از برج «عاج ایده ئولوژی انگاری» تا « فرودگاۀ اسلام…

نویسنده: مهرالدین مشید در جهان معاصر، دین نه‌تنها بحیث یک مسأله…

طرح قانون اساسی فدرال برای افغانستان

هرشخص یا هر گروه حق دارد در مورد کشورش طرح…

   یا پیراهن و تنبان یا مکتب  

     نوشته ی : اسماعیل فروغی        درحالی‌که اختلافات و تنش های درونی…

سناریو های احتمالی در برابر حکومت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان پسا طالبان را چگونه فروپاشی ای تمثیل…

مزاحمت

نوشته نذير ظفر تورنتو كانادا   ١٣ اپريل٢٠٢٥ نماندند.   تا   بهاران   را ببينم حرير    سبزه    زاران   را ببينم نماندند در  فضاى…

آیا انترناسیونالیسم مرده یا در شُُرُف مرگ است؟

نوشته: گریگ گودلز برگردان: آمادور نویدی انترناسیونالیسم: آیا مرده یا در حال مرگ است؟ سخت است…

ای داد خواهان!

امین الله مفکر امینی                       2025-17-04! زنـــــوای بیکسانِ میهـــــــن دلی آسمان گشته است…

سکولاریسم در تکریم و حرمت به تقدس دین...!

در نخست سکولاریسم مارکسیستی کمونیستی را٬ با سکولاریسم سیاسی که نهاد…

مارکس؛ پیامبر، دانشمند، مصلح اجتماعی ؟

- karl marx (1818-1883) مارکس؛ پیامبر، دانشمند، مصلح اجتماعی ؟ آرام بختیاری مارکس،…

بجزعشق نبینی!

امین الله مفکر امینی       2025-31-03! عشق نـــدارد دین ومــذهب وطریقی دیگــــــــــربــــه هرطرف…

چشم انداز روابط آینده آمریکا وپاکستان وسرنوشت افغانستان

عارف عرفان     بر اساس گزارش ها اختلاف در درون دولت پنهان…

نظریه لنینی حق ملتها برای تعیین سرنوشت خود و توسعه…

ترجمه. رحیم کاکایی موتاگیروف جمال زینوتدینوویچ دکترای علوم فلسفه، استاد دانشگاه دولتی…

 دهل جدیدی بر گردن داودزی دهل‌نواز سابق انداختند

اتن اول را یونس قانونی اجرا می‌کند تا به‌جایی برسد محمدعثمان…

شعار های قومی دشنه های آخته بر پیکر زخمی مردم…

نویستده: مهرالدین نویسنده تراژیدی های بی پایان افغانستان و دورنمای صلح…

    دولتها چگونه ایجاد واداره میشوند 

هرکه آنرا نیست ایستادن بپای خود توان  میشود  بیچاره و محتاج …

بایسته های عدالت قضائی وتأثیرآن برامنیت جامعه وعدالت اجتماعی 

نگارشی از سخی صمیم  از اثر اخیرم  بنام (ناگفته های از…

دلسوز محمد

خانم " #دلسوز_عبدالرحمان_محمد " (به کُردی: #دڵسۆز_عەبدولڕەحمان_حەمە)، مشهور " #دلسوز_محمد…

آمریکا و متحدانش باید غرامت به مردم و کشور ما…

مشورت من برای حقوق‌دانان گرامی کشور! از آمریکا و‌ متحدانش غرامت…

اسارت؛ ایستگاهی حیرت شکن و سیاه چاله ای گریز ناپذیر

نویسنده: مهرالدین مشید اسارت یعنی ایستگاه ی سیاه چاله ی ظلمت…

آراس عبدالکریم 

آقای "آراس عبدالکریم" (به کُردی: ئاراس عەبدولکەریم) شاعر کُرد زبان…

«
»

سیاست آگاهانه

گالینا رازوای‌اوا (Galina RAZBOEVA)

ا. م. شیری

روس‌هراسی بیداد می‌کند. برای تشدید روس‌هراسی، عده‌ای ملل دیگر را عمداً علیه مردم روسیه تحریک می‌کنند.

این مشکل در وهلۀ اول، نه تنها با ابزار نظامی باید حل شود، بلکه لازم است هر آنچه در کشور ما – در اتحاد جماهیر شوروی و فدراسیون روسیه – اتفاق افتاده است، مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

من مطمئنم که استالین‌ستیزی، ضدیت با بلشویسم، مخالفت با شوروی، که توسط خروشچوف و نظریه‌پردازانش شروع شد، مستقیماً با روس‌هراسی مرتبط است.

