ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

محکومیت تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

وزیر دفاع پاکستان؛ از ناگفته های ساختاری تا راهبرد های…

نویسنده: مهرالدین مشید سیاست ابهام استراتژیک پاکستان؛ ازاعتراف‌های تاکتیکی تا ناگفته‌های…

بمناسبت روز های جهانی عدالت اجتماعی و زبان مادری

بنام خداوند حق و عدالت هموطنان گرامی، ۲۰ و ۲۱ فبروری روز…

مارکوس تولیوس سیسرو

هغه د لرغوني روم فیلسوف، سیاستوال، وکیل، ویناوال، شاعر او…

مبانی نظری عدالت اجتماعی

نور محمد غفوری بررسی نظریه‌ها و رویکردهای معاصر چکیدهعدالت اجتماعی از بنیادی‌ترین…

«
»

سیاست آگاهانه

گالینا رازوای‌اوا (Galina RAZBOEVA)

ا. م. شیری

روس‌هراسی بیداد می‌کند. برای تشدید روس‌هراسی، عده‌ای ملل دیگر را عمداً علیه مردم روسیه تحریک می‌کنند.

این مشکل در وهلۀ اول، نه تنها با ابزار نظامی باید حل شود، بلکه لازم است هر آنچه در کشور ما – در اتحاد جماهیر شوروی و فدراسیون روسیه – اتفاق افتاده است، مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

من مطمئنم که استالین‌ستیزی، ضدیت با بلشویسم، مخالفت با شوروی، که توسط خروشچوف و نظریه‌پردازانش شروع شد، مستقیماً با روس‌هراسی مرتبط است.

برای تحقیر روس‌ها و سایر خلق‌های کشورمان، رهبران کشور عمداً به عنوان شرور معرفی شدند. تمام رهبرانی که امپراتوری روسیه را در قالب یک دولت متحد بازآفریدند؛ اتحاد جماهیر شوروی- سازمانگر صنعتی شدن، پیروزی در جنگ کبیر میهنی را حداکثر مورد تحقیر قرار دادند، در سراسر جهان تهمت زدند.

و این کار را کردند، تهمت زدند، افترا گفتند به افرادی که خودشان می‌توانند به شایستگی‌های خاص آن‌ها مباهات کنند.

این کشور به قیمت قابلیت‌ها و کارهای بلشویک‌ها پابرجا ماند، وجود داشت و شکوفا شد.

بی‌شک، افرادی که از کشور ما متنفر بودند، از جمله هموطنان ما، هر کجا که توانستند به اتحاد جماهیر شوروی آسیب رساندند. آن‌ها کمبود ایجاد کردند؛ برای تولید کالاهای بی‌کیفیت شرایط فراهم کردند، که سخت نبود. کالاهای در خط تولید سریع که سرعت آن سالانه افزایش بیابد، طبیعتاً کیفیت خوبی نخواهد داشت.

اما  محو انحاد شوروی بر خلاف خواست و ارادۀ توده‌ها، متأسفانه موفق‌ترین اقدام آن‌ها بود.

البته، تمام آن رخدادها به نفوذ و اعتبار جهانی اتحاد شوروی و فدراسیون روسیه ضربه زد. اما روس‌هراسی فقط به دلیل آسیب دیدن اقتدار تشدید نشد. این، بود، هست! و این سیاست آگاهانه، تا زمانی که بهترین‌ها کتمان، اما منفی‌ها توسط تبلیغات بسیار قدرتمند ضد شوروی و ضد روسیه مورد تأکید قرار می‌گیرند و تقویت می‌شوند، ادامه خواهد داشت.

گمان نمی‌کنم که مردم روسیه سرنوشت یهودیان را تکرار کنند. آن‌ها بلافاصله پس از شکست آلمان نازی توانستند از خود در مقابل یهودی‌ستیزی محافظت کنند.

مردم روسیه نمی‌توانند در مقابل دهه‌ها روس‌هراسی در داخل و در مقیاس بین‌المللی از خودشان دفاع کنند. دلیلش هم این است که خود رهبران به دلایلی درک نمی‌کنند که با تحقیر کشورشان، به نفع کشورهای روس‌هراس، کشورهایی که کاملاً علاقه‌مندند اتحاد جماهیر شوروی، فدراسیون روسیه را به عنوان کشورهای شرور، فاقد حق همزیستی معرفی کنند و روس‌ها را فاقد حق زندگی، کار می‌کنند.

فقط یک راه وجود دارد: بازگشت بلشویک‌ها با ایدئولوژی خود به قدرت! سیاست‌های آن‌ها خلاقانه بود. اما افراد ضد شوروی از سیاست مخرب که برای کشور و شهروندان خطرناک بود، پیروی می‌کردند.

معتقدم که ضدیت با شوروی، با بلشویسم و استالین‌ستیزی، جزء جدایی‌ناپذیر روس‌هراسی است.

البته، فقط بلشویک‌ها، حزب کمونیست‌ (بدون خائنان) می‌توانند چنان سیاست اقتصادی سازماندهی کنند، که به شکوفایی تمامی کشور منجر شود و نه به سود اربابان خارجی در کشورهای روس‌هراس. 

یعنی سوسیالیسم با اموال دولتی برای بازگرداندن رفاه به کشور و شهروندان لازم است. تنها در این صورت است که کشور ما برای اتحاد مجدد، برای احیای کشوری مشابه اتحاد جماهیر شوروی جذاب خواهد شد. احیای اتحاد جماهیر شوروی با اموال دولتی، گزینۀ ایده‌آل است.

نقل از: وبگاه ساوتسکایاراسیا- روسیۀ شوروی

https://eb1384.wordpress.com/2023/05/20/

۳۰ اردیبهشت-ثور ۱۴۰۲