کمدی الاهی یا کمدی انسانی؟ بالزاک و دانته

Balzak, Honore de (1799- 1850) آرام بختیاری بلبشو و شهر فرنگ جامعه…

         پنجساله گی چیره گی تاریکی درافغانستان       

    نوشته ی :اسماعیل فروغی                                                            پنجسال ازفاجعه ی تسلیم دادن…

میرزا تورسون‌زاده شاعر صلح و دوستی تاجیکستان

 برگردان. رحیم کاکایی زویا عثمانووا میهن‌دوستی پرشور که هرگز چیزی را بر…

 افغانستان ؛ در چنبره افراطیت دینی و تندروی قومی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در طول تاریخ معاصر خود، به‌ویژه در…

از دیدگاه علم سیاست !

تلاش و سعی چه به شکل مسلحانه باشد یا غیر…

افغانستان در بن‌بست؛ راه‌های برون‌رفت و چشم‌انداز آیند

نویسنده: مهرالدین مشید فردای افغانستان و چگونگی عبور از وضعیت موجود در…

فرانس مهرینگ؛ تئوریسین ژورنالیست، ژورنالیست صاحبنظر

France Mehring (1846- 1919 ) آرام بختیاری مهرینگ؛ کوشش در راه روشنگری…

افغانستان در آستانه یکخطر وبحران جدید ( تداوم بحران نیم قرنه) 

نوشته از بصیر دهزاد  آغاز جنگ ها و حملات پراگنده گروه…

قرائت های تاریخی و فراتاریخی دینی؛ از بن بست تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در دو سده اخیر، یکی از مهم‌ترین رویکردها…

تضاد دین و حقیقت...!

توهم خدای دین، حقیقتِ بشر را در آزادی او به…

نقدواره پژوهشیِ بر  مفاهیم جمهوری و جمهوریت 

1میرعبدالواحد سادات     از منظر  حقوق اساسی و علوم سیاسی  در راستای :  …

روح و نَفْس چیست؟

برهان الدین « سعیدی»  بادِ نفس مر سینه را ز اندوه…

طبع  شکسته

نوشته نذیر ظفر  2/8/26 ورجینیا  كوچهِ ما پر از گلِ است ،…

تحولات بدخشان؛ نشانه‌های سقوط یا پایان مأموریت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید جرقه‌ای که آتش مقاومت را در سراسر افغانستان…

بردی کربابایف

برگردان . رحیم کاکایی روسلان سمیاشکین نویسنده براستی مردمی و یکی از  بنیان…

ژورنالیست، راوی حقیقت است، نه مبلغ یک روایت

نور محمد غفوری هر حرفه‌ای چارچوب، قواعد، اصول و معیارهای خاص…

پر له خەمم!

[خه‌م] پر له خەمم! پر لە خەم... خەم له سینگمە، پر لە بەخەڵم‌و پر لە…

یاداشت انتقادی بر یک مصاحبه تلویزیونی

نور محمد غفوری ژورنالیسم، رسالتش پرسیدن است، نه دفاع کردن؛ روشن…

بنیادگرایی دینی و لیبرال‌دموکراسی؛ از سوخت‌رسانی تا امتم دهی به…

نویسنده: مهرالدین مشید  رابطه متقابل افراط‌گرایی دینی، بحران‌های نظم لیبرال و…

راز ارقام در هستی

رسول پویان جهان با رمز و رازش در دل ارقام پنهان…

«
»

افزایش فشار ترامپ بر زلنسکی

نشریه د هیل، چشم‌انداز دستیابی فوری به توافق صلح میان روسیه و اوکراین تیره‌تر شده است، زیرا تنش‌ها میان ترامپ و زلنسکی بالا گرفته است. مقامات دولت ترامپ طی هفته‌های اخیر درباره امکان آتش‌بس با اتکا بر طرح ۲۸ بندی آمریکا ابراز خوش‌بینی کرده بودند؛ طرحی که منتقدان آن را بیش از حد به نفع مسکو می‌دانستند، اما دولت آمریکا آن را «نقطه آغاز» مذاکرات معرفی می‌کرد. ترامپ در چند روز گذشته بار‌ها به زلنسکی طعنه زده و از او خواسته است پیشنهاد‌های صلح را بپذیرد. او در گفت‌و‌گو با پولیتیکو گفته است: «او باید وارد عمل شود و شروع به پذیرش برخی چیز‌ها کند؛ آنها دارند می‌بازند.» ترامپ همچنین مدعی شده که زلنسکی هنوز آخرین نسخه طرح صلح را نخوانده است.

در ادامه آمده است: در حالی که ولادیمیر پوتین نیز برخی بند‌های طرح آمریکا را ناپذیرفتنی توصیف کرده، مهم‌ترین مانع مذاکرات، موضوع واگذاری احتمالی بخش‌هایی از خاک اوکراین به روسیه است. روسیه اکنون تمام کریمه و بخش‌های وسیعی از دونباس شامل دونتسک و لوهانسک را در اختیار دارد و طرح اولیه آمریکا از اوکراین می‌خواست کنترل دونباس را به‌طور کامل واگذار کند.

نشریه دهیل اضافه کرد: زلنسکی که روز شنبه با استیو ویتکاف، نماینده ویژه ترامپ، و جرد کوشنر گفت‌و‌گو کرده بود، روز دوشنبه بار دیگر تأکید کرد اوکراین هیچ بخشی از خاک خود را واگذار نخواهد کرد. او گفت: «طبق قوانین داخلی، قوانین بین‌المللی و قانون اخلاقی، ما حق نداریم چیزی را واگذار کنیم؛ این همان چیزی است که برایش می‌جنگیم.»

برخی مقامات اوکراینی به اکسیوس گفته‌اند مشاوران ترامپ در تماس اخیرشان، زلنسکی را برای پذیرش توافق تحت فشار گذاشته‌اند و این احساس ایجاد شده که واشنگتن تلاش دارد خواسته‌های مسکو درباره دونباس را به اوکراین بقبولاند. زلنسکی روز دوشنبه در لندن با رهبران بریتانیا، فرانسه و آلمان دیدار کرد و پس از آن حمایت آنها را در شبکه‌های اجتماعی برجسته کرد. او نوشت که کی‌یف به‌زودی اسناد اصلاح‌شده را برای آمریکا ارسال خواهد کرد.

این گزارش اضافه کرد: زلنسکی هم‌زمان با فشار‌های بیرونی، با چالش‌های داخلی نیز روبه‌روست؛ از جمله یک رسوایی فساد که به استعفای رئیس دفترش پس از یورش بازرسان ضدفساد منجر شد. روسیه نیز از فرصت استفاده کرده و در تلاش است با پیشروی در میدان، اوکراین را وادار به واگذاری سرزمین کند.

این نشریه در پایان نوشت: روابط پر فراز و نشیب ترامپ و زلنسکی که با مشاجرات علنی و تلاش‌های بعدی برای ترمیم همراه بوده، اکنون دوباره متشنج شده است. ترامپ در گفت‌وگوی اخیر خود همچنین خواستار برگزاری انتخابات در اوکراین شد؛ انتخاباتی که به دلیل جنگ به تعویق افتاده است. زلنسکی گفته است برگزاری انتخابات تنها در صورت موافقت پارلمان و متحدان خارجی ممکن است و این مسئله «به مردم اوکراین» مربوط است، نه کشور‌های دیگر.