آلبر کامو،‌ محصول یا قربانی استعمار فرانسه؟

درودها دوستان گرامی ما! محمدعثمان نجیب  نماینده‌ی مکتب  دینی فلسفی  من بیش از…

کتاب "زندگی عیسی" نقد مسیحیت بود 

Strauß, David (1808-1874) آرام بختیاری داوید اشتراوس؛- مبارز ضد مسیحی، مبلغ علم…

عدل الهی و عدالت اجتماعی و سرنوشت عدالت در جهان

نویسنده: مهرالدین مشید  خوانشی فلسفی–دینی از نسبت خدا، انسان و مسئولیت…

لذت چیست؟

لذت به معنای حقیقی٬ بدون وابستگی به خوردن و مراقبت جنسی٬ بصورت…

اختلاف دښمني نه ده؛ د اختلاف نه زغمل دښمني زېږوي

نور محمد غفوری په انساني ټولنو کې د بڼو او فکرونو اختلاف یو…

شاعر کرد زبان معاصر

آقای هوزان اسماعیل (به کردی: هۆزان ئیسماعیل) شاعر کرد زبان…

چند شعر کوتاه از لیلا طیبی

(۱) انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

جغرافیای سیاسی افغانستان و رقابت های نیاتی قدرت ها

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان ژیوپلیتیک نیابتی؛ در هم زیستی با گروههای…

اعلامیه در مورد یورش سبعانه امپریالیسم آمریکا به ونزوئلا

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سرانجام شنبه ۳ جنوری، پس از آنکه…

زخم کهنۀ سال نوین

رسول پویان سال نو آمد ولی جنگ و جـدل افزون شدست کودک…

تحول ششم جدی، روزی که برایم زنگ زنده‌گی دوباره را به…

نوشته از بصیر دهزاد   قصه واقعی از صفحات زنده‌گی ام  این نوشته…

دوستدارم

نوشته نذیر ظفر ترا   از  هر کی بیشتر دوستدارم ترا  چون قیمت  سر دوستدارم سرم  را گر    برند…

مولود ابراهیم

آقای "مولود ابراهیم حسن" (به کُردی: مەولود ئیبراهیم حەسەن) شاعر…

پدیدار شناسی هوسرل؛ ایده آلیستی و بورژوایی؟

Edmund Hussrel(1859-1938)    آرام بختیاری جهان شناسی؛ فنومنولوگی و شناخت ظاهر پدیده ها…

ميسر نميشود

28/12/25 نوشته نذير ظفر پير م    وصال  يار   ميسر   نميشود وقت  خزان   بهار    ميسر  نميشود بيكار م اينكه شعر و…

مهاجران در تیررس تروریستان و بازتولید سلطه طالبان در تبعید

نویسنده: مهرالدین مشید ترور جنرال سریع ، سرآغاز یک توطئه مضاعف،…

شماره ۳/۴ محبت 

شماره ۳/۴ م سال ۲۸م محبت از چاپ برآمدږ پیشکش…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۸)

نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مارکس و جنبش اعتصاب مارکس و انگلس حداکثر توجه خود…

مائوئیسم در افغانستان: از نظریه‌پردازی تا عمل‌گرایی بدون استراتژی

این مقاله به بررسی تاریخی و تحلیلی جنبش مائوئیستی در…

                        به بهانه ی آمستردام              

   نوشته ی : اسماعیل فروغی          من نمیخواهم درباره ی چند وچون…

«
»

چرا دولت اسلامی در عراق و شام می خواهد زنان عراقی را ختنه کند ؟

صدای روسیه-ریانووستی

ناتالیا چتچرباکووا – ناوواف ابراهیم

Natalia Chtcherbakova Naowaf Ibrahim

1 اوت 2014

© Photo: AP/Ahmed al-Husseini

معاون مؤسسۀ تحقیقات استراتژیک در دمشق، دکتر طالب ابراهیم دیدگاه خود را دررابطه با این واقعه در مصاحبه با صدای روسیه توضیح داد.

 

شورشیان مسلمان در گروه دولت اسلامی که در حال حاضر تمام بخش شمال عراق و چندین منطقه در سوریه را تحت اشغال خود دارند، فتوائی منتشر کرده اند که بر اساس آن تمام زنان 11 ساله تا 46 ساله که در منطقع زندگی می کنند باید ختنه شوند. این فتوا تقریباً به جمعیتی معادل 4 میلیون زن مرتبط می شود.

