آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

«
»

طالبان افغانی در جستجو منابع مالی و اسلحه اند

نوشته کریم پوپل

 

پس از تاسیس دولت اسلامی خراسان در مناطق سرحدی پاکستان تویط داعش، رهبران طالب افغانی احساس نمودند که منابع مالی و نسلحاتی شان از دست خواهد رفت. با کمبود این منابع اکثریت سربازان خودرا از دست داد ه صرف با یک گروه از بزرگان باقی خواهد ماند.

قبلاً بودیجه جنگی طالبان را اعراب پاکستان و کشورهای نامعلوم می‌پرداخت. با تشکیل دولت اسلامی خراسان (داخ) دیگر اعراب پاکستان و سایر برای آنها پرداخت نمی‌نمایند. زیرا داعش برای نابودی طالبان ساخته شده است. گفته می‌شود که دولت چین و روسیه درین اواخر با طالبان مذاکرات در مورد جلوگیری از پیشرفت داعش داشته است. امکان آن می‌رود که گلبدین حکمتیار و گروه از طالبان با دولت اشرف غنی بپیوندد زیرا داعش همه آنهارا مشرک و کفرخوانده است. با وجودیکه طالبان در حق ملت افغانستان جنایات بی شماری نموده‌اند اکنون در کنار دولت شریف ما قرار خواهد گرفت جز این دیگر راه نیست.

یکی از اهداف داعش نابودی تمامی تنظیمهای پاکستانی است. بدین منظور علاقمند آنست در مناطق سرحدی افغانستان وپاکستان پایگاه نظامی خودرا ساخته سپس بالای دیگران حمله کند.

البته این مفکوره داعش یک خیال است. اینجا افغانستان یعنی کشور شیر مردان جنگ دیده

عوامل که داعش نمی‌تواند در افغانستان ریشه دواند.

۱. مطقاً پروزه اسرائیل و امریکا وغرب است.

۲. افغانستان ضرورت به تشکیل دولت اسلامی خراسان ندارد.

۳. داعش پیام آور صلح نیست بلکه برای ادامه جنگ بنیاد شده است.

۴. توسط وهابی‌ها اداره می‌شود. داعش مناطق را که توسط جنگ تصرف می‌کند مطابق به شرعیت اسلامی داعش  جوانان را بقتل می‌رساند دختران جوان را برای عساکر خود تقسیم می‌کند باقی دختران را با اطفال بفروش می‌رساند. پول طلا را از مناطق فتح شده از خود می‌دانند. آنها تصور می‌کنند به جز از داعش همه کافر است.

۵. داعش می‌خواهد وطن مارا از خود کند و ما بی وطن شده در زیر یوغ عرب عیاش برویم. ما مجبوریت نداریم وطن اجداد خودرا مفت به یک عرب مزدور دهیم. اگر ما وطن فروش می‌بودیم تا حال چندین ابرقدرت فکر اشغالگر این ملک را نموده است؛ ولی با همین غریبی بیچارگی و دادن شهد وطن خودرا حفظ کردیم.

۶. داعش حق می‌دهد که یک انسان در صورت ضرورت با خواهر هفتم و خواهر زاده خود عروسی کند. ما گفته می‌توانیم که از داعش کرده کسی بی ناموس نیست. نه یهود نه عیسوی نه هندو نه بودیست اجازه می‌دهد که شخصی با خواهر وخواهر زاده خود ازدواج کند.

۷. داعش بدون انگیزه به افغانستان اساس گذاری نموده است. بناعاً سطحی و زود گذر است.

۸. داعش یک انگیزه اشغال خارجی ومهمان ناخوانده است. بناعاً افغانها در صورت اشغال ملک شان تمام دشمنی را کنار گذاشته دست به دست هم داده دشمن را تار ومار می‌کنند.

۹. درین جنگ کشور چین هند ایران وآسیای میانه عملاً دولت افغانستان را حمایه نموده همه چیز را در اختیار ش قرار خواهد داد. در حقیقت دولت امریکا چنین جنگی را می‌خواهد. زیرا داعش را در کشورهای عربی آب دیده ساخت وحا لا درین کشور به جنگ و زور آزمائی روانه خواهد نمود. گفته می‌توانیم مقصد اصلی همین است.

۱۰. داعشیان ناکه زنده هستند به جنگ ادامه می‌دهند. یعنی هیچگاه علاقمند صلح نیستند.

۱۱. داعش متشکل از جوانان ۷۰ کشور است. افغانها برای آنها بیگانه بوده در مناطق اشغالی با مردم خیلی با قصاوت و بی رحمی عمل می‌نمایند. مرگ بهتر است از زندگی نمودن در زیر یوغ داعش.

۱۲. مردم افغانستان دیگر هوشیار شده وطن برای شان مقدم تر از دین است. زیرا وطن جسم است دین در روح. جسم فروخته می‌شود نه روح. روح را در هر لحظه رایگان می‌توان بدست آورد؛ ولی نه وطن را. دین نمی تواند سرزمین های اشغال شده یک کشور را پس دهد. آیا دین می‌تواند پشتونستان و بلوچستان مارا برای ما پس دهد. نمیخواهیم افغانستان را  بنام داعش  یهودی قربان کنیم.

 

پایان