آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

«
»

اوباما می گوید جهانی که روی بمب نشسته باشد امن تر خواهد بود

نوشتۀ مانلیو دینوچی

 

Selon Obama, le monde serait « plus sûr » assis sur « La » bombe

par Manlio Dinucci

قهرمان در تمام وزن های ریاکاری سیاسی، رئیس جمهور اوباما واپس نشینی ایران را به عنوان گامی به سوی هسته ای زدائی جهان معرفی کرد. در نتیجه، نه تنها ایران تمام پژوهش هایش را برای دستیابی به سلاح اتمی از سال 1988 متوقف ساخته، بلکه ایالات متحده با به روز سازی نیروی ضربتی اش به مسابقۀ تسلیحاتی تمام عیاری دامن زده است.

شبکۀ بین المللی ولتر| رم (ایتالیا)| 5 آوریل2015

اوباما روز 2 آوریل 2015 (1) در مورد توافقی که از ایران برای دستیابی به سلاح اتمی جلوگیری می کند، اعلام کرد که از این پس ما در «جهان امن تری» به سر خواهیم برد. ولی در همان روز، ستاد فرماندهی نیروی هوائی برای «حملۀ سراسری» از پرتاب آزمایشی دو موشک مینوتمن 3 Minuteman III (با کلاهک های غیر هسته ای) در اقیانوس آرام گزارش داد. مینوتمن 3  به انواع موشک های قاره پیما با کلاهک هسته ای تعلق دارند. ستاد فرماندهی در این مورد گفته است که این آزمایش برای یادآوری به دشمنان و همپیمانان ما صورت گرفته است تا بدانند که «نیروی هوائی ایالات متحده می تواند بی سابقه تر از هرگز، به هر نقطه از جهان و در هر لحظه با سرعت و دقت عمل  حمله کند».

این رویداد آنچه را که نیویورک تایمز در سپتامبر گذشته (2) منتشر کرده بود را تأیید می کند : «دولت اوباما میلیاردها دلار برای به روز سازی ذخیرۀ سلاح های اتمی اش سرمایه گذاری کرده است». طرح چند ساله ای که هزینۀ پیشبینی شدۀ آن تقریباً 1000 میلیارد دلار است، ساخت 12 زیردریائی تهاجمی جدید (هر یک مجهز به 24 موشک بالیستیک با 200 کلاهک اتمی برای پرتاب روی همین تعداد هدف، 100 فروند بمب افکن استراتژیک جدید (هر یک با توان حمل 20 موشک یا بمب اتمی) و 400 موشک بالیستیک قاره پیما با کلاهک های اتمی پر قدرت. در این طرح بهینه سازی 70 تا 90 بمب هسته ای ایالات متحده  راکه در ایتالیا ذخیره شده باید یادآور شویم، زیرا مقام عالی رتبۀ اتحادیۀ اروپا فدریکا موگرینی Federica Mogherini وقتی با خشنودی از توافقات با ایران سخنرانی می کرد، ناگفته گذاشت که ایتالیا با نگهداری از سلاح های اتمی که خلبانان ایتالیائی نیز برای استفاده از آن آموزش دیده اند، منشور منع گسترش سلاح های هسته ای را نقض کرده است.

بر این اساس گام هائی که در راه خلع سلاح اتمی در پیمان استارت نو در سال 2010 بین ایالات متحده و روسیه برداشته شده بود باطل گردید. چین مثل روسیه در حال تقویت نیروهای هسته ای خود هستند، به انضمام تلاش برای خنثی سازی سپر موشکی ایالات متحده. سپر موشکی آمریکا اجازه می دهد ضربۀ نخست را وارد سازد بی آن که بیمی از واکنش تلافی جویانه داشته باشد. به گزارش فدراسیون دانشمندان آمریکائی (FAS)  ، ایالات متحده 1920 کلاهک اتمی استراتژیک آماده برای پرتاب (از کل مجموعه 7300 کلاهک اتمی) در اختیار دارد، و روسیه 1600 کلاهک آماده از 8000 کلاهک اتمی استراتژیک. با نیروی اتمی فرانسه و بریتانیا، نیروی هسته ای ناتو تقریباً 8000 کلاهک اتمی در اختیار دارد که 2370 کلاهک آمادۀ پرتاب است. با افزودن کلاهک های اتمی چین، پاکستان، اسرائیل و کرۀ شمالی، شمار کلاهک های اتمی 16300 تخمین زده شده است که 4350 کلاهک از این مجموعه آمادۀ پرتاب است. علاوه بر این به روز سازی جنگ افزارهای اتمی ذخیره شده ادامه دارد. « ساعت آخر زمان» که توسط مجلۀ کارشناسان اتمی Bulletin of the Atomic Scientists منتشر شده نشان می دهد که ما چند دقیقه با جنگ هسته ای فاصله داریم، از 5 دقیقه در سال 2012 به 3 دقیقه در سال 2015 رسیده ایم یعنی در همان بازۀ آخر زمانی در سال 1984 در دوران جنگ سرد (3).

خطر استفاده از جنگ افزار اتمی به ویژه در خاورمیانه بسیار بالا بنظر می رسد، یعنی منطقه ای که اسرائیل تنها کشور دارندۀ جنگ افزار هسته ای بوده و خلاف ایران پیمان منع گسترش سلاح اتمی را نیز امضا نکرده است. بر اسا گمانه زنی های صورت گرفته، نیروهای نظامی اسرائیل بین 100 تا 400 کلاهک اتمی در اختیار دارد، به انضمام بمب هیدروژنی با قدرتی معادل 4000 برابر بمب هیروشیما. حامل ها عبارتند از 300 شکاری ساخت ایالات متحده اف 16 و اف 15 که به پوپی با کلاهک اتمی Popeye موشک ساخت مشترک ایالات متحده و اسرائیل مجهز می باشد، به این کلکسیون باید 50 موشک بالیستیک جریکو 2 را نیز اضافه کنیم که از روی سکوهای متحرک پرتاب  می شود. علاوه بر این اسرائیل 4 زیر دریائی دولفین Dolphin که برای حملۀ اتمی بهینه سازی شده در اختیار دارد که توسط آلمان ساخته شده و چهارمین فروند از شش فرزند پیشبینی شده در سپتامبر گذشته تحویل اسرائیل داده شده است.

در حالی که نورافکن ها به روی ایران متمرکز شده است، یعنی کشوری که جنگ افزار هسته ای در اختیار ندارد و برنامۀ هسته ای غیر نظامی در این کشور قابل کنترل می باشد، دستگاه سیاسی رسانه ای انبار جنگ افزارهای هسته ای اسرائیل که در عین حال کاملاً از کنترل خارج می باشد را ندیده می گیرد، و علاوه بر این ایالات متحده با عربستان سعودی، بحرین و امارات قراردادهائی برای تحویل فن آوری هسته ای به امضا رسانده است و این کشورهای در آینده می توانند به سلاح اتمی دسترسی یابند. عربستان سعودی رسماً اعلام کرد (4) که به کمک پاکستان که 60% هزینۀ برنامۀ اتمی نظامی آن را عربستان به عهده دارد، احتمال ساخت و یا خرید سلاح اتمی وجود دارد.

به شکل کاملاً قانونی : پاکستان منشور منع گسترش سلاح اتیمی را امضا نکرده و هر کاری که بخواهد می تواند با بمب هایش انجام دهد و به شکل مخفیانه به رژیم سلطنتی سعودی تحویل دهد.

Manlio Dinucci

ترجمه توسط حمید محوی

 

[1] “Barack Obama on Framework to Prevent Iran from Obtaining Nuclear Weapons”, by Barack Obama, Voltaire Network, 2 April 2015.

[2] “U.S. Ramping Up Major Renewal in Nuclear Arms”, William J. Broad et David E. Sanger, The New York Times, 22 septembre 2014.

[3] “Three minutes and counting”, par Lynn Eden, Robert Rosner, Rod Ewing, Sivan Kartha, Edward “Rocky” Kolb, Lawrence M. Krauss, Leon Lederman, Raymond T. Pierrehumbert, M. V. Ramana, Jennifer Sims, Richard C. J. Somerville, Sharon Squassoni, Elizabeth J. Wilson, David Titley et Ramamurti Rajaraman, Bulletin of the Atomic Scientists, 19 janvier 2015.

[4] “Iran nuclear talks : Prospect of deal with Iran pushes Saudi Arabia and Israel into an unlikely alliance”, Kim Sengupta, The Independent, March 30, 2015.

لینک منبع  :

http://www.voltairenet.org/article187243.html