دو کنیز در سحرگاه فلسفه یونان

Greece Philosophie.2800j. آرام بختیاری فلسفه یونان؛ افسانه و عرفان، منطق و برهان. در…

جنگی حاجی

آقای "جنگی حاجی" (به کُردی: جەنگی حاجی) با نام کامل…

 شانسی برای نجات افغانستان باقی مانده یا فرصت‌ها از دست…

نویسنده: مهرالدین مشید بیداری وجدان جمعی مردم؛ بازسازی مشروعیت سیاسی این پرسشی…

مارکسیسم قلب جوانان را تسخیر می‌کند

ا. م. شیری «چگونه یک ایدئولوژی غربی مانند مارکسیسم می‌تواند در…

عالم تنهایی 

رسول پویان  آزاد و ســرافـــرازم در عـالـم تـنهـایی  عشق و دل بیدار است تا…

هرمشکل حل گردد

امین الله مفکرامینی           2025-10-11! نازم آن قامت رسـا که نگردد خـــــــم زاِدبــــار همــتـــــــی…

جګړه او ورور وژنه د هېواد ستونزې نه شي حل…

 نور محمد غفوری سریزه نیمه پېړۍ کېږي چې په افغانستان کې جګړه…

پاکستان؛ درگیر جنگ نیابتی هند یا اسیر میراث تروریست‌پروری های…

نویسنده: مهرالدین مشید پیاله کافی؛ دیروز زهری به کام مردم افغانستان…

مذاکره هیئت های افغانستان و پاکستان

در ترکیه از دید حقوق بین الملل عمومی این نشست‌ها برخاسته…

خُردشدن کرزی نزد پرویز مشرف و خُردساختن کشور، توسط کرزی…

بازخوانی تاریخی نه چندان دور محمدعثمان نجیب من در دوران نخست حکومت…

احمدشاه بابا

احمدشاه بابا نومیالی اتل، غښتلی، توریالی او پیاوړی ملي شخصیت:  احمدشاه…

«چپ نو» و سوسیال‌دموکراسی در افغانستان

نور محمد غفوری «چپ نو» و سوسیال‌دموکراسی در افغانستانبازاندیشی در ایدئولوژی…

تهدیدهای پاکستان برضد افغانستان؛ از سیاست بازدارندگی تا بازی ژئوپولیتیک

نویسنده:  مهرالدین مشید از سیاست بازدارنده گی تا تغییر در رهبری…

بحران مالی سازمان ملل و فاجعه انسانی در افغانستان

آزمونی برای تعهد جهانی به انسان‌دوستی و چندجانبه‌گرایی سازمان ملل متحد…

میراث سکاها در شاهنامه فردوسی: سیستان، سجستان و ایران

- دکتر بیژن باران مقدمه: شاهنامه و جغرافیای هویت ایرانی. شاهنامه…

تروتسکی در تاریخ اندیشه سیاسی چپ

leo Trotzki ( 1879- 1940 )  آرام بختیاری سنت ترور سیاسی با…

پاسخ  ما

میر عبدالواحد سادات پاسخ  ما  : بر مبنای وجدان ملی و ندای…

قهرمانی تیم فوتسال؛ نمادی از وحدت ملی و امیدی برای…

نویسنده: مهرالدین مشید شگفتن گل های لیخنند در سرزمین به تاراج…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش چهارم و آخری)  ۷. ویژگی‌های فرهنگ سیاسی مطلوب برای…

ارسطو

نوموړی د لرغوني یونان او لوېدیځې نړۍ یو له لویو…

«
»

سلطه اختاپوت رسانه ای غرب

با حفظ اینک ‌دو دهه اول قرن ۲۱ برخی حقایق منفی سیاست آمریکا را برای جهانیان آفتابی ساخته است ، اما سلطه اختاپوت رسانه ای غرب به حدی در تکرار تبلیغات و برجسته سازی سیاست‌های روزمره آمریکا فعال است که ذهن جهانیان را در تمیز حق و باطل دچار ابهام می‌سازد.

تحلیلگران ، رئیس جمهور ترامپ ا مرد عملگرا توصیف می‌کنند، اما این عملگرایی در الفاظ و بیان سیاست یک کشور مقتدر جهان می‌تواند عامل بی باوری های بیشتر برآی آن کشور گردد .

