نــذر

سعید، ماشینش را جلوی در ورودی امامزاده پارک کرد. پیاده…

انشاء

خانم "میر"، معلم کلاس سوم "شهید شمسه"، رو به دانش‌آموزان…

اسراف

"رها" دست مادرش را سفت گرفته بود، که در شلوغی…

از افغانستان تا هرمز؛ وقتی بحران‌های منطقه به یک زنجیره…

وحیدالله نورزی Wahidullah Noorzai Former Senior ANP/ANCOP Officer | Field Strategist |…

عدالت در اسلام !

شیخ الاسلام امام ابن تیمیه می گوید . ان الله…

 افغانستان در بن‌بست پیچیده؛ روزنه‌های امید برای گشایش

 نویسنده: مهرالدین مشید قومی‌سازی جنگ؛ ترفند طالبان برای بقای انحصار قدرت  این…

مکثی بر طرح «ضرورت عقلانیت سیاسی، واقعبینی و گفتگوی سیاسی»

نوشته از بصیر دهزاد برای اولین بار است که ، بعد…

  نوستالژی انقلابی رمانتیسم فقرو بیچارگی

Victor Hugo (1802- 1885 ) آرام بختیاری آثار هوگو؛ مدرن، روشنگر، اخلاقی،…

فراتر از فروپاشی: چرا دولت‌ها پیش از سقوط، از درون…

تحلیلی نهادی از افغانستان و منطق سرایت بحران در منطقه وحیدالله…

من مسئول اعمال خودم هستم، نه مسئول اشتباه هم‌تبارانم

 نور محمد غفوری اگر سخنانی که از نام رحمت‌الله نبیل در…

جوردانو برونو ( بخش دوم ) 

« اندیشه‌ای فراتر از مرزهای زمانه »  تهیه و تدوین :…

افغانستان پس از پنج سال طالبان؛ ثبات واقعی یا آرامش…

وحیدالله نورزی افسر ارشد نظامی سابق، استراتژیست میدانی و تحلیل‌گر امنیتی…

افغانستان؛ تشنه رهبران آگاه و مدیران صادق، نه غارتگران قدرت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان به رهبران آگاه و مدیران صادق و…

از ضعف نهاد در افغانستان تا سرایت ناامنی در منطقه…

وحیدالله نورزی Former Senior ANCOP/ANP Officer | Military & Security Analyst Strategic…

سیاسي ګوند، سازماني جوړښت او د دموکراتیکې رهبرۍ بنسټونه

نور محمد غفوری لنډیز سیاسي ګوندونه د معاصرو سیاسي نظامونو له مهمو سازماني…

وقتی ثبات به تله امنیتی تبدیل می‌شود: افغانستان، طالبان و…

نویسنده: وحیدالله نورزی افسر ارشد سابق پولیس ملی افغانستان | تحلیل‌گر…

عقاب ها پرپر می شوند؛ اما پرواز شان ادامه دارد

 نویسنده: مهرالدین مشید پرپر شدن عقاب‌ها؛ خاموشی پرواز نیست عقاب‌ های آزادی…

طلسم زمان

رسول پویان دل از طلـسـم زمان عـاشـقانـه بیرون شد قفس شکست و…

جنایات حفیظ الله امین

روایت دردی از هزاران درد بی‌درمان هم‌وطنان ما محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان مکتب…

شارل دو مونتسکیو

هغه د روښانتیا په زمانه کې یو فرانسوي فیلسوف،…

«
»

اسرار الیزه از زبان بانوی سابق

والری تری وایلر، روزنامه نگار جسوری که تا چند ماه پیش بانوی اول فرانسه نامیده می شد، پس از جدایی از فرانسوآ اولاند دست به انتشار خاطرات خود از کاخ الیزه زده است.

کتاب والری با نام «برای این لحظه، متشکرم» روایتگر لحظات خصوصی و محرمانه ای است که او در کنار رییس جمهوری فرانسه تجربه کرده است. هفته نامه «پاری مچ» روز چهارشنبه و یک روز پیش از عرضه این کتاب در بازار، گوشه هایی از آن را برملا کرده است.

او در این کتاب که الیزه ازانتشار آن ابراز بی اطلاعی کرده، به چگونگی برملا شدن راز عشقی شریک زندگی اش پرداخته و از روابط پشت پرده و صبر و بردباری اش سخن رانده است.

«پاری مچ» روز چهارشنبه در نقل قسمتی از این کتاب از زبان والری تری وایلر این گونه آورده است: «ژولی گایه، امروز صبح تیتر اول همه رسانه ها بود(…) احساس می کنم در حال خرد شدن هستم، توانایی شنیدن این موضوع را ندارم. کیسه ای پر از داروهای خواب آور بر می دارم و بسرعت بطرف حمام می روم. (…) فرانسوآ به دنبالم می آید و سعی می کند کیسه را از دستم بگیرد. در اتاق شروع به دویدن می کنم. او به کیسه چنگ می اندازد. کیسه پاره می شود و قرص ها نقش بر زمین می شوند. قرص ها را جمع کنم و تا آنجا که می توانم یکدفعه آنها را قورت می دهم… دوست دارم بخوابم. اصلا دوست ندارم شاهد ساعتها و لحظات پیش رو باشم. احساس می کنم توفانی در حال خرد کردنم است و من توانایی مقابله با آنرا ندارم…. بعد، از حال می روم و بیهوش می شوم.»

روزنامه «فیگارو» از انتشار این کتاب در این مقطع زمانی به مثابه ضربه ای سخت به رییس جمهوری فرانسه یاد کرده است و تیتر زده «اولاند از انتشار این کتاب مبهوت شده و به وحشت افتاده است».

به اعتقاد برخی آگاهان، درشرایطی که ناتوانی فرانسوآ اولاند در حل مشکلات اقتصادی فرانسه او را در برابر چالش های تازه ای قرار داده و تنها چند روز پس از تغییرات مهم در برخی وزارتخانه ها، انتشار این کتاب می تواند منتقدان پرشمار آقای رییس جمهور را بیش از پیش مسلح کند.

«لِ اِرِن» نام انتشاراتی «مستقلی» است که تصمیم گرفته در چاپ اول، دویست هزار نسخه از این کتاب را از روز پنجشنبه روانه بازار کند.

منبع: یورونیوز