از کابل تا دیاسپورا؛ روایتی از هفت خوان رنج های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ در گره گاۀ تروریسم و مردم این…

هویت و عوامل تعیین‌کننده آن: بررسی علمی و تحقیقاتی

نور محمد غفوری خلاصه هویت یکی از مفاهیم بنیادین علوم اجتماعی و…

نقد متافیزیک؛ شرط انقلابی بودن،شد

Metaphisik. آرام بختیاری متافیزیک؛ میان الاهیات، و هستی شناسی توهمی.   آغاز بحث متافیزیک…

جهان در آستانهٔ زوال دموکراسی

نویسنده: مهرالدین مشید فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ نقطهٔ…

اتحاد 

تابکی در رنج  و دوری ها ستیم موج  نا  پید ا…

نان آوران کوچک

   ساجده میلاد در ازدحام جاده در شب ها  کودکی پرسه می‌زند هر…

یادهانی ضروری

خطاب به کسانی که به خطا، ببرک کارمل و محمود…

روناک آلتون

خانم "روناک آلتون" (به کُردی: ڕوناک ئاڵتوون)، شاعر و نویسنده‌ی…

جګړې او ورک شوي سرتېري

حميدالله بسيا په انساني تاریخ کې جګړې تل له وینو، وېر،…

تجربه های تاریخی که به سرمایه های ملی بدل نشد

نویسنده: مهرالدین مشید شکست هایی که هر روز ما را وحشتناک…

لنینگراد دیمیتری شوستاکوویچ سمفونــیِ پیروزی ارتش سرخ بر فاشیسم 

ترجمه و تنظیم: آناهیتا اردوان این ترجمه را  به مهندس ارشد…

ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

گام بزرگ به سوی مبارزهٔ مشترک

برگزاری نشست مشترک دفتر سیاسی – اجرایی و بیروی اجرائیه…

پدر سالار

ما زنان سر زمین های جنگ  زنان جهان سوم  جهان پدر سالار وقتی…

اسدالله بلهار جلالزي

له ښاغلي (اسدالله بلهار جلالزي) سره، چې د علم او…

افغانستان، سوار بر شانه های ژیوپولیتیک پرتنش و پیچیده منطقه…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از زنده گی در سایه امید یا…

«
»

فروش  تروریست بنام شریف الله ۳بار از طرف دولت پاکستان به امریکا

نوشته : کریم پوپل

مورخ ۹مارچ ۲۰۲۵

به گفته امرالله صالح معاون اول رئیس‌جمهور دولت قبلی مظنون شریف الله در عملیات خاصی نیروهای امنیت ملی جمهوری افغانستان  در ماه سرطان ۱۳۹۸ با همکاری پاکستان دستگیر و دستگیری وی در پانزدهم همان ماه رسماً اعلام شد. دولت پاکستان ازین مدرک پول هنگفتی را دریافت نمود. این شخص نه تنها در افغانستان بلکه چندین انفجارا در ایران سازماندهی نموده است.(‍۱)

شریف الله تا ۱۵ اگست ۲۰۲۱ در زندان پلچرخی بود، اما زمانی که طالبان وارد کابل شدند، او را آزاد نمودند.  وی حمله ای را در نزدیکی میدان هوایی کابل ترتیب داد.

 دولت جوبایدن  غرض دستگیری  عاملان واقعی این حمله، میلیاردها دلار برای پاکستان داد تا در مبارزه با تروریسم رفتار ترجیحی حاصل کند.در حالیکه عامل این حمله مرگبار خود دولت پاکستان بود. پاکستان در روند این حمله دو هدف داشت یکی واپس گیری تجهیزان نظامی امریکا از افغانستان و بدست آوردن دالربود.

فریب دادن امریکا توسط پاکستان

کارمندان ای اس آی در هرگروه پاکستانی شاید افغانی از سالیان دراز است که به همان گروه وظیفه اجرا می‌کند. آن گروه یا تنظیم هیچ اطلاع ندارند که این شخص مأمورمخفی آی اس آی است. به مجرد خلاص شدن شریف اله از زندان پلچرخی کارکن مخفی  آی اس آی   طرح حمله بر میدان هوایی کابل را برایش محول می کند. شریف اله با انفجار ۳ انتحاری در میدان هوایی کابل موفقانه پلان را تطبیق می‌کند. بعداً دوباره به پاکستان رفته مأموران رسمی آی اس ای آنرا دستگیر نموده تحت حفظ نگهداری مینمودند تا در موقعیش میلونها دالر از آمریکا بستاند.دولت بایدن نیز در اپریل ۲۰۲۳ کشته شدن شریف الله را اعلام کرد که فریب بود. پاکستان از دولت  جو بایدن میلونها دالر را بدست آوردن  و گفتن شریف اله در جریان عملیات کشته شد و جسد یکنفر را نشان دادند.(۲)(۳)

