نورستان؛ از خاطره یک جنگ تا آغاز یک دوره تاریخ

 نویسنده: مهرالدین مشید آغاز دوباره درگیری‌ها در منطقه کامدیش نورستان، خاطره…

افغانستان میان مهندسی قدرت و بازی امنیتی طالبان و پاکستان

 نویسنده: مهرالدین مشید درگیری طالبان  با مردم؛ فرار از حل بحران…

اتهامات جرایم جنگی توسط بریتانیا

طرح دوسیه ۹۷ ملیونی اتهامات جرایم جنگی توسط بریتانیا شامل…

ابو نواس اهوازی؛ نمایندۀ شادخواری های عصر ساسانی

(بخش 1)، علی میرفطروس ۳۱٫ شهریور ۲۵۸۵ شاهنشاهی هم باده، گوارا وُ هم…

نگاهی هنری و زیبایی‌شناختی

به آثار آیبک (موسی تاش‌محمدوف)  نویسنده بزرگ ازبکستان دوران شوروی برگردان. رحیم…

افغانستان؛ وقتی دخالت خارجی سرنوشت یک انقلاب را تغییر داد؛…

https://www.youtube.com/watch?v=cX5Rlj8weaA از ورود شوروی تا فاجعه نجیب‌الله؛ چه بر سر افغانستان…

دیوانگان نفت و ثروت

رسول پویان از خواب بخیز که دشمنان بیدار اند غافل منشین که…

میان مبارزه طبقاتی- و هنر عشق ورزیدن

Erich Fromm (1900- 1980 ). آرام بختیاری اریش فروم؛ التقاط مکاتب جهت…

  تاریخ در آینهٔ نویسنده؛ از حقیقتِ روایت تا روایتِ حقیقت

 نویسنده: مهرالدین مشید باور بر این بوده است که نویسندگان داستان‌ها…

وقتی بحران دیگر در مرز متوقف نمی‌ماند

Wahidullah Noorzai | NIDA Former Senior ANCOP/ANP Officer | Field-Based Strategic…

از فارسی‌ستیزی استعمار بریتانوی در هند تا دگرگونی نام‌های فارسی…

سلیمان کبیر نوری دوست ای ویدیویی برایم فرستاد که از جهات…

                       کام بلا 

جهان در معرض نابودی و کام  بلا  تاکی همیشه مردمان در…

میان چشمه‌های شعر

مجموعه اشعاری از روناک آلتون برگردان به فارسی:زانا کوردستانی بانو "روناک توفیق…

افغانستان؛ میدان رقابت قدرت‌ها پس از خروج آمریکا

 نویسنده: مهرالدین مشید جایگاه مردم افغانستان در میدان رقابت های کشور…

عربستان در افغانستان چه می‌خواهد؟

Wahidullah Noorzai — Former Senior Military Officer, Field Strategist &…

انسان و نیروهای سازندهٔ تمدن( بخش دوم)

«انسان معمار روشنایی در دل تاریکیِ جهان» تهیه و تدوین :…

تجربه میدان در غرب افغانستان — از ادرسکن تا شیندند

Wahidullah Noorzai | Former Senior ANCOP/ANP Officer, Military & Security…

روایت اسدالله کشتمند از جنگ افغانستان؛ مجاهدین، شوروی و قدرت‌های…

https://www.youtube.com/watch?v=DGsTJnpdYQk مروز، ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶، بار دیگر در خدمت رفیق عزیزم،…

غنچه‌های پژمرده

گزیده‌ی اشعار اسعد لُرزاده برگردان به فارسی: زانا کوردستانی شاعر و نویسنده‌ی کُرد…

شعرهایی از روناک آلتون

بانو "روناک توفیق محمد"  (به کُردی: ڕووناک تۆفیق محمد)، متخلص به…

«
»

پوتین: روابط با آمریکا نسبت به زمان جنگ سرد بدتر است

پوتین

رئیس جمهوری روسیه امروز (پنجشنبه) در نشست سفرا و نمایندگان دائم روسیه، سخنرانی کرد که در جریان آن به وظایف کلیدی که دیپلماسی روسیه با آن مواجه است، پرداخت.

به گزارش  خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در خصوص روابط کشورش با آمریکا گفت: اگرچه واشنگتن و مسکو روند تغییرات مثبت در روابط دو جانبه را آغاز کرده‌اند اما روابط میان این دو کشور از بسیاری جهات نسبت به زمان جنگ سرد بدتر است.

وی افزود: روسیه باید بازارهای جدید ایجاد کند و بر موانعی که مانع فعالیت کمپانی‌های روسی در خارج از کشور می‌شود، غلبه کند. روسیه نه تنها باید جزو پنج اقتصاد برتر جهان قرار گیرد، بلکه باید استانداردهای بالای زندگی از جمله از طریق سیاست خارجه را نیز تضمین کند.

ولادیمیر پوتین ضمن تحسین تلاش‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در رسیدگی به مساله کره شمالی ابراز امیدواری کرد که این روندهای مثبت منجر به نتایج ملموسی شود.

وی در خصوص توافق اتمی ایران نیز گفت: لازم و ضروری است تا به دنبال خروج آمریکا از توافق اتمی ایران موسوم به برجام از هر گونه افزایش غیرقابل کنترل تنش‌ها در ایران جلوگیری کنیم.

وی در رابطه با اوکراین هم خاطرنشان کرد: خطر تشدید بحران در شرق این کشور همچنان به قوت خود باقی است. در حقیقت دلایل این امر همان دلیل گذشته یعنی ناکامی مقامات کنونی اوکراین برای عمل به وعده‌هایشان و امتناع به حل صلح آمیز این درگیری است. آنها بارها و بارها عدم تمایل خود را نسبت به توافقات نشان داده و تمایلی به برگزاری مذاکرات با شهروندان خود ندارند.

پوتین افزود: مسکو آماده است تا با تمامی کشورها و سازمان‌های بین‌المللی همکاری و ارتباط داشته باشد.

وی افزود: شهروندان ما می‌خواهند روسیه را کشوری قدرتمند، مستقل و صلح طلب بدانند. ما برای همکاری و روابط سازنده و سودمند متقابل با تمامی کشورها و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی آماده هستیم.

رئیس جمهوری روسیه اشاره کرد که سفارتخانه‌ها و هیئت‌های دیپلماتیک روسیه در سراسر جهان به طور حرفه‌ای و در آرامش کامل مشغول انجام فعالیت‌های خود هستند.

وی تاکید کرد: سیاست ما در خصوص تضمین امنیت و ثبات جهانی، مقابله با چالش‌های جدید و تهدیدها در تمامی جهان لازم و ضروری است.

پوتین با تشکر از دپیلمات‌های نظامی به خاطر تلاش‌شان در حل بحران سوریه گفت: ما تروریسم بین‌المللی را در سوریه شکست دادیم و شرایط مناسبی را برای حل سیاسی فراهم کردیم.

وی خاطرنشان کرد، برخی طرف‌ها در واشنگتن توافقات بین دو کشور را در راه تحقق منافع محدود خود فدا کردند. روند آستانه و خروجی‌های کنفرانس سوچی بنیانگذار روند سیاسی واقعی در سوریه هستند.