قلۀ پیروزی

از قلـب خراسـان کهـن آمده ام با یعـقوب لیث و تهمتن…

بخاطر انفاذ قانون اساسی به مثابه شاه کلید نجات افغانستان

اعلامیه و فراخوان ملی بنام خداوند حق و عدالت با اتکا بر…

 لیبرالیسم، جنبش روشنگری، و نبوغ جان لاک

john locke (1632- 1704) آرام بختیاری جان لاک ؛ آغاز تئوری تقسیم…

از ترور میر اکبر خیبر تا کودتای ثور؛ بهای سنگین…

نویسننده: مهرالدین مشید تروریکه هنوز هم مردم افغانستان بهای آن را…

با عاشقان وعارفان همصحبت!

امین الله مفکر امینی                     2026-19-04! دل منــــــور میکـــند صحبت بـــا اهلـی عشق…

اهمیت و ضرورت آسیب شناسی تاریخی ، برای امروز و فردا های…

نوشته از بصیر دهزاد   این  مقاله که در کنفرانس علمی انجمن سراسری حقوقدانان…

داستایفسکی شوروی: داستایفسکی در فرهنگ، ایدئولوژی و فلسفه شوروی

 برگردان . رحیم کاکایی سه گفتار در واکاوی جایگاه داستایفسکی، نویسنده…

در مرز سایه و روشنایی انسان

 « از عشق تا خشونت ؛ سفربه درون انسان » تهیه…

نظم نوین

رسول پویان سازش به دشمنان وحشی ننگ است افـتــادن پا بـه پنجـۀ…

از  روح الله خمینی تا هبت الله؛ دو گلوله، دو…

نویسنده: مهرالدین مشید هبت الله گلوله ای از اعماق تاریخ؛ اما…

اولادی مبارزِ وطن!

امین الله مفکر امینی                    2026-13-04! بــی بنیاد میگردد پایه های ظلم وستـــم…

بلز پاسکال

هغه فرانسوی فیلسوف، اختراع کونکی، ریاضی پوه، فزیک پوه، الهیات…

مذاکرات هیئت های افغانستان

و پاکستان با پا در میانی چین یک روز قبل از…

افغانستان در آجندای مذاکرات اسلام آباد

عبدالصمد ازهر                …

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت نشر شد 

رنه ډکارت

دی د پنځلسمې پېړۍ یو فرانسوي فیلسوف، ریاضی پوه، فزیک…

ماکسیم گورکی

برگردان. رحیم کاکایی نویسنده‌ی کلاسیک ادبیات روسیه و شوروی، نویسنده‌ی برجسته‌ی…

جنگ‌های ژئوپلیتیک و فروپاشی عقلانیت سیاسی در جهان معاصر

نویسنده: مهرالدین مشید فاجعهٔ فکری و سیاسی در پرتو منطق ساختاری…

آمریکا و سیاست بیطرفی افغانستان

سیاست بی‌طرفی افغانستان برخاسته از موقعیت جغرافیایی آن است ،…

شرم و حیا

بزرگانِ اهلِ عرفان و تصوف، در بابِ حفظِ شرم و حیا بسیار تأکید نموده‌،  آن را بلند ترین درجه…

«
»

پوتین: جنگ جهانی چهارم با سنگ خواهد بود

رئیس جمهوری روسیه درگفت وگوی سالانه با مردم کشورش اعلام کرد:درصورت وقوع جنگ جهانی سوم بشرباانواع تسلیحات روبرو است اما در جنگ جهانی چهارم فقط سنگ خواهد داشت.

 ولادیمیر پوتین امروز( پنجشنبه) در این گفت وگو که به صورت زنده از طریق شبکه 24 روسیه انجام شد، در پاسخ به پرسش یکی از شهروندان این کشور در مورد امکان آغاز جنگ سوم جهانی با استناد به اظهارات آلبرت انیشتین فیزیکدان مشهور، این مطلب را بیان کرد.
پوتین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص زمان پایان یافتن تحریم های ضد روسی آمریکا نیز گفت: نمی توانم تاریخ مشخصی برای لغو تحریم ها اعلام کنم، فشار بر روسیه زمانی پایان می یابد که شرکای ما به این واقعیت پی ببرند که سیاست فشار بر روسیه بی فایده است و از آن نتیجه ای نمی گیرند؛ خوشبختانه به نظر می رسد شرکای ما به تدریج در حال رسیدن به این نتیجه هستند.
وی با اشاره به محدودیت های اخیر آمریکا علیه کشورهای اتحادیه اروپا و کانادا، اعلام کرد: اسمی به جز تحریم نمی توان بر روی این رویکرد آمریکا گذاشت، شرکای اروپایی ما که همواره از تحریم روسیه حمایت می کردند، هیچ وقت فکر نمی کردند که روزی واشنگتن برای آنان نیز محدودیت اعمال کند.
رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه تحریم دیگر کشورها سیاستی شکست خورده است، خاطرنشان کرد: آنها (مقام های آمریکایی) همواره به روسیه اتهامات مختلفی می زنند چرا که می خواهند به هر وسیله مانع پیشرفت روسیه شوند.
وی ادامه داد:اتهام آمریکا علیه روسیه ادامه دارد چرا که آنها می خواهند به بهانه های مختلف روسیه را باز تحریم کنند درحالی که باید بجای تحریم به روابط سازنده روی آورند.
پوتین در ادامه با مطرح کردن این پرسش که « مگر کشورهای اروپایی کریمه را تصرف کرده بودند که اینگونه از سوی واشنگتن مجازات می شوند؟» پاسخ داد: باید اصول واحد اقتصادی و امنیتی در سطح بین المللی وضع کرد، من در کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2007 اعلام کردم که آمریکا نباید قوانین داخلی خود را بر کشورهای دیگر تحمیل کند اما آن زمان بسیاری از شرکای اروپایی از من انتقاد کردند.
رئیس جمهوری روسیه برلزوم پایان دادن به این وضعیت تاکید کرد و خواستار مذاکره برای کسب توافق در مسائل مهم بین المللی شد.
وی همچنین به نقل از یک مقام فرانسوی گفت که نباید به آمریکا اجازه داد که خود را ژاندارم جهان بداند.
گفت وگوی ولادیمیر پوتین با مردم روسیه و پاسخ وی به سوالات مختلف جریان دارد و بیش از یک میلیون و 300 هزار پرسش از طریق تماس مستقیم تلویزیونی و رادیویی و اینترنت به وی ارسال شده است.