ترامپ با این عملگرایی فکر می‌کند هر آنچه بگوید و بخواهد حرفش و خواستش واقعیت روز است طبق منافع آمریکا و سلیقه خودش هرکه را بخواهد تروریست می‌گوید و هر تروریستی را بخواهد در شان و شوکت مسند اقتدار حمایت می‌کند، احمد الشرع با سابقه روشن ارتباط با شبکه تروریستی القاعده و بعدآ داعش با بستن یک نکتایی گرچه عامل قتل هزاران سوریایی در مدت ک‌وتاه اقتدارش شده است تروریست نه بلکه چهره قابل حمایت آمریکا و غرب میباشد ( شاید از جمله ریزرفهای آمریکا در داعش بوده باشد ) ، نتنیاهو با قتل بیش از ۵۰ هزار مرد و زن و طفل فلسطینی ، ویرانی وحشیانه و کامل غزه تروریست وخون آشام نیست دوست صمیمی و قابل حرمت ترامپ تست . حمایت ایران از حزب الله و حماس قابل سرزنش تا حد آمادگی جنگی است و نتنیاهو قاتل مردم غزه شایسته آنست تا آمریکا ایران را از پا در آورد و تحت تهدید بمباردمان قرار دهد آن هم بمباردمانیکه بشر تا حال ندیده باشد .

تبدیل غزه به جهنم و بماردمان تا حال نا دیده شده ایران کشتن و خاکستر ساختن هر موجود زنده در آتش جنگ است ، این تروریسم نیست اما حق داشتن سرزمین مستقل و حق تقویت دفاعی در برابر اسرائیل تروریسم است .

عملگرایی آغای ترامپ توضیح تئوریک تروریسم را در ابهام می‌برد، تازه وزارت خارجه آمریکا رژیم طالبان را در جمله نیابتی های ایران جا داده است ، این عملگرایی ترامپ است که هرچه بخواهد بر دیگران انهام‌ببندد و اختاپوت رسانه ای تحت خدمت به تبلیغ و ترویج‌ بپردازد.

اگر حماس و حزب الله و مردمان غزه نیابتی های ایران علیه اسرائیل بودند ، طالبان را ایران در کدام عرصه به نیابت از خود میجنگاند ؟ علیه پاکستان ؟ هیچ منطق ندارد . علیه اسرائیل؟ حرف احمقانه است . علیه آسیای میانه و فدراتیو روسیه ؟ این کور خواندن سیاست است . ویا خلاف هند ؟ می‌توان گفت عجیب و احمقانه .

اگر منظور بکار گرفتن طالبان علیه آمریکا باشد ، همه روزه طالبان درخواست باز گشایی سفارت آمریکا را در کابل کرده اخیرآ اعلان در اختیار گذاری معادن افغانستان به آمریکا را کرده اند .

وزارت خارجه آمریکا با چنین اعلان بی بنیاد و غیر عقلانی بی مایگی سیاستگذاری آمریکا را نشان می‌دهد و از جانب دیگر ایران را چنان بزرگ نمایی می‌کند که صدام حسین را و می‌گفت صدام دستگاه‌های سیار ساختن بمب اتم دارد و اسلحه کیمیایی اش ظرف ۴۵ دقیقه اروپا را نابود می‌کند.

از سیاستگذاری های شیطنت آمیز سال‌های جنگ سرد و دو دهه اول قرن ۲۱ میشود یک اصل را قبول کرد که زور حق است و زورمند آنچه بگوید بی ریب و ریاست .

اما حیرت آور آنست که همین جهان پیشرفته تا سرحد هوش مصنوعی و تحت سلطه در آوردن کیهان و ابحار و قاره ها در پوشش تبلیغات غرب چنان گیر می ماند که حین اقدامات نظامی آمریکا صدا بر نمی آورند اما با ختم‌اقدامات نظامی و ارتکاب جنایت با چند جمله که اشتباه شده است. اطلاعات غلط بوده است وغیره اکتفا کرده در باره جنایات و کشتار ها و ویرانی ها حرفی بزبان نمی آورند .