نورستان؛ از خاطره یک جنگ تا آغاز یک دوره تاریخ

 نویسنده: مهرالدین مشید آغاز دوباره درگیری‌ها در منطقه کامدیش نورستان، خاطره…

افغانستان میان مهندسی قدرت و بازی امنیتی طالبان و پاکستان

 نویسنده: مهرالدین مشید درگیری طالبان  با مردم؛ فرار از حل بحران…

اتهامات جرایم جنگی توسط بریتانیا

طرح دوسیه ۹۷ ملیونی اتهامات جرایم جنگی توسط بریتانیا شامل…

ابو نواس اهوازی؛ نمایندۀ شادخواری های عصر ساسانی

(بخش 1)، علی میرفطروس ۳۱٫ شهریور ۲۵۸۵ شاهنشاهی هم باده، گوارا وُ هم…

نگاهی هنری و زیبایی‌شناختی

به آثار آیبک (موسی تاش‌محمدوف)  نویسنده بزرگ ازبکستان دوران شوروی برگردان. رحیم…

افغانستان؛ وقتی دخالت خارجی سرنوشت یک انقلاب را تغییر داد؛…

https://www.youtube.com/watch?v=cX5Rlj8weaA از ورود شوروی تا فاجعه نجیب‌الله؛ چه بر سر افغانستان…

دیوانگان نفت و ثروت

رسول پویان از خواب بخیز که دشمنان بیدار اند غافل منشین که…

میان مبارزه طبقاتی- و هنر عشق ورزیدن

Erich Fromm (1900- 1980 ). آرام بختیاری اریش فروم؛ التقاط مکاتب جهت…

  تاریخ در آینهٔ نویسنده؛ از حقیقتِ روایت تا روایتِ حقیقت

 نویسنده: مهرالدین مشید باور بر این بوده است که نویسندگان داستان‌ها…

وقتی بحران دیگر در مرز متوقف نمی‌ماند

Wahidullah Noorzai | NIDA Former Senior ANCOP/ANP Officer | Field-Based Strategic…

از فارسی‌ستیزی استعمار بریتانوی در هند تا دگرگونی نام‌های فارسی…

سلیمان کبیر نوری دوست ای ویدیویی برایم فرستاد که از جهات…

                       کام بلا 

جهان در معرض نابودی و کام  بلا  تاکی همیشه مردمان در…

میان چشمه‌های شعر

مجموعه اشعاری از روناک آلتون برگردان به فارسی:زانا کوردستانی بانو "روناک توفیق…

افغانستان؛ میدان رقابت قدرت‌ها پس از خروج آمریکا

 نویسنده: مهرالدین مشید جایگاه مردم افغانستان در میدان رقابت های کشور…

عربستان در افغانستان چه می‌خواهد؟

Wahidullah Noorzai — Former Senior Military Officer, Field Strategist &…

انسان و نیروهای سازندهٔ تمدن( بخش دوم)

«انسان معمار روشنایی در دل تاریکیِ جهان» تهیه و تدوین :…

تجربه میدان در غرب افغانستان — از ادرسکن تا شیندند

Wahidullah Noorzai | Former Senior ANCOP/ANP Officer, Military & Security…

روایت اسدالله کشتمند از جنگ افغانستان؛ مجاهدین، شوروی و قدرت‌های…

https://www.youtube.com/watch?v=DGsTJnpdYQk مروز، ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶، بار دیگر در خدمت رفیق عزیزم،…

غنچه‌های پژمرده

گزیده‌ی اشعار اسعد لُرزاده برگردان به فارسی: زانا کوردستانی شاعر و نویسنده‌ی کُرد…

شعرهایی از روناک آلتون

بانو "روناک توفیق محمد"  (به کُردی: ڕووناک تۆفیق محمد)، متخلص به…

«
»

فروش  تروریست بنام شریف الله ۳بار از طرف دولت پاکستان به امریکا

نوشته : کریم پوپل

مورخ ۹مارچ ۲۰۲۵

به گفته امرالله صالح معاون اول رئیس‌جمهور دولت قبلی مظنون شریف الله در عملیات خاصی نیروهای امنیت ملی جمهوری افغانستان  در ماه سرطان ۱۳۹۸ با همکاری پاکستان دستگیر و دستگیری وی در پانزدهم همان ماه رسماً اعلام شد. دولت پاکستان ازین مدرک پول هنگفتی را دریافت نمود. این شخص نه تنها در افغانستان بلکه چندین انفجارا در ایران سازماندهی نموده است.(‍۱)

شریف الله تا ۱۵ اگست ۲۰۲۱ در زندان پلچرخی بود، اما زمانی که طالبان وارد کابل شدند، او را آزاد نمودند.  وی حمله ای را در نزدیکی میدان هوایی کابل ترتیب داد.

 دولت جوبایدن  غرض دستگیری  عاملان واقعی این حمله، میلیاردها دلار برای پاکستان داد تا در مبارزه با تروریسم رفتار ترجیحی حاصل کند.در حالیکه عامل این حمله مرگبار خود دولت پاکستان بود. پاکستان در روند این حمله دو هدف داشت یکی واپس گیری تجهیزان نظامی امریکا از افغانستان و بدست آوردن دالربود.

