توهم پولی، دستمزد، تورم ـــ برشی از کتاب: «درس‌گفتارهای کاپیتال»

دانش و امید، شمارهٔ ۲۹، اردیبهشت ۱۴۰۴ ــ  اوایل سال ۱۴۰۳،…

     انزوای نمایشی، همکاری پنهانی: از انکار علنی تا توافق پشت…

نویسنده: مهرالدین مشید انزوای دیپلوماتیک تا معامله در سایه: روایت دوگانه…

یوغلط خبر د جنجال منبع

نور محمد غفوری په دې ورځو کې د مغرضو او دروغجنو…

و.ای. لنین- وحدت فلسفه و سیاست

ترجمه. رحیم کاکایی اوگورودنیکوف ولادیمیر پتروویچ، دکتر علوم فلسفه، پروفسور، رئیس کرسی…

ناله یی میهن

رخت سفر ببستم و سوی وطن شدم در آرزوی دیدن مهد کهن…

از شمس النهار ، بنیاد گزاری مطبوعات مدرن

1میرعبدالواحد سادات ترقیات عالم روبه بالاست  ما از بالا به پایین می…

روز جهانی مطبوعات و روزگار آشفته و نابسامان روزنامه‌نگاری در…

نویسنده: مهرالدین مشید هرچند روز جهانی مطبوعات (۳ می) فرصتی است…

ریشه‌یابی پیدایش سادات، خواجه، آقا و بار بی‌معنای مذهبی دادن به…

محمدعثمان نجیب بخش نخست:  مراد من این‌ است تا بدانیم، چرا مردمان…

مارکوزه؛- فیلسوف التقاطی جنبش دانشجویی

Herbert Marcuse (1898-1879) آرام بختیاری نیاز  فیلسوف "چپ نو" به فرویدیسم. مارکوزه (1979-1898.م)،…

مسئولیت اخلاقی رسانه ئی  در دفاع مشترک از روشنگری ،…

نوشته  از: بصیر دهزاد   قسمت دوم  ادامه قسمت اول   نباید یک اصل عمده…

مسئولیت اخلاقی رسانه ئی  در دفاع مشترک از روشنگری ،…

نوشته  از: بصیر دهزاد   قسمت اول   انگیزه این مقاله  تداوم بحث های…

وحدت ملی یگانه ضامن بقای کشور است

اگر از چهار راهی ها گذر کنی مزدور کار ،…

تقسیم جهان 

رسول پویان  زمیـن در بین غـولان جهـان تقسیم می گردد  تـوگـویـی از…

یووالی د بریا کيلي، د نن ورځې اړتیا

ليکنه: حميدالله بسيا په تاریخ کې ډېرې داسې شېبې شته چې ملتونه…

نقش و جایگاۀ اصلی دین در جهان معاصر

نویسنده: مهرالدین مشید فشرده عصر حاضر، که با بحران‌های هویتی، اخلاقی، زیست‌محیطی…

 ماکار گرو نیروی توانای جها نیم 

             به استقبال روز بین المللی کارگر  انسان بخاطر زنده ماندن خود…

پیام تبریک به مناسبت اول ماه مه، روز همبستگی کارگران…

درود بر تلاشگران خستگی ناپذیر زندگی،   اول ماه مه، روز گرامیداشت…

هار و فراق 

 نوشته نذير ظفر ساحل ورجنيا  28 اپريل 2025 امد  بهار و   سبز …

تراشه قلب فنآوری دیجیتال سده 21

بیژن باران قلب فنآوری دیجیتال تراشه در طراحی، تولید، کاربرد، ساختن…

افغانستان؛ طعمه قدرت‌های منطقه‌یی و قربانی جنگ‌های نیابتی

چکیده افغانستان طی دهه‌های اخیر همواره درگیر جنگ، بی‌ثباتی و بحران‌های…

«
»

حزب فاشیست و نژاد پرست آلمانی هوادار ورود پناهجویان آریائی!

