عید شما مبارکباد 

مبا رکبا د عید ی روزه  دا را ن به آ…

نوروز؛ ارث نیاکان

رسول پویان کهـن نـشـاط بهـاران جشن نوروز است سرور سرو خرامان جشن…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو ماهیت

نور محمد غفوری نن چې په انټرنټ کې ګرځیدم، ناڅاپي مې…

چگونه تحلیل کنیم؟

در این روز ها صدا ها در رابطه به وضعیت…

فرنسوا ولټر

ولټر، یو فرانسوي لیکوال، مورخ او فیلسوف، د ټولنیزو اصلاح…

هانا آرنت؛ توتالیتاریسم ابتذال شر

Arendt, Hanna (1906-1975) آرام بختیاری نقل قول های سیاسی یک زن برای…

فقدان روایت آشتی ملی و بحران گفتمان در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در دوراهیِ آشتی و منازعه افغانستان طی پنج…

چهار و نیم سال پس از برپایی امارت اسلامی سرمایه؛…

فهیم آزاد مقدمه فقدان اجماع تحلیلی پیرامون بازگشت طالبان به قدرت سیاسی…

پاسخی به پرسشی که چرا؟ گفته بودم، خامنه‌یی قصد حمله…

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان بخش نخست در هفته‌ی گذشته‌ یک هم‌وطن ما یا…

از کابل تا تهران؛ مهار افراطیت یا مهندسی قدرت و…

نویسنده: مهرالدین مشید زورگویی یا ژئوپلیتیک ضربه؛ بازی با آتش تحولات امنیتی…

ویکتور هوګو

هغه د فرانسې نامتو شاعر، ناول، رومان او ډرامه لیکونکی…

یک عکس وهزار خاطره

راديو تلويزيون و افغانفلم سابق افغانستان تنى چند از ژورناليستان اولين…

مارهای آستین؛ بازگشت هیولاهای جنگ نیابتی به دامان پاکستان

نویسنده: مهرالدین مشید از عمق استراتیژی تا عمق بحران؛ چرخش شمشیر…

ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

«
»

تگدی صلح از قاتلان بیرحم مردم

              نوشته ی : فروغی

     حوادث خونبار دیروز در بیمارستانی درکابل و در مراسم تشییع جنازه ای در ننگرهارکه بازهم از نام داعش براه انداخته شد ، یکبار دیگر نادرستی و ناکامی توافقنامه ی امریکا – طالبان و وقوع خطا و خیانت ملی در امر رهایی صدها طالب زندانی شامل انس حقانی را به اثبات میرساند .

      پرواضح است که داعش درافغانسنان ، وسیله ای برای رد گم کردن طالبان و بهانه ای برای ادامه ی کشتارها و ادامه ی تضعیف روحیه ی مبارزه و پرخاش ملی علیه تروریزم طالبی ، فساد و بیعدالتی است .

      داعش نام دیگر طالب است که امروز هم توسط امریکاییان و هم بوسیله ی حاکمان کابل منحیث ابزار گسترش خشونت به کار گرفته میشود .

     این طالبان استند که شیعه یان و هندوان افغانستان را بیرحمانه به قتل میرسانند . این طالبان استند که در ننگرهار ، دربلخ و بدخشان یا در هلمند ، در خوست ، غور ، یا درجوزجان و لغمان … جویبار خون جاری می کنند ؛ نه گروهی دیگر . اینکه طالبان  گاهگاهی از دست داشتن در حوادث خونباری انکارنموده ، آنرا به گردن داعش انداخته و متصل آن رسانه ها و سخنگویان حکومت افغانستان و حامیان امریکایی شان همه یکسان آنرا نشخوار می نمایند ؛ اینها همه یک ترفند است .

    آنچه روشن است ، اینست که طالب سرباز نیابتی پاکستان و ابزار بازی های مرگبار سازمان های استخباراتی پاکستان و امریکاست و حاضر به انجام فجیع ترین حوادث خونبار .

     به این لحاظ تگدی صلح از وحشی ترین تروریستان تاریخ بشریت ، اشتباه بزرگ تاریخیست . این کار به خودی خود روحیه ی عمومی دفاع ملی و مبارزه ی همه گانی در برابر تروریزم طالبی را تضعیف می نماید .

     مردم باید بدانند که درین مدت بیست سال ، نه امریکاییان مجدانه علیه طالبان دست به تفنگ برده اند و نه دولت پوشالی و مزدورافغانستان. ورنه چگونه ممکن است با 140هزارسربازامریکایی وپشتیبانی قوای مدرن چند میلیونی ناتو وسه صد هزارسرباز جان به کف افغانستانی ، یک گروه بی سر وپای مزدورپاکستانی مغلوب نشود ؟

    رهایی از چنگال خون آلود طالبان ، به همبسته گی ملی و مردمی نیازمند است . مردم باید تشکل های ملی دفاعی ایجاد نموده ، طالب سیاسی را درسرزمین خود نابود نمایند . دیگر راهی وجود ندارد . از طالبان نباید صلح را گدایی کرد .