فریب دادن امریکا توسط پاکستان

کارمندان ای اس آی در هرگروه پاکستانی شاید افغانی از سالیان دراز است که به همان گروه وظیفه اجرا می‌کند. آن گروه یا تنظیم هیچ اطلاع ندارند که این شخص مأمورمخفی آی اس آی است. به مجرد خلاص شدن شریف اله از زندان پلچرخی کارکن مخفی  آی اس آی   طرح حمله بر میدان هوایی کابل را برایش محول می کند. شریف اله با انفجار ۳ انتحاری در میدان هوایی کابل موفقانه پلان را تطبیق می‌کند. بعداً دوباره به پاکستان رفته مأموران رسمی آی اس ای آنرا دستگیر نموده تحت حفظ نگهداری مینمودند تا در موقعیش میلونها دالر از آمریکا بستاند.دولت بایدن نیز در اپریل ۲۰۲۳ کشته شدن شریف الله را اعلام کرد که فریب بود. پاکستان از دولت  جو بایدن میلونها دالر را بدست آوردن  و گفتن شریف اله در جریان عملیات کشته شد و جسد یکنفر را نشان دادند.(۲)(۳)

اکنون ترامپ طورجدی واپس‌گیری تجهیزات آمریکا را از افغانستان در خواست دارد. پاکستان برای توجه امتیاز از آمریکا شریف اله را رسماً به اف‌بی‌آی تسلیم نمود.  این خبر خوبی برای انتخاب  رئیس‌جمهور ترامپ در اولین سخنرانی خود در کنگره در ۵ مارس بود . درین هدف پاکستان میخواهد از یکطرف در باز پس‌گیری سلاح طالبان توجه دولت آمریکا را جلب کند از طرف دیگر میلونها دالر راآمریکا  بنام مبارزه با تروریسم کمایی کند.

شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان چند پیش روز اعلام کرد که این فرد در یک عملیات ویژه در حوالی خط دیورند دستگیر و به آمریکا تحویل داده شده است. در حالیکه مانند اسامه بن لادن تحت حفظ آی اس آی قرار داشت. 

شهباز شریف گفت که در کنار آمریکا ایستاده و متعهد به حفظ ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم است.(۴) در حالیکه این هم جز فریب پاکستان است. جالب است پاکستان تا سال ۲۰۱۸ مبلغ ۳۳ملیارد دالر را در جهت مبارزه با تروریسم از امریکا اخذ نموده است.

کارشناسان می‌گویند که پاکستان بار دیگر نقش یک کشور نیابتی را بر عهده گرفته و می‌خواهد در مبارزه با تروریسم از آمریکا و جامعه جهانی امتیازات مالی و نظامی دریافت کند و خود را وفادار نشان دهد. سیاست مداران افغانی  همانطوریکه حمله ۱۱ ستمبر را کار یک جنرال پاکستان میداند حمله بر میدان هوایی کابل را عملیات مشترک داعش و آی اس آ می‌دانند.

پاکستان عامل فعالیت تروریستی

۱. در روز اول مذاکرات خلیل زاد و پاکستان .نظامیان پاکستان گفت پشت هربزرگ  افغان ما یک نفر داریم که اورا از بین برد. فردا عبدالرزق قومندان پولیس قندهار و جبار قهرمان از هلمند و مولوی سمیع الحق را در پاکستان ترور نمودند.

۲. در موقع که حکومت اول اباما خاتمه یافت میخواست بار دوم به قدرت برسد . در ماه مه ۲۰۱۱  اسامه بن لادن را به امریکا تسلیم نمود.درین جریان بزرگان پاکستان پول هنگفتی را دریافت نمود. در ظاهر عثمان خالد افسر پاکستانی که تبعه انگلیس بود اورا مسول اطلاع دهی می دانند. (۵)

۳.پروژه تروریست سازی شریف اله: شخص مخفی آی اس آی در بین داعش شخص شریف اله را فعال می دانند. اورا پلان می دهد و از پلان وی  نیزس آی ی را خبر می دهد و ثروت را کمایی می کند.

۴. شریف اله بی خبردوباره توسط اجنت آی اس آی ۳  انفجاررا توسط ۳ انتحاری در میدان هوایی کابل مینماید . بعدا دستگیر شده برای بدست آوردن ثروت نگهداری میشود. 

۵. پاکستان اطلاع کشته شدن شریف اله را به جوبایدن  داد. ثروت جمع نمود. ولی اطلاع کاذب بود.

۶. چون دولت ترامپ باقمانده سلاح امریکایی را از طالبان در خواست نمود. پاکستان به استقبال ازخلع سلاح سازی افغانستان شریف اله را برای بار سوم به امریکا فروخت.

عجیب کشورشیطان صفت همسایه داریم.

چقدر همسایه‌های افغانستان بد هستند

۱. محمد شریف اله طراح بمب گزاری در شاه چراغ کرمان

https://raastan.ir/fa/news/5538/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%D9%85%D8%A8%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%87%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

۲. زمان جوبایدن : شریف اله در بمب گذاری میدان هوایی کابل و چند حمله دیگر به ایران دستگیر و کشته شد. در ویبساست  یورو نیوز

https://parsi.euronews.com/2025/03/05/trump-suicide-bomber-behind-kabul-airport-bombing-arrested

۳.پاکستان امریکا را فریب داد دونالد ترامپ

http://www.dailyafghanistan.com/national_detail.php?post_id=142192

۴.باز داشت شریف اله نشانگر همکاری امریکا و پاکستان در مبارزه با تروریسم

https://www.afintl.com/202503098271

۵. موضوع اطلاع دهی حسن خالد را سیوهرش روز نامه نگار امریکایی کذب دانست

http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/1947860/%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%81%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%84%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-