برای تحقیر روس‌ها و سایر خلق‌های کشورمان، رهبران کشور عمداً به عنوان شرور معرفی شدند. تمام رهبرانی که امپراتوری روسیه را در قالب یک دولت متحد بازآفریدند؛ اتحاد جماهیر شوروی- سازمانگر صنعتی شدن، پیروزی در جنگ کبیر میهنی را حداکثر مورد تحقیر قرار دادند، در سراسر جهان تهمت زدند.

و این کار را کردند، تهمت زدند، افترا گفتند به افرادی که خودشان می‌توانند به شایستگی‌های خاص آن‌ها مباهات کنند.

این کشور به قیمت قابلیت‌ها و کارهای بلشویک‌ها پابرجا ماند، وجود داشت و شکوفا شد.

بی‌شک، افرادی که از کشور ما متنفر بودند، از جمله هموطنان ما، هر کجا که توانستند به اتحاد جماهیر شوروی آسیب رساندند. آن‌ها کمبود ایجاد کردند؛ برای تولید کالاهای بی‌کیفیت شرایط فراهم کردند، که سخت نبود. کالاهای در خط تولید سریع که سرعت آن سالانه افزایش بیابد، طبیعتاً کیفیت خوبی نخواهد داشت.

اما  محو انحاد شوروی بر خلاف خواست و ارادۀ توده‌ها، متأسفانه موفق‌ترین اقدام آن‌ها بود.

البته، تمام آن رخدادها به نفوذ و اعتبار جهانی اتحاد شوروی و فدراسیون روسیه ضربه زد. اما روس‌هراسی فقط به دلیل آسیب دیدن اقتدار تشدید نشد. این، بود، هست! و این سیاست آگاهانه، تا زمانی که بهترین‌ها کتمان، اما منفی‌ها توسط تبلیغات بسیار قدرتمند ضد شوروی و ضد روسیه مورد تأکید قرار می‌گیرند و تقویت می‌شوند، ادامه خواهد داشت.

گمان نمی‌کنم که مردم روسیه سرنوشت یهودیان را تکرار کنند. آن‌ها بلافاصله پس از شکست آلمان نازی توانستند از خود در مقابل یهودی‌ستیزی محافظت کنند.

مردم روسیه نمی‌توانند در مقابل دهه‌ها روس‌هراسی در داخل و در مقیاس بین‌المللی از خودشان دفاع کنند. دلیلش هم این است که خود رهبران به دلایلی درک نمی‌کنند که با تحقیر کشورشان، به نفع کشورهای روس‌هراس، کشورهایی که کاملاً علاقه‌مندند اتحاد جماهیر شوروی، فدراسیون روسیه را به عنوان کشورهای شرور، فاقد حق همزیستی معرفی کنند و روس‌ها را فاقد حق زندگی، کار می‌کنند.

فقط یک راه وجود دارد: بازگشت بلشویک‌ها با ایدئولوژی خود به قدرت! سیاست‌های آن‌ها خلاقانه بود. اما افراد ضد شوروی از سیاست مخرب که برای کشور و شهروندان خطرناک بود، پیروی می‌کردند.

معتقدم که ضدیت با شوروی، با بلشویسم و استالین‌ستیزی، جزء جدایی‌ناپذیر روس‌هراسی است.

البته، فقط بلشویک‌ها، حزب کمونیست‌ (بدون خائنان) می‌توانند چنان سیاست اقتصادی سازماندهی کنند، که به شکوفایی تمامی کشور منجر شود و نه به سود اربابان خارجی در کشورهای روس‌هراس. 

یعنی سوسیالیسم با اموال دولتی برای بازگرداندن رفاه به کشور و شهروندان لازم است. تنها در این صورت است که کشور ما برای اتحاد مجدد، برای احیای کشوری مشابه اتحاد جماهیر شوروی جذاب خواهد شد. احیای اتحاد جماهیر شوروی با اموال دولتی، گزینۀ ایده‌آل است.

نقل از: وبگاه ساوتسکایاراسیا- روسیۀ شوروی

https://eb1384.wordpress.com/2023/05/20/

۳۰ اردیبهشت-ثور ۱۴۰۲