدئولوژی و فلسفه شوروی

 برگردان . رحیم کاکایی سه گفتار در واکاوی جایگاه داستایفسکی، نویسنده…

در مرز سایه و روشنایی انسان

 « از عشق تا خشونت ؛ سفربه درون انسان » تهیه…

نظم نوین

رسول پویان سازش به دشمنان وحشی ننگ است افـتــادن پا بـه پنجـۀ…

از  روح الله خمینی تا هبت الله؛ دو گلوله، دو…

نویسنده: مهرالدین مشید هبت الله گلوله ای از اعماق تاریخ؛ اما…

اولادی مبارزِ وطن!

امین الله مفکر امینی                    2026-13-04! بــی بنیاد میگردد پایه های ظلم وستـــم…

بلز پاسکال

هغه فرانسوی فیلسوف، اختراع کونکی، ریاضی پوه، فزیک پوه، الهیات…

مذاکرات هیئت های افغانستان

و پاکستان با پا در میانی چین یک روز قبل از…

افغانستان در آجندای مذاکرات اسلام آباد

عبدالصمد ازهر                …

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت نشر شد 

رنه ډکارت

دی د پنځلسمې پېړۍ یو فرانسوي فیلسوف، ریاضی پوه، فزیک…

ماکسیم گورکی

برگردان. رحیم کاکایی نویسنده‌ی کلاسیک ادبیات روسیه و شوروی، نویسنده‌ی برجسته‌ی…

جنگ‌های ژئوپلیتیک و فروپاشی عقلانیت سیاسی در جهان معاصر

نویسنده: مهرالدین مشید فاجعهٔ فکری و سیاسی در پرتو منطق ساختاری…

آمریکا و سیاست بیطرفی افغانستان

سیاست بی‌طرفی افغانستان برخاسته از موقعیت جغرافیایی آن است ،…

شرم و حیا

بزرگانِ اهلِ عرفان و تصوف، در بابِ حفظِ شرم و حیا بسیار تأکید نموده‌،  آن را بلند ترین درجه…

«
»

برچیده باد چوبه های دارتان!

بهروز سورن

کانون پشتیبانی از مبارزات مردم ایران در وین نیز اقدام به آکسیونی اعتراضی در شهر وین نموده است که در روز 22 آکوست ساعت 6 تا 8 بعدازظهر در مرکز شهر وین – اشتفانز پلاتس برگزار خواهد شد. گروه پزشکان و کادر پزشکی ایرانیان مدافع حقوق بشر در این شهر نیز در اطلاعیه ای مجزا از دعوت کانون پشتیبانی از سایر نهادهای حقوق بشری استقبال نموده وشرکت خود در مکان تظاهرات را در اطلاعیه خود بیان کرده اند. از این آکسیون اعتراضی کانون پشتیبانی دفاع کنیم و صدای نه به اعدام و نه به جمهوری اسلامی را در این شهر طنین افکنیم.

***

خیز جدید دست اندرکاران جمهوری اسلامی برای کشتار زندانیان سیاسی و معترضان دیماه 96 و آبانماه 98 آغاز شده است و تا کنون چندین نفر را بکام مرگ فرستاده است. واکنش عمومی و بین المللی به این اقدامات ضد بشری نیز کماکان برانگیخته شد و اینبار ابعاد میلیونی یافت و مقاومت توده ای را در لغو احکام اعدام بسیار رساتر از پیش سازمان داد. استبداد حاکم اما نه تنها با بیشرمی تمام حکم اعدام مصطفی صالحی را باجرا گذاشت. از سوی دیگر زندانیان سیاسی را در زندانهای سراسر کشور در معرض هجوم ویروس کشنده کرونا قرار داده و از آزاد نمودن آنها خودداری و یا از امکانات درمانی محروم ساخته است.

هر روز اخباری تازه درباره آلوده شدن بهترین فرزندان مردم کشورمان در زندانها منتشر میشود. کینه توزی و جنایات جمهوری اسلامی  در زندانها علیه زندانیان سیاسی و عقیدتی همچنان قربانی میگیرد.اختاپوس شوم کشتار آنها در زندانها از سوی مسئولین نظام رها شده است. اینبار شمشیر در یک دست و ویروس کرونا در دست دیگر آنهاست. ایرانیان با وجدان و باورمند به حقوق انسانی در سراسر دنیا در تدارک دفاع از حقوق ابتدائی و انسانی آنها هستند.

دفاع از جمله کارگران اعتصابی و نمایندگان زندانی شان, مخالفت با اعدام و محو کامل نظام اسلامی موجود از خواستهای عمومی معترضان است. همچنین این ایام یادآور قربانیان قتلعام سراسری دهه شصت و بویژه کشتار سراسری زندانیان سیاسی در سال 67 است که در امتداد آن جنبش دادخواهی پدید آمده و تا کنون از پای نایستاده است. جنبشی اعتراضی که هم اکنون یکی از مطرح ترین جنبش های عمومی است و خیال خاموشی و فراموشی ندارد. این جنبش بنابر ویژگی های خود هرگز تابعی از گرایشات و تمایلات سیاسی نبوده است و از همینرو بر همه انسانهای آزاده است که آنرا پشتیبانی و تقویت کنند.در هر کجا که هستیم با حمایت گسترده و در صفوفی فشرده و همچنین با رعایت موارد ایمنی شخصی مرتبط با شیوع کرونا صدای زندانیان سیاسی و کارگران اعتصابی در کشورمان باشیم.

در همین ارتباط کانون پشتیبانی از مبارزات مردم ایران در وین نیز اقدام به آکسیونی اعتراضی در شهر وین نموده است که در روز 22 آکوست ساعت 6 تا 8 بعدازظهر در مرکز شهر وین – اشتفانز پلاتس برگزار خواهد شد. گروه پزشکان و کادر پزشکی ایرانیان مدافع حقوق بشر در این شهر نیز در اطلاعیه ای مجزا از دعوت کانون پشتیبانی از سایر نهادهای حقوق بشری استقبال نموده وشرکت خود در مکان تظاهرات را در اطلاعیه خود بیان کرده اند. از این آکسیون اعتراضی کانون پشتیبانی دفاع کنیم و صدای نه به اعدام و نه به جمهوری اسلامی را در این شهر طنین افکنیم.

بهروز سورن

17.08.2020

اطلاعیه کانون پشتیبانی

فراخوان کانون پشتیبانی از مبارزات مردم ایران – وین: در برابر موج جدید اعدامها در ایران بایستیم!

اطلاعیه گروه پزشکان و کادر پزشکی ایرانیان مدافع حقوق بشر

فراخوان حمایت از تجمع اعتراضی کانون در ۲۲ آگوست ۲۰۲۰ از سوی «گروه پزشکان و کادر پزشکی ایرانیان مدافع حقوق بشر

مکان و زمان:

در تاریخ ۲۲ آگوست ۲۰۲۰، ساعت۱۸ تا ۲۰

در مرکز شهر وین ( اشتفانس پلاتس) آکسیونی را برگزار خواهد کرد

Stefanplatz, Stock im Eisenplatz, Kärtner Str. 1, 1010 Wien

منتشر شد

میهن تی وی

سایت لجور

آگاهی نیوز

آزادی بیان

اشتراک وورد پرس