خلاف اعتقادات رایج بین مردم، چنین موردی در اسلام نه اجباری است و نه مطلوب. ختنه کردن زنان در برخی نقاط در توافق و رعایت سنت های محلی به اجرا گذاشته می شود ولی هیچ ارتباطی به مذهب ندارد.

به گفتۀ سازمان بهداشت جهانی، ختنه می تواند برای زنان وضعیت پیچیده ای را به وجود آورد، که می تواند به ناباروی تا مرگ هنگام زایمان نزد آنها بیانجامد. این نوع قطع عضو بخشی از بافت طبیعی نزد زنان در سی کشور در جهان رایج می باشد، مانند سومالی، جیبوتی، گینه، اریتره، سودان، اتیوپی و مالی. در کشورهائی مانند عربستان سعودی، امارات عربی، یمن، عمان و بحرین نیز رایج است ولی در ابعاد کمتری. این سنت در سوریه و عراق تا کنون رواج چندانی نداشته است. به همین علت نمایندۀ سازمان ملل متحد در عراق، ژاکلین بدکوک Jacqueline Badcock عمیقاً از اعلام این فتوای جدید از سوی شورشیان (داعش) اظهار نگرانی کرده است. او تأکید کرد که : «برای بسیاری از نان، این عمل جراحی می تواند به مرگ آنها بیانجامد).

گزارشگر صدای روسیه با معاون مؤسسۀ تحقیقات استراتژیک در دمشق دکتر طالب ابراهیم در این مورد گفتگوئی داشته است، او در مورد ارزیابی وضعیت فعلی گفت :

« ما در چرخش اسفناکی در تاریخ خاور میانه به سر می بریم. ما شاهد حرکات بربری هستیم که از سوی شورشیانی که در اعمال حرکات وحشیانه بی بدیل بنظر می رسند و از دیدگاه فرهنگی نیز در پائین ترین درجه رشد به سر می برند. بی گمان چنین افرادی از دیدگاه جنسی افرادی دچار کمبود و یا نارسائی های جنسی هستند. این افراد وقتی سرزمین هائی را به اشغال خود در می آورند، به عنوان مثال بجای ساختن زیر بنا به تنظیم زندگی جنسی زنان می پردازند. آنها توجه خاصی به ختنۀ زنان نشان می دهند. این توجه خاص به بهانۀ هشدار به زنان است زیرا « جهاد جنسی » جزء وظایف آنها می باشد. فتوای ختنه برای زنان در واقع از فقدان نظم و قانون در صفوف این گروه های مسلح منشأ می گیرد. با چنین کارهائی می خواهند جای این فقدان را پر کنند.

در مورد ختنۀ زنان، این کار به شکل وحشیانه ای صورت می گیرد، قطع عضو بخشی بیرونی آلت تناسلی زن می تواند به تورم و خون ریزی منجر شود و سرانجام موجب مرگ فرد شود.

این جراحی ها غالباً با وسائل آلوده انجام می گیرد و همین امر به انواع تورم منتهی می شود. شورشیان داعش برای جلوگیری از خون ریزی از نمک استفاده می کنند، که موجب درد شدیدی نزد زنان مجروح می شود. پس از عملیات جراحی زنان ختنه شده حساسیت جنسی شان را از دست می دهند و نسبت به همسر خود بی اعتنا و بی حس می شوند. با این وصف آیا می توانیم از جایر شدن سیل بربریت حرف بزنیم ؟

اخیراً، مبارزان دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) مفاهیم نوینی را وارد نظریه پردازی هایشان کرده اند، از جمله این مفاهیم « ازدواج موقت برای یک یا دو و یا 24 ساعت است» و یا « جهاد جنسی». نان بلند بالائی از زنان مجرد تهیه کرده اند و برای آنها همسر انتخاب می کنند. چنین کاری نام دیگری بجز قانونیت بخشیدن به فحشا ندارد (مترجم : بخوانید تجاوز جنسی که سر تا سر تاریخ فتوحات اسلام انباشته زا چنین داستانهائی است حتی نزد بزرگان صدر اسلام که زنان را غنیمت جنگی دانسته و با آنها مانند ملک شخصی رفتار می کردند…). چنین کارهائی از دیدگاه مذهبی جایز نیست زیرا بر اساس قوانین اسلامی ازدواج باید با توافق زن انجام بگیرد. شورشیان به هیچ یک از قوانین مذهبی احترام نمی گذارند. این شورشیان بی خداهائی هستند که تنها خدا ما را باید از گزند آنها حفظ کند.»


http://french.ruvr.ru/2014_08_01/Pourquoi-l-EIIL-veut-il-exciser-les-femmes-irakiennes-opinion-3026/

ترجمه توسط حمید محوی