اکنون ترامپ طورجدی واپس‌گیری تجهیزات آمریکا را از افغانستان در خواست دارد. پاکستان برای توجه امتیاز از آمریکا شریف اله را رسماً به اف‌بی‌آی تسلیم نمود.  این خبر خوبی برای انتخاب  رئیس‌جمهور ترامپ در اولین سخنرانی خود در کنگره در ۵ مارس بود . درین هدف پاکستان میخواهد از یکطرف در باز پس‌گیری سلاح طالبان توجه دولت آمریکا را جلب کند از طرف دیگر میلونها دالر راآمریکا  بنام مبارزه با تروریسم کمایی کند.

شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان چند پیش روز اعلام کرد که این فرد در یک عملیات ویژه در حوالی خط دیورند دستگیر و به آمریکا تحویل داده شده است. در حالیکه مانند اسامه بن لادن تحت حفظ آی اس آی قرار داشت. 

شهباز شریف گفت که در کنار آمریکا ایستاده و متعهد به حفظ ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم است.(۴) در حالیکه این هم جز فریب پاکستان است. جالب است پاکستان تا سال ۲۰۱۸ مبلغ ۳۳ملیارد دالر را در جهت مبارزه با تروریسم از امریکا اخذ نموده است.

کارشناسان می‌گویند که پاکستان بار دیگر نقش یک کشور نیابتی را بر عهده گرفته و می‌خواهد در مبارزه با تروریسم از آمریکا و جامعه جهانی امتیازات مالی و نظامی دریافت کند و خود را وفادار نشان دهد. سیاست مداران افغانی  همانطوریکه حمله ۱۱ ستمبر را کار یک جنرال پاکستان میداند حمله بر میدان هوایی کابل را عملیات مشترک داعش و آی اس آ می‌دانند.

پاکستان عامل فعالیت تروریستی

۱. در روز اول مذاکرات خلیل زاد و پاکستان .نظامیان پاکستان گفت پشت هربزرگ  افغان ما یک نفر داریم که اورا از بین برد. فردا عبدالرزق قومندان پولیس قندهار و جبار قهرمان از هلمند و مولوی سمیع الحق را در پاکستان ترور نمودند.

۲. در موقع که حکومت اول اباما خاتمه یافت میخواست بار دوم به قدرت برسد . در ماه مه ۲۰۱۱  اسامه بن لادن را به امریکا تسلیم نمود.درین جریان بزرگان پاکستان پول هنگفتی را دریافت نمود. در ظاهر عثمان خالد افسر پاکستانی که تبعه انگلیس بود اورا مسول اطلاع دهی می دانند. (۵)

۳.پروژه تروریست سازی شریف اله: شخص مخفی آی اس آی در بین داعش شخص شریف اله را فعال می دانند. اورا پلان می دهد و از پلان وی  نیزس آی ی را خبر می دهد و ثروت را کمایی می کند.

۴. شریف اله بی خبردوباره توسط اجنت آی اس آی ۳  انفجاررا توسط ۳ انتحاری در میدان هوایی کابل مینماید . بعدا دستگیر شده برای بدست آوردن ثروت نگهداری میشود. 

۵. پاکستان اطلاع کشته شدن شریف اله را به جوبایدن  داد. ثروت جمع نمود. ولی اطلاع کاذب بود.

۶. چون دولت ترامپ باقمانده سلاح امریکایی را از طالبان در خواست نمود. پاکستان به استقبال ازخلع سلاح سازی افغانستان شریف اله را برای بار سوم به امریکا فروخت.

عجیب کشورشیطان صفت همسایه داریم.

چقدر همسایه‌های افغانستان بد هستند

۱. محمد شریف اله طراح بمب گزاری در شاه چراغ کرمان

https://raastan.ir/fa/news/5538/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%D9%85%D8%A8%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%87%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

۲. زمان جوبایدن : شریف اله در بمب گذاری میدان هوایی کابل و چند حمله دیگر به ایران دستگیر و کشته شد. در ویبساست  یورو نیوز

https://parsi.euronews.com/2025/03/05/trump-suicide-bomber-behind-kabul-airport-bombing-arrested

۳.پاکستان امریکا را فریب داد دونالد ترامپ

http://www.dailyafghanistan.com/national_detail.php?post_id=142192

۴.باز داشت شریف اله نشانگر همکاری امریکا و پاکستان در مبارزه با تروریسم

https://www.afintl.com/202503098271

۵. موضوع اطلاع دهی حسن خالد را سیوهرش روز نامه نگار امریکایی کذب دانست

http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/1947860/%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%81%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%84%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-