جنگی حاجی

آقای "جنگی حاجی" (به کُردی: جەنگی حاجی) با نام کامل…

 شانسی برای نجات افغانستان باقی مانده یا فرصت‌ها از دست…

نویسنده: مهرالدین مشید بیداری وجدان جمعی مردم؛ بازسازی مشروعیت سیاسی این پرسشی…

مارکسیسم قلب جوانان را تسخیر می‌کند

ا. م. شیری «چگونه یک ایدئولوژی غربی مانند مارکسیسم می‌تواند در…

عالم تنهایی 

رسول پویان  آزاد و ســرافـــرازم در عـالـم تـنهـایی  عشق و دل بیدار است تا…

هرمشکل حل گردد

امین الله مفکرامینی           2025-10-11! نازم آن قامت رسـا که نگردد خـــــــم زاِدبــــار همــتـــــــی…

جګړه او ورور وژنه د هېواد ستونزې نه شي حل…

 نور محمد غفوری سریزه نیمه پېړۍ کېږي چې په افغانستان کې جګړه…

پاکستان؛ درگیر جنگ نیابتی هند یا اسیر میراث تروریست‌پروری های…

نویسنده: مهرالدین مشید پیاله کافی؛ دیروز زهری به کام مردم افغانستان…

مذاکره هیئت های افغانستان و پاکستان

در ترکیه از دید حقوق بین الملل عمومی این نشست‌ها برخاسته…

خُردشدن کرزی نزد پرویز مشرف و خُردساختن کشور، توسط کرزی…

بازخوانی تاریخی نه چندان دور محمدعثمان نجیب من در دوران نخست حکومت…

احمدشاه بابا

احمدشاه بابا نومیالی اتل، غښتلی، توریالی او پیاوړی ملي شخصیت:  احمدشاه…

«چپ نو» و سوسیال‌دموکراسی در افغانستان

نور محمد غفوری «چپ نو» و سوسیال‌دموکراسی در افغانستانبازاندیشی در ایدئولوژی…

تهدیدهای پاکستان برضد افغانستان؛ از سیاست بازدارندگی تا بازی ژئوپولیتیک

نویسنده:  مهرالدین مشید از سیاست بازدارنده گی تا تغییر در رهبری…

بحران مالی سازمان ملل و فاجعه انسانی در افغانستان

آزمونی برای تعهد جهانی به انسان‌دوستی و چندجانبه‌گرایی سازمان ملل متحد…

میراث سکاها در شاهنامه فردوسی: سیستان، سجستان و ایران

- دکتر بیژن باران مقدمه: شاهنامه و جغرافیای هویت ایرانی. شاهنامه…

تروتسکی در تاریخ اندیشه سیاسی چپ

leo Trotzki ( 1879- 1940 )  آرام بختیاری سنت ترور سیاسی با…

پاسخ  ما

میر عبدالواحد سادات پاسخ  ما  : بر مبنای وجدان ملی و ندای…

قهرمانی تیم فوتسال؛ نمادی از وحدت ملی و امیدی برای…

نویسنده: مهرالدین مشید شگفتن گل های لیخنند در سرزمین به تاراج…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش چهارم و آخری)  ۷. ویژگی‌های فرهنگ سیاسی مطلوب برای…

ارسطو

نوموړی د لرغوني یونان او لوېدیځې نړۍ یو له لویو…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش سوم) ۶. چالش‌ها و راهکارهای تحول فرهنگ سیاسی در…

«
»

چرا ملا انصاری بازپرس نمی شود؟

                            نوشته ی : فروغی

     مردم مولوی مجیب الرحمان انصاری را ملامت و نکوهش میکنند که چرا با فعال نمودن اداره ی امربه معروف و نهی ازمنکر درهرات ، زنان را با این صراحت و قباحت توهین نموده و متهمین را به امرخود حتا شلاق میزند ؟

     نمیدانم همین هایی که حالا ملا انصاری را نکوهش میکنند ، کجا بودند آن زمانی که به اساس فرمان رییس جمهورغنی ، کمسیون قدرتمند 24 نفریِ امربه معروف و نهی از منکردرچوکات شورای عالی علما  ایجاد شد ؟ چرا آنگاه اعتراض ننمودند ؟

     مردم چرا حالا از رییس جمهور و پارلمان نمی پرسند که این ملای مفتخور و انگل صفت با چه حقی در موجودیت نهاد های عدلی – قضایی و امنیتی ، زنان را با چنان صراحت و قباحت توهین نموده و مردم را در روز روشن شلاق می زند ؟

     مولوی مجیب الرحمان انصاری امام مسجد گازرگاه هرات که طی مصاحبه ای با بی بی سی فارسی با قباحت از تنبیه ، تأدیب و شلاق کاری هایش دفاع نموده است ، با صراحت میگوید : « درجایی که ببینم دولت وظیفه اش را انجام نمیدهد ، وارد عمل میشوم … امارت باشد یا خلافت یا جمهوریت ، ما نظام اسلامی می خواهیم …. »

      او به دفاع از پخش تابلوهای ضد زن در باره ی بدحجابی زنان گفته است : « زن چیزی نمیداند، زن چیزی نمیفهمد ، داخل خانه نشسته است . این مسوولیت مرد است که او را متوجه بسازد . همانطوری که مسوولیت مرد است تا شکم زن را سیر کند باید متوجه دینداری او هم باشد …. »

      او که نخواست در نشست خبری اش زنان شرکت داشته باشند ، با بی حیایی تمام گفته است : « اسلام به زنان اجازه نمی دهد که در بین مردان و در کنارمردان کار نمایند … »

       هنوزمعلوم نیست که این انگل مفتخور چرا باز پرس نمی شود ؟ چرا او را مقامات عدلی – قضایی – امنیتی و یا پارلمان کشور بازپرس نمی نما ید ؟ چرا مردمِ با معرفت و بیداردل هرات که نقش بزرگی دراعتلای فرهنگ جهانی و ترویج عدالت و معرفت    درجهان دارند ، تا کنون به این ویروس ویرانگر پاسخ نداده اند ؟ 

     آیا دشمنان مردم ساده دل ما  با کوشش های موذیانه ی شان ازجمله اعمار مدرسه های خاص دینی درنقاط مختلف کشورازجمله درهرات ،  توانسته اند خرمن معرفت و آزاده گی را درسرزمین ما مکمل آتش بزنند ؟ 

     آیا اعمار دارالعلوم بزرگ چهل میلیونی در هرات توسط عربستان سعودی که هم اکنون مولوی انصاری مسوولیت آموزش دهی صدها طفل خورد سال ما را به شیوه ی خاص دینی ـ اخلاقی شان در آن به عهده دارد ، به او این توانایی را بخشیده است تا هرچه خواست بگوید و انجام بدهد ؟  شاید !!!