قهرمانی تیم فوتسال؛ نمادی از وحدت ملی و امیدی برای…

نویسنده: مهرالدین مشید شگفتن گل های لیخنند در سرزمین به تاراج…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش چهارم و آخری)  ۷. ویژگی‌های فرهنگ سیاسی مطلوب برای…

ارسطو

نوموړی د لرغوني یونان او لوېدیځې نړۍ یو له لویو…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش سوم) ۶. چالش‌ها و راهکارهای تحول فرهنگ سیاسی در…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش دوم)  ۴. وضعیت کنونی کلتور سیاسی در افغانستان در پرتو…

بیایید هموطن!

امین الله مفکر امینی       2025-12-10! بیــــا هموطن با هم یکی گردیم تا…

ما با پاکستان مشترکات نداریم !

مدتیست که عده ای نام از مشترکات میان افغانستان و…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش اول) ۱.خلاصه  این مقالهٔ علمی ـ تحلیلی و رهنمودی…

ښاري ژوند، چاپېریال او ډیجیټل پرمختګ

حميدالله بسيا په اوسني عصر کې، ښارونه د بشري ژوند د…

مهندسی قومی یا طرح توازن قومی در ساختار قدرت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید مشروعیت‌ بخشی قومی؛ از توجیه انحصار تا مهندسی…

صرصر ظلم 

از فروغ حسن تو ماه فلک شرمنده شد  مهر لطفت هر…

از همین خاک جهان دگری باید ساخت !

با شروع زمزمه های کم شدن موسسات خارجی و خروج…

چرا شطحیات! ترامپ را درک نه‌می‌کنیم؟

اولویت مردم ما اسقاط طالبان است، نه تعامل. ✍️ محمدعثماننجیب در جهان…

پاکستان د افغانستان په خاوره کې د TTP د غړو

د ویشتلو حق نه لري د افغانستان او پاکستان اړیکې له تاریخي…

اپلاتون

د ده اصلي نوم «اریستوکلس» دی، د یونان یو نوموتی…

نقض حاکمیت ملی از سوی طالبان؛ از سلطه ایدئولوژیک تا…

نویسنده: مهرالدین مشید اجندا های قومی و اختلاف برانگیز منافی حاکمیت…

توماس مور؛ را هم اعدام کردند؛ بی وجدانا!

Thomas More ( 1477-1536 ) آرام بختیاری نخستین تئوریسین سوسیالیسم تخیلی در…

پاییز 

باد خزان وزید چمن بