آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

«
»

بهداشت عمومی دنیا !

جرمی هانت، وزیر خارجه بریتانیا یهویی وارد تهران شد و با محمد جواد ظریف در محل وزارت خارجه حکومت اسلامی ایران در تهران سلفی گرفت . بعد از سفر منطقه ای برهم صالح، رئیس جمهوری عراق به لانه خامنه ای ، این دومین حرکت دیپلماتیک است که با تحریمهای غرب موازی هستند.

حسن روحانی همزمان با سفر تفریحی انگلیس به تهران گفت : بینی آمریکا را به خاک خواهیم مالید … آمریکای ذلیل خاک توسر منابع اطلاعاتی اش اسرائیل و منافقین (سازمان مجاهدین خلق) است…ما به حول و قوه الهی نفتمان را به اونجا خواهیم فروخت.»…کارگزاران نظام اسلامی ما با کمک نیروهای مسلح و هدایت مقام معظم رهبری انشالله بینی آمریکا را به خاک خواهیم مالید.»منظورش همون حسینیه کردن کاخ سفیده…حسنی قاط زده…


برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا گفت : حکومت اسلامی ایران یا دست از دخالت در منطقه بر میدارد و یا منتظر فروپاشی باشد 
.

براساس برآورد‌های سازمان جهانی بهداشت حدود یک سوم مردم دنیا یعنی ۲.۳ میلیارد نفر به سرویس‌های بهداشتی ایمن و سالم از جمله توالت و حمام دسترسی ندارند. در کنار سیاستهای مسخره سرمایه داری که باعث رنج میلیونها نفر شده است ، همینکه میلیونها انسان زنده به بهداشت معمولی و مستراح دسترسی ندارند باعث شرم است ، من شخصا شرمنده ام از اینکه درچنین شرایطی متولد شدم …


واما بدتر از نداشتن مستراح چه میتواند باشد ؟ که عده ایی فرهیخته عتیقه سیاسی درجستجوی رهبری کارا برای تغییر حکومت در ایران باشند 
… به عصرحجر خوش آمدید !


برهم صالح، رئیس جمهوری عراق در چهارچوب سفر منطقه‌ای خود روز یکشنبه ۱۸ نوامبر از تهران وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شد.

برهم صالح در توییتر نوشت: عراق با روابط ویژه خود با کشورهای مسلمان همسایه و کشورهای عربی، محور اصلی گروهی در منطقه است که بر احترام به حاکمیت و همگرایی اقتصادی و پایان دادن به منازعات بیهوده در منطقه تکیه دارند.”

حدود 2 هفته بعد از مثلا تحریمهای شدید غرب بر حکومت اسلامی ، عراق با چراغ سبز غرب وارد میشود …عراقی که بعد صدام بخشی از خاک آمریکا محسوب میشود . عراقی که در تاکتیک کنار حکومت اسلامی ایران است و در استراتژی کنار عربستان…

غرب هم با خونسردی این بازی مسخره را نظارت و کارگردانی میکند .

فرزندان کورش بدانند و آگاه باشند به جز انفجار جامعه ، ایران را هیچطوری نمیشود پس گرفت ، از جمله با شعار و حرف مفت…

به گزارش خبرگزای ایرنا، حاج علی خامنه‌ای روز شنبه ۲۶ آبان در دیدار با برهم صالح رئیس جمهور عراق گفت : حشدالشعبی باید حفظ کرد…در عوض ما هم یک راه آهن مفتی براتون میسازیم … حشدالشعبی عمدتاً از گروه‌های شبه‌نظامی شیعه تحت حمایت تهران تشکیل می‌شود در آذرماه سال ۹۵ توسط مجلس عراق به عنوان نیروی ذخیره برای ارتش و پلیس این کشور به رسمیت شناخته شد.

فرماندهان ارشد نظامی ایران بارها «حشد الشعبی» را با نیروهای بسیج وابسته به سپاه پاسداران ایران مقایسه کرده و به تأثیرپذیری این نیروها از ایران افتخار کرده‌اند.

برهم صالح که پشماش ریخته بود گفت : مگه میتونید توی این تحریم برای ما راه آهن بسازید ؟ خامنه ای هم گفت آره که میتونیم آمریکا هم هیچ غلطی نمیتواند بکند…کون لق مردم ایران و گرسنگی و تحریم…هم خدا با ماست و هم آمریکا … اون امام خمینی ننه مرده هی میگفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند ما ساده بودیم هی مسخره میکردیم.

شمار افرادی که در پی آتش‌سوزی‌های مهیب ایالات کالیفرنیا در آمریکا گم شده‌اند به بیش از هزار نفر رسیده است . از این رخداد طبیعی تاسف بار به عنوان مرگبارترین آتش‌سوزی در تاریخ کالیفرنیا یاد شده که تاکنون ۷۴ کشته بر جای گذاشته است.

هنرپیشه فیلم 300 هم خانه اش در آتش سوخت و آواره شد و تعدادی مسلمان ایرانی خوشحالی کردند و نوشته بودند چوب خدا صدا ندارد…من هم نوشتم اگر این آتش سوزی کار و چوب خدا بوده پس این خدا روانیه … و اما 2 اشکال اساسی و یا کمبود در فیلم 300 …

اول اینکه مهاجمان در فیلم چرا عمامه نداشتند ؟ و دوم اینکه مدافعان چرا دلار و سکه نمیخریدند ؟

سوال : چرا با یکی از این جریانات سیاسی همراه نمیشوی ؟

جواب من : جریانات سیاسی ( اعم از کوچک و بزرگ ) به تنهایی نه صلاحییت دارند و نه توانایی اداره جامعه 80 میلیونی ایران . ولی وقتی همه در ائتلافی موقتی با هم نشستند و توان کار سیاسی جمعی پیدا کردند من هم در مورد اینکه کجای این جمع سیاسی باشم حتما فکر میکنم …ولی تا وقتی مثل کبوترهای اسکول عقب افتاده در دام صیاد ، هر کسی به تنهایی تلاش میکند ، این تلاشها حداکثر جنبه سرگرمی دارد و من هم به اندازه کافی سرگرمی دارم .

نهایتا برای خیلی ها متاسفم که انواع روابط ( سیاسی ، عاطفی ، دوستانه ) را در نهایت به اشکالی از کنترل پیوند میزنند ، و من از این موضوع متنفرم. بین 2 انتخاب “کنترل و تنهایی” … اولی انتخاب من نیست ، دومی خوشایند نیست.


روش فکری ما ، تغییرات محسوس و مادی ، نحوۀ کسب اطلاعات و چگونگی درک ما از دنیای اطراف‌مان ، حتی نیازهای واقعی ، زیر نفوذ و تاثیر شبکه های اجتماعی مجازی میتواند پررنگ یا کم رنگ و یا مثل یک چیزی شود در کف خیابان که لودر از روی آن رد شده باشد.

‏شبکه‌های اجتماعی همزمان ما را به هم متصل و از هم جدا کرده‌اند . خواه بحث از زندگی شخصی‌مان باشد یا سیاست یا جنگ … همۀ ما می‌توانیم اطلاعاتی را داشته باشیم و آن را به اشتراک بگذاریم . بنابراین در مقایسه با گذشته، ظاهرا بیشتر صاحب اختیار و قدرت شده‌ایم….

بیشتر صاحب قدرت شده ایم ؟.. ولی کاذب ، مثل آدامس که میجوی شیرینی هم کمی دارد ولی سیر نمیکند ، بیشتر گرسنه میشویم. بعضی افراد این خلاقیت رو دارن که با همین فضای کاذب راضی و متقاعد بشن و حالش را ببرن و زندگی راحتری هم دارن ، و بعضی برعکس …

حالا موضوع کمبود اطلاعات نیست ، ولی در شبکه های اجتماعی همیشه یک سوال بی جواب باقی میماند .

تیترهای خبری معمولا یک اشاره کوچک به کوه یخی هستند که دیده نمیشود ، فلان تیتر خبری چرا … و چرا آنجا یا اینجا ؟

خلاصه که زندگی با یک مشت چرا همیشه سختر است …


20.11.2018
اسماعیل هوشیار