مرغ رویا  

رسول پویان  مسوزان بال پـرواز پرستـوهـای زیبا را   میفگـن در قفسهای طلایی مرغ رویا را  بیـا بر قایـق بشکـسته چشـمان من بنشین  اگـر داری هـوای گـردش امواج دریا را  هوای گـردش چشمی…

تعامل که انزوا؟

نور محمد غفوري په نړیوالو اړیکو کې د هېوادونو برخلیک د…

از کابل تا دیاسپورا؛ روایتی از هفت خوان رنج های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ در گره گاۀ تروریسم و مردم این…

هویت و عوامل تعیین‌کننده آن: بررسی علمی و تحقیقاتی

نور محمد غفوری خلاصه هویت یکی از مفاهیم بنیادین علوم اجتماعی و…

نقد متافیزیک؛ شرط انقلابی بودن،شد

Metaphisik. آرام بختیاری متافیزیک؛ میان الاهیات، و هستی شناسی توهمی.   آغاز بحث متافیزیک…

جهان در آستانهٔ زوال دموکراسی

نویسنده: مهرالدین مشید فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ نقطهٔ…

اتحاد 

تابکی در رنج  و دوری ها ستیم موج  نا  پید ا…

نان آوران کوچک

   ساجده میلاد در ازدحام جاده در شب ها  کودکی پرسه می‌زند هر…

یادهانی ضروری

خطاب به کسانی که به خطا، ببرک کارمل و محمود…

روناک آلتون

خانم "روناک آلتون" (به کُردی: ڕوناک ئاڵتوون)، شاعر و نویسنده‌ی…

جګړې او ورک شوي سرتېري

حميدالله بسيا په انساني تاریخ کې جګړې تل له وینو، وېر،…

تجربه های تاریخی که به سرمایه های ملی بدل نشد

نویسنده: مهرالدین مشید شکست هایی که هر روز ما را وحشتناک…

لنینگراد دیمیتری شوستاکوویچ سمفونــیِ پیروزی ارتش سرخ بر فاشیسم 

ترجمه و تنظیم: آناهیتا اردوان این ترجمه را  به مهندس ارشد…

ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

گام بزرگ به سوی مبارزهٔ مشترک

برگزاری نشست مشترک دفتر سیاسی – اجرایی و بیروی اجرائیه…

پدر سالار

ما زنان سر زمین های جنگ  زنان جهان سوم  جهان پدر سالار وقتی…

«
»

سایه حمله تروریستی ماگدبورگ بر سر انتخابات آتی آلمان

دویچه وله نوشت:

در انتخابات ماه فوریه (بهمن) آلمان، مسئله امنیت ملی احتمالا به یکی از شعارهای اصلی کارزارهای انتخاباتی تبدیل خواهد شد.

این رسانه آلمانی افزود: نخستین تلاش ها برای استفاده ابزاری از این حمله تروریستی ماگدبورگ، کمتر از یک ساعت بعد از وقوع آن بروز کرد. شایعاتی درباره انجام حملات توسط پنج مهاجم که سه نفر آنها همچنان متواری و پناهندگانی از سوریه هستند که در سال های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ وارد آلمان شده اند، منتشر شد.

همچنین شایعه شد که برخورد خودرو عامل مرگ دستکم ۳۴ نفر نبوده است، بلکه در نتیجه انفجار بمب کار گذاشته شده در محل برگزاری جشن های تعطیلات سال نو بوده است.

سایه حمله تروریستی ماگدبورگ بر سر انتخابات آتی آلمان

مارتین سلنر از مقامات برجسته ناسیونالیست اتریش که همچنین عضو گروه هویت گرایان اروپا نیز هست، در اشاعه اطلاعات غلط پیشتاز شد و سیاستمدارانی از حزب راست افراطی آلمان به فوریت به تلاش هایی برای بهره برداری از این حمله به نفع خود ملحق شدند.

دومینیک کوفنر عضو حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان، در پارلمان این کشور با انتشار پیامی در رسانه های اجتماعی نوشت: مهاجرت میلیونی یک معضل است و بازگرداندن میلیونی مهاجران، راه حل آن است.

وانسا بهرنت (Vanessa Behrendt) عضو این گروه در پارلمانی ایالتی نیدرزاکسن نیز احزاب رقیب در آلمان را مقصر دانست و گفت: حزب چپ میانه سوسیال دموکرات (SPD) و راست میانه دموکرات مسیحی (CDU ) مقصر هستند.

بنجامین هون دانشمند سیاسی دانشگاه فناوری کمنیتس در آلمان که در زمینه احزاب آلمانی تحقیق می کند، به دویچه وله گفت: این روند بیش از پیش در خدمت راست افراطی است. روایت راست افراطی در آلمان از این حمله گسترش یافته است. سیاست درهای باز در موضوع مهاجرت که حقوق بشر جهانی را به رسمیت می شناسد، تاکنون محبوبیت خود را از دست داده است و اتفاقاتی مانند حمله تروریستی در ماگدبورگ آن را تشدید می کند.

دویچه وله نوشت: از نظر تاریخی، احزاب سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی در آلمان تلاش کرده اند خود را در مسائل امنیت داخلی قوی نشان دهند.

هون تصدیق کرد که احتمالا مسائل امنیت و مهاجرت کانون بحث ها در کارزارهای انتخابات فدرال خواهد بود؛ همان طوری که در انتخابات ایالتی اخیر در شرق آلمان نیز شاهد آن بودیم.

وی خاطرنشان کرد، تاکید فزاینده ای بر «امنیت سازی» در سیاست آلمان مطرح است؛ این بدان معناست که مهاجرت بالقوه و به صورت انحصاری به عنوان یک خطر امنیتی بالقوه یا واقعی مورد بحث قرار خواهد گرفت و مسائل دیگر از جمله رسیدگی به کمبود نیروی کار و جذب کارگران ماهر در درجه اهمیت کمتری قرار می گیرند.

وی ابراز نگرانی کرد که حمله به بازار کریسمس شهر ماگدبورگ، این استدلال را تقویت کند.

دویچه وله نوشت: برخی فعالان خارجی نیز تلاش می کنند بر انتخابات آلمان اعمال نفوذ کنند.

این رسانه مدعی شد به غیر از کارزار انتشار اطلاعات غلط از سوی روسیه، ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی فعال در حوزه فناوری نیز به دولت آلمان حمله کرده است.

ماسک به عنوان متحد دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا و مالک شبکه اجتماعی ایکس، تاکنون حزب راست گرای آلترناتیو برای آلمان را در انتخابات پیش رو تایید کرده است.

وی بالافاصله بعد از حمله ماگدبورگ از اولاف شولتس صدر اعظم آلمان خواست کناره گیری کند و او را «احمق بی عرضه» توصیف کرد.

سایه حمله تروریستی ماگدبورگ بر سر انتخابات آتی آلمان

هون در واکنش به این اظهارات ماسک گفت: نهادهای دولتی و مقامات در آلمان باید به این موضوع توجه کنند که آیا تداوم حضورشان در شبکه اجتماعی ایکس از نظر سیاسی منطقی هست یا خیر. باید روشن شود که ماسک از شرکت ایکس برای پیشبرد برنامه های سیاسی خود در آلمان استفاده می کند. سازمان های دولت فدرال آلمان نباید این موضوع را تحمل کنند.