حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

«
»

شلاق کاری پی درپی زنان : شرم جهان درقرن 21

     

ممکن است تصویر ‏‏‏۱ نفر‏، ‏‏خودرو‏، ‏بیرون از خانه‏‏‏ و ‏نوشتار‏‏ باشد

   نوشته ی : اسماعیل فروغی

     نمایش شلاق کاری پشت همِ چهارده زن در حضورهزاران مرد شخ بروت درلوگر، مایه ی شرمساری برای انسانیت است .

     گروه تندروطالبان پس ازرسیدن به قدرت ، با انهدامِ فرهنگ ، مدنیت و انسانیت درافغانستان به دستور بیگانه گان می خواهند ما را از ریشه ی ما جدا ساخته ، افغانستان را عقب مانده ترین مملکت و مردم آن را نا متمدن ترین و وحشی ترین مردم جهان معرفی نمایند . طالبان که درعقب مانده ترین خانواده های افغان ، بزرگ شده و باآموزش درمدرسه های دینی فطرتاً مدنیت ستیزو تیره فکرتربیت می شوند ، علم وهنروقانون را برای مردم افغانستان مباح اعلام نموده اند.

     طالبان اگردیروزپیکره های بزرگ بودا را دربامیان منهدم کردند ، امروزنیزدرتمام افغانستان، برای انهدام تمام ارزش‌های مدنی ، تاریخی ، فرهنگی وملی و حتا حیثیت و شرافت انسانی مردم افغانستان کمربسته اند . طالبان برای حذف زنان ازاجتماع ، حذف هنر، حذف آداب و رسوم وارزش های مدنی ، ملی و فرهنگی ، حذف زبان فارسی در اکثرعرصه های زنده گی و بالاخره حذف قانون ازافغانستان ، می خواهند افغانستان را به گفته ی جوبایدن رییس جمهور آمریکا، واقعاً به شهر نفرین شده و ترک شده ازسوی خدا مبدل سازند .

      براساس تازه ترین فرمان ملا هیبت الله رهبرمفقود طالبان ، اخیراً تطبیق شرعی مجازات ها ( دست بریدن ، شلاق زدن وغیره ) در ملای عام چنان باشدت و حدت به پیش برده می شود که این کار کشورافغانستان را درانظارجهانیان به تماشاخانه ای مبدل کرده است- تماشاخانه یی که انسان ـ بخصوص زن درآن به مضحکه ای مبدل شده است. 

      پخش تصاویرِجریان شلاق کاری چهارده زن ومرد پیش چشمان هزاران تماشاچی مرد ( ؟؟؟ )درولایت لوگر که تلویزیون های جهان آن را به نمایش گذاشت ، عمق وحشت و جنایت در میان مردم را به نمایش گذاشت ــ عمق نادانی و بی خردی را . ازین تصاویر آدم ازخود شرمیده و ازوابسته بودن خود به چنان ملت و سرزمینی پشیمان وخجالت زده می شود . این تصاویر مایه ی شرم برای آنعده حامیان نکتایی پوش طالبان است که این گروه آدمکش رانجات دهنده ی افغانستان از بی نظمی ها و بدبختی ها می پندارند . این تصاویر مایه ی شرم برای امریکاییان نیز است که دار و ندارافغانستان را دودسته به این تروریستان زن ستیز پیشکش نمودند.

       وقتی جوبایدن رییس جمهوردیموکراتِ (؟) امریکا ، افغانستان را مکان ترک شده توسط خدا اعلان می نماید ، آیا دیدن این تصاویر وجدان اورا تکان خواهد داد ؟
      وقتی این تصاویر نشرو پخش می شد آیا اینهمه سازمان‌های بدنام بین المللی که فقط با نشراعلامیه هایی بسنده می کنند ، ازدیدن این نمایش شرم آور درلوگر، ازموجودیت خود خجالت نمی کشند ؟

      بهرحال ، وقتی این تماشاخانه را که درآن زن را بنام غیرت (!) بی عزت می کنند ، می بینی ؛ به دروغ های شاخدار و گزافه های بی مقدار تاریخی پی می بری که در طول قرن ها برای افغانستان نوشته و به خورد مردم داده اند.               فروغی