آلبر کامو،‌ محصول یا قربانی استعمار فرانسه؟

درودها دوستان گرامی ما! محمدعثمان نجیب  نماینده‌ی مکتب  دینی فلسفی  من بیش از…

کتاب "زندگی عیسی" نقد مسیحیت بود 

Strauß, David (1808-1874) آرام بختیاری داوید اشتراوس؛- مبارز ضد مسیحی، مبلغ علم…

عدل الهی و عدالت اجتماعی و سرنوشت عدالت در جهان

نویسنده: مهرالدین مشید  خوانشی فلسفی–دینی از نسبت خدا، انسان و مسئولیت…

لذت چیست؟

لذت به معنای حقیقی٬ بدون وابستگی به خوردن و مراقبت جنسی٬ بصورت…

اختلاف دښمني نه ده؛ د اختلاف نه زغمل دښمني زېږوي

نور محمد غفوری په انساني ټولنو کې د بڼو او فکرونو اختلاف یو…

شاعر کرد زبان معاصر

آقای هوزان اسماعیل (به کردی: هۆزان ئیسماعیل) شاعر کرد زبان…

چند شعر کوتاه از لیلا طیبی

(۱) انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

جغرافیای سیاسی افغانستان و رقابت های نیاتی قدرت ها

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان ژیوپلیتیک نیابتی؛ در هم زیستی با گروههای…

اعلامیه در مورد یورش سبعانه امپریالیسم آمریکا به ونزوئلا

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سرانجام شنبه ۳ جنوری، پس از آنکه…

زخم کهنۀ سال نوین

رسول پویان سال نو آمد ولی جنگ و جـدل افزون شدست کودک…

تحول ششم جدی، روزی که برایم زنگ زنده‌گی دوباره را به…

نوشته از بصیر دهزاد   قصه واقعی از صفحات زنده‌گی ام  این نوشته…

دوستدارم

نوشته نذیر ظفر ترا   از  هر کی بیشتر دوستدارم ترا  چون قیمت  سر دوستدارم سرم  را گر    برند…

مولود ابراهیم

آقای "مولود ابراهیم حسن" (به کُردی: مەولود ئیبراهیم حەسەن) شاعر…

پدیدار شناسی هوسرل؛ ایده آلیستی و بورژوایی؟

Edmund Hussrel(1859-1938)    آرام بختیاری جهان شناسی؛ فنومنولوگی و شناخت ظاهر پدیده ها…

ميسر نميشود

28/12/25 نوشته نذير ظفر پير م    وصال  يار   ميسر   نميشود وقت  خزان   بهار    ميسر  نميشود بيكار م اينكه شعر و…

مهاجران در تیررس تروریستان و بازتولید سلطه طالبان در تبعید

نویسنده: مهرالدین مشید ترور جنرال سریع ، سرآغاز یک توطئه مضاعف،…

شماره ۳/۴ محبت 

شماره ۳/۴ م سال ۲۸م محبت از چاپ برآمدږ پیشکش…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۸)

نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مارکس و جنبش اعتصاب مارکس و انگلس حداکثر توجه خود…

مائوئیسم در افغانستان: از نظریه‌پردازی تا عمل‌گرایی بدون استراتژی

این مقاله به بررسی تاریخی و تحلیلی جنبش مائوئیستی در…

                        به بهانه ی آمستردام              

   نوشته ی : اسماعیل فروغی          من نمیخواهم درباره ی چند وچون…

«
»

پوتین: روابط با آمریکا نسبت به زمان جنگ سرد بدتر است

پوتین

رئیس جمهوری روسیه امروز (پنجشنبه) در نشست سفرا و نمایندگان دائم روسیه، سخنرانی کرد که در جریان آن به وظایف کلیدی که دیپلماسی روسیه با آن مواجه است، پرداخت.

به گزارش  خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در خصوص روابط کشورش با آمریکا گفت: اگرچه واشنگتن و مسکو روند تغییرات مثبت در روابط دو جانبه را آغاز کرده‌اند اما روابط میان این دو کشور از بسیاری جهات نسبت به زمان جنگ سرد بدتر است.

وی افزود: روسیه باید بازارهای جدید ایجاد کند و بر موانعی که مانع فعالیت کمپانی‌های روسی در خارج از کشور می‌شود، غلبه کند. روسیه نه تنها باید جزو پنج اقتصاد برتر جهان قرار گیرد، بلکه باید استانداردهای بالای زندگی از جمله از طریق سیاست خارجه را نیز تضمین کند.

ولادیمیر پوتین ضمن تحسین تلاش‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در رسیدگی به مساله کره شمالی ابراز امیدواری کرد که این روندهای مثبت منجر به نتایج ملموسی شود.

وی در خصوص توافق اتمی ایران نیز گفت: لازم و ضروری است تا به دنبال خروج آمریکا از توافق اتمی ایران موسوم به برجام از هر گونه افزایش غیرقابل کنترل تنش‌ها در ایران جلوگیری کنیم.

وی در رابطه با اوکراین هم خاطرنشان کرد: خطر تشدید بحران در شرق این کشور همچنان به قوت خود باقی است. در حقیقت دلایل این امر همان دلیل گذشته یعنی ناکامی مقامات کنونی اوکراین برای عمل به وعده‌هایشان و امتناع به حل صلح آمیز این درگیری است. آنها بارها و بارها عدم تمایل خود را نسبت به توافقات نشان داده و تمایلی به برگزاری مذاکرات با شهروندان خود ندارند.

پوتین افزود: مسکو آماده است تا با تمامی کشورها و سازمان‌های بین‌المللی همکاری و ارتباط داشته باشد.

وی افزود: شهروندان ما می‌خواهند روسیه را کشوری قدرتمند، مستقل و صلح طلب بدانند. ما برای همکاری و روابط سازنده و سودمند متقابل با تمامی کشورها و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی آماده هستیم.

رئیس جمهوری روسیه اشاره کرد که سفارتخانه‌ها و هیئت‌های دیپلماتیک روسیه در سراسر جهان به طور حرفه‌ای و در آرامش کامل مشغول انجام فعالیت‌های خود هستند.

وی تاکید کرد: سیاست ما در خصوص تضمین امنیت و ثبات جهانی، مقابله با چالش‌های جدید و تهدیدها در تمامی جهان لازم و ضروری است.

پوتین با تشکر از دپیلمات‌های نظامی به خاطر تلاش‌شان در حل بحران سوریه گفت: ما تروریسم بین‌المللی را در سوریه شکست دادیم و شرایط مناسبی را برای حل سیاسی فراهم کردیم.

وی خاطرنشان کرد، برخی طرف‌ها در واشنگتن توافقات بین دو کشور را در راه تحقق منافع محدود خود فدا کردند. روند آستانه و خروجی‌های کنفرانس سوچی بنیانگذار روند سیاسی واقعی در سوریه هستند.