در مرز سایه و روشنایی انسان

 « از عشق تا خشونت ؛ سفربه درون انسان » تهیه…

نظم نوین

رسول پویان سازش به دشمنان وحشی ننگ است افـتــادن پا بـه پنجـۀ…

از  روح الله خمینی تا هبت الله؛ دو گلوله، دو…

نویسنده: مهرالدین مشید هبت الله گلوله ای از اعماق تاریخ؛ اما…

اولادی مبارزِ وطن!

امین الله مفکر امینی                    2026-13-04! بــی بنیاد میگردد پایه های ظلم وستـــم…

بلز پاسکال

هغه فرانسوی فیلسوف، اختراع کونکی، ریاضی پوه، فزیک پوه، الهیات…

مذاکرات هیئت های افغانستان

و پاکستان با پا در میانی چین یک روز قبل از…

افغانستان در آجندای مذاکرات اسلام آباد

عبدالصمد ازهر                …

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت

شماره یکم سال بیست و نهم گاهنامه محبت نشر شد 

رنه ډکارت

دی د پنځلسمې پېړۍ یو فرانسوي فیلسوف، ریاضی پوه، فزیک…

ماکسیم گورکی

برگردان. رحیم کاکایی نویسنده‌ی کلاسیک ادبیات روسیه و شوروی، نویسنده‌ی برجسته‌ی…

جنگ‌های ژئوپلیتیک و فروپاشی عقلانیت سیاسی در جهان معاصر

نویسنده: مهرالدین مشید فاجعهٔ فکری و سیاسی در پرتو منطق ساختاری…

آمریکا و سیاست بیطرفی افغانستان

سیاست بی‌طرفی افغانستان برخاسته از موقعیت جغرافیایی آن است ،…

شرم و حیا

بزرگانِ اهلِ عرفان و تصوف، در بابِ حفظِ شرم و حیا بسیار تأکید نموده‌،  آن را بلند ترین درجه…

منطق سود و ویرانی: تحلیل مارکسیستی جنگ و استثمار در…

 تقابل کثرت‌گرایی و واقعیت طبقاتی درحالی‌که نظریه‌پردازان کثرت‌گرا (پلورالیست)، جامعه را…

جمهوریت در افغانستان؛ پروژهٔ گذار یا قربانی فساد و بی‌کفایتی…

نویسنده: مهرالدین مشید زوال جمهوریت؛ پروژه های زیربنایی و بازی های…

ژان پل سارتر

دی فرانسوي فیلسوف، ډرامه لیکونکی، ناول او رومان لیکونکی، ژوند…

پسا مدرنیسم؛ حامی عوام، منتقد نخبگان. 

postmodernism. آرام بختیاری  پست مدرنیسم؛ نه آتش به اختیار، و نه حیدر…

واژه های آریه ،آریا، ایرانمویجه و آریانا در بازار لیلام…

نوشته : دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها  برخی …

 جشن نوروز در گذرگاه تاریخ

نوشته : داکتر حمیدالله مفید واژه نوروز را آریایی های باستانی…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اخلاقي معیارونه

 نور محمد غفوری پیلامه د تلویزیوني سیاسي بحثونو په اړه مې مخکې…

«
»

اعزام تروریست‌ ها از سوریه به اوکراین

یک منبع امنیتی عرب فاش کرد که بخش قابل توجهی از نیروهای تروریست مستقر در سوریه که تابعیت سعودی و چچنی دارند به منظور کمک به ارتش اوکراین تحت حمایت مالی ونظامی سازمان اطلاعات عربستان با چند فروند هواپیما وارد کی‌یف پایتخت اوکراین شده‌اند.

انتقام از روسیه با استفاده از تروریست‌ها

این منبع امنیتی عرب در ادامه افزود: این نیروها بلافاصله عازم شهر «کراماتوسک» در شرق اوکراین شده‌اند و هم اکنون در کنار نیروهای ارتش اوکراین علیه «روس» تبارها تحت عنوان شبه نظامیان حامی دولت می‌جنگند.

وی همچنین تأکید کرد: عربستان سعودی به منظور انتقام گرفتن از روسیه به دلیل حمایت این کشور از دولت بشار اسد قصد دارد در جنگ اوکراین از روسیه و روس تبارها انتقام بگیرد.

طی چند ماه گذشته ارتش سوریه با عملیات‌های موفقی که انجام داده بخش‌های قابل توجهی از مناطق تحت تصرف تروریست‌ها را از دست آنها خارج کرده که همین موضوع باعث فرار تروریست‌ها به کشورهای خودشان شده است.

بر همین مبنا، سازمان‌های اطلاعاتی اتحادیه اروپا نیز چندی پیش از بازگشت تروریست‌های اروپایی که به سوریه اعزام شده بودند، ابراز نگرانی کرد.

کشورهای آلمان، فرانسه و انگلیس با درک این شرایط، بازگشت این افراد که دوره‌های آموزش خرابکاری و فعالیت‌های تروریستی نیز گذرانده‌اند را تحت نظارت کامل دارد.

چندی پیش بود که یک تروریست‌ ۲۳ ساله فرانسوی پس از بازگشت از سوریه دستگیر شد. این تروریست در فوریه ۲۰۱۴ پس از اینکه ماموران اداره مرکزی اطلاعات داخلی فرانسه وی را شناسایی کردند، در آپارتمانش در “نیس” در جنوب شرق فرانسه دستگیر شد.

عربستان سعودی در دی‌ماه(یازدهم دی‌ماه) سال ۹۲، روسیه را به صورت تلویحی تهدید کرده بود اگر در ارتباط با سوریه همکاری نکند بازی های المپیک زمستانی در روسیه نیز از حملات گروه های تندرو چچنی که با سعودی ها روابط قوی دارند در امان نخواهد ماند.

روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن مدتی پیش به نقل از منابع دیپلماتیک نوشته بود بندر بن سلطان رئیس سازمان اطلاعات عربستان سعودی در سفر به مسکو و دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تأکید کرده بود بین عربستان و گروه های چچنی تندرو ، روابط قوی وجود دارد.

بندر بن سلطان گفته بود می توان به مسکو تضمین داد بازی های المپیک زمستانی از حملات این گروه ها در امان بماند البته این در صورتی است که پوتین در ارتباط با پرونده سوریه همکاری کند.

پایگاه خبری «الاوسط» نیز به نقل از المنار لبنان فاش کرد که پوتین نیز در پاسخ به این تهدیدات تأکید کرد: روسیه اجازه نخواهد داد که هیچ دخالت نظامی غربی در سوریه صورت گیرد و اگر سلفی هایی را که بندر از آن سخن می گوید وارد روسیه شوند، قلم پایشان را خرد می کنیم.