تجربه میدان در غرب افغانستان — از ادرسکن تا شیندند

Wahidullah Noorzai | Former Senior ANCOP/ANP Officer, Military & Security…

روایت اسدالله کشتمند از جنگ افغانستان؛ مجاهدین، شوروی و قدرت‌های…

https://www.youtube.com/watch?v=DGsTJnpdYQk مروز، ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶، بار دیگر در خدمت رفیق عزیزم،…

غنچه‌های پژمرده

گزیده‌ی اشعار اسعد لُرزاده برگردان به فارسی: زانا کوردستانی شاعر و نویسنده‌ی کُرد…

شعرهایی از روناک آلتون

بانو "روناک توفیق محمد"  (به کُردی: ڕووناک تۆفیق محمد)، متخلص به…

زندگی بدون محدودیت یا مرگ ...!

مرگ برخلاف دید صوری٬ چون نیستی تام باور موجه نیست.…

طالبان؛ از سرکوب مخالفان تا مهندسی حذف هویت‌ها

نویسنده: مهرالدین مشید بازگشت طالبان به قدرت در ۱۵ اگست ۲۰۲۱…

فراتر از فروپاشی؛ چگونه ملت‌ها پیش از شکست نظامی، شکست…

Wahidullah Noorzai Former Senior ANCOP/ANP Officer | Field Strategist | Military…

انسان و نیروهای سازندهٔ تمدن( بخش اول)

«انسان معمار روشنایی در دل تاریکیِ جهان» تهیه و تدوین :…

 دشمنی با فارسی؛ بازتاب سیاست زبانی برتری‌جویانه طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید فارسی‌ستیزی؛ چهره پنهان سیاست زبانی طالبان برای بررسی  دقیق…

نسل‌کشی هزاره‌ها یک پروژه چندوجهی بود که ریشه در سیاست‌های…

افغانستان سرزمینی نیست مانند روسیه و یا هند که بزرگ‌تر…

اگزیستنسیالیسم؛ آزادیاست، یا ترس و مرگ؟

Existenzphilosophie. آرام بختیاری فلسفه وجودی انسان؛ آزادی بورژوایی، یا رهایی جامعه؟ آیا انحلال…

۱۱ سپتامبر جهان را تغییر داد؛ زندگی من را نیز…

از صبحی که آمریکا را تغییر داد تا میدان‌های افغانستان؛…

د سیاسي فعالیت لپاره د ایډیا او رهبر جوړول

نور محمد غفوری (هیله من یم چې دا لیکنه د سیاست…

پروفیسور استاد نصیب الله سیماب

له ښاغلي پروفیسور استاد نصیب الله سیماب سره چې د…

کتاب راز هستی

رسول پویان به زندانی که دل دربند آن زنجیر و برپا…

 اسلام سیاسی؛ از اصلاح دینی تا ایدئولوژی قدرت

 نویسنده: مهرالدین مشید اسلام سیاسی یکی از مهم‌ترین پدیده‌های فکری و…

روزهای آخر امین؛ روایت ناگفته از ورود شوروی و تغییر…

https://www.youtube.com/watch?v=K0xOd1gPFV0 تاریخ معاصر افغانستان؛ روزهای آخر حکومت حفیظ‌الله امین. روزهایی که…

وقتی عقل به راز و نیاز رسید

Wahidullah Noorzai — Former Senior ANP/ANCOP Officer | Field Strategist…

شورا در اسلام!

مقدمه  شورا ومشاوره واژه عربی است به معنی ابراز رای ،…

آئوزوف نویسنده‌ی شوروی و قزاقستان

برگردان. رحیم کاکایی نویسنده . روسلان سمیاشکین  ،فرزانه‌ای از شرق و…

«
»

پاکستان بی آزرم و شرمساری جدید آنکشور

میر عبدالواحد سادات

چهل سال است که افغانستان در معرض جنگ اعلام نا شده و تجاوز پاکستان قرارداشته وقربانی میدهد ، اما زمامداران بی آزرم آنکشورکه پلانهای شوم وشیطانی شان عامل بی ثباتی وتداوم تراژیدی خونبار ما میباشد ، در تمام این چهاردهه ، با نهایت پر رویی و با لطایف الحیل دروغ می بافند وبا چهل شتر باربچشم افغانستان و جهان می درآیند وبا یک نی و صد آسان از اعمال شان انکار مینمایند ، در حالیکه حقایق چنان آفتابی و از کفر ابلیس مشهور ترگردیده که حتی انگریز ها بمثابه خالق پاکستان ، در زمینه سکوت معنی دارمینمایند.                                  

ازآنجائیکه به گفته وطنی ما ، آفتاب به دو انگشت پنهان نمیشود ، دیروز یکبار دیگر طشت رسوایی تجاوزپاکستان در لوگر به زمین خورد وپلان ودسایس شوم شان برملا گردید.             

مقامات دورو  وپر روی پاکستان اعلام نمودند که یک بال طیاره هلیکوپتر مربوط ایالت پنجاب که بخاطر ترمیم در مسیر ازبکستان و به مقصد روسیه درپروازبود در منطقه ای تحت تسلط کامل طالبان در ولایت لوگر مجبور به نشست اضطراری گردیده است!!!                          

آژانس های خبری افشا نموده اند که سرنشینان این طیاره « مریض » شش جنرال متقاعد و یک متخصص روسی میباشد إ إ إ                                                                             

من برای اینکه خود را متیقن بسازم با یکی از پیلوتان با تحصیل عالی و جنرال سابقه دار قوای هوایی افغانستان تماس گرفتم و نظر تخنیکی و تخصصی شانرا در زمینه مطالبه نمودم ، ایشان با قاطعیت و با ذکر دلایل مقنع تخنیکی موضوع را رد و تقلا برای عدم افشای دسایس آنکشور وانمود ساختند.                                                                                                  

                            

 

اکنون باید عقل شیطانی پاکستانی برای این دروغ شاخدار ، راه حل پیدا نماید که : چگونه طیاره « معیوب » فاصله پنجاب ، تا ازبکستان را وآنهم با ارتفاع بلند و عبور از کوهپایه های شامخ ، پرواز نماید إ إ إ و درین طیاره « مریض » شش جنرال متقاعد پاکستانی با چند صد هزار دالر و … ویک متخصص روس ، چه مرگ میخواستند ؟ واضع است که نزد میزبانان معتمد و گروه وابسته بخود و نزد طالبان میرفتند و ما شاهد خواهیم بود که به اصطلاح وطنی ما به موی شانرا خیانت نخواهند کرد.                                                                                 

اظهرمن الشمس است که در زیر کاسه پاکستان، نیم کاسه های شیطانی و استخباراتی منطقوی و روسی ، آتش تشدید جنگ ، تباهی و سیه روزی افغانستان را رقم میزنند.                        

متاسفانه افغانستان به کشور بی صاحبی میماند که آماج تجاوز و دسایس منطقوی و جهانی ، علنی ونهانی قراردارد و گوش فلک از شنیدن صدای زجر و عذاب مردم ما کر گردیده و اولیای امور ، پنبه بگوش و مصروف دریدن یخن همدیگر میباشند و در نهایت کارمانند همیشه درین مورد نیز کدام کمیسیونی ایجاد خواهند نمود.                                                           

بااحترام

م.ع.و. سادات

اگست 2016