جواد موادی

فرستنده: حسین تلاش

28.02.2022

کورپالا رئیس حزب نژادپرست و فاشیستی آلترناتیو برای آلمان: آلمان باید پناهندگان جنگ اوکراین را بپذیرد

 تینو کروپالا، رئیس حزی راسیستی و فاشیستی و ضد پناهندگان «آلترناتیو برای آلمان آ. اف. د» خواستار پذیرش پناهندگان اوکراینی شد 

 رئیس آ. اف. د و رئیس مشترک گروه پارلمانی، تینو کروپالا، روز دوشنبه با خبرگزاری حکومتی آلمان صحبت کرد که آلمان نیز باید پناهندگان اوکراینی را بپذیرد.

«اوکراینی ها مسئول اعمال جنگ نیستند. آنها رنج و درد را از طریق مرگ اقوام و دوستان و همچنین تخریب سرزمین خود تجربه می کنند. بنابراین آوارگان جنگی اوکراینی باید در آلمان و در سراسر اروپا حمایت شوند تا بتوانند بعدا به کشور خود بازگردند. زمانی که وضعیت بهتر شد و درگیری ها کاهش یافت.»

تو گوئی پناهجویان افغانی یا عراقی که به دلیل تجاوز امپریالیستی آمریکا و همین بردگان اروپائی به کشورهای شان؛ و بمباران های ممتد خانه و منازل شان٬ مجبور به ترک کشورشان شدند٬ {گویا که} خود {این پناهجویان افغانی و عراقی – فرستنده}٬ مسئول رفتار جنگی آمریکا {در کشور های شان – فرستنده} بوده او تقصیر {هم گویا از خود} آنها بوده است که آمریکا کشورشان را نابود کرده! و آنان را آواره و بی پناه ساخته است!

نژادپرستی و ضدیت با مردم غیر سفید در این حزب راست گرای افراطی چیز عجیبی نیست، اما استقبال گسترده تمامی احزاب و سازمان های مدعی حقوق بشر و حاکم در کشورهای اروپائی از ورود پناهندگان اوکراینی به کشورهایشان و مخالفت شدید آنها با ورود پناهجویان از کشورهای افغانستان، عراق و یا آفریقا نشان دهنده عمق نفرت آنها از نژاد غیرخودی است.

 کشورهای شرق اروپا که تقریبا هیچ جنگ زده ای را از خاورمیانه و یا آفریقا به کشورهایشان نپذیرفتند و بدترین رفتار نژادپرستانه را با آنها کرده اند اکنون برای جلب پناهندگان اوکراینی با هم مسابقه میدهند.

 البته ساکنان و حتی شهروندان اوکراینی وغیر اوکراینی که رنگ پوست و یا مویشان با نژاد سفید برتر آریائی مناسبتی ندارد را در کمال وقاحت از مرز هایشان به اوکراین بازمی گردانند. ورود فقط برای نژاد برتر!

به یاد آرید که در زمستان سرد در مرز اوکراین خانواده های عراقی، افغانستانی و … در سرما لرزیدن، یخ زدند از مرزبانان حقوق بشری لهستان کتک خوردند و سر به نیست شدند اما نتوانستند به خاک اروپا «متمدن» پای بگذارند!

درب این فاضلاب حقوق بشری که نامش اروپاست به روی فاشیست های اوکراینی (منظور مردم عادی یا جنگ زده طبقه متوسط و متمول اوکراینی نیست، خدا به دور! مگر ما بخیلیم قدم مردم راستگرای اوکراین مبارک باد اینهم روی بقیه این ساکنان راستگرا و چوخ بختیاری اروپا، اما حساب نئونازی ها جداست!) کاملا باز است، قدم پفیوز های گردان آزوف بر خاک نوادگان رایش سوم مبارک باد، هرچه باشد پدر بزرگ های آلمانی شما در جنگ دوم در کنار پدر بزرگ های اوکراینی٬ اینها دست در دست هم به کشتار کمونیست ها و یهودیان مشغول بودند، به این کار افتخار هم میکنند. میگوید نه؟ از خانم وزیرک خارجه آلمان بپرسید!

 عجیب نیست که حزب نژادپرست و فاشیست جا خوش کرده در مجلس آلمان برای پناهجویان اوکراینی پستان به تنور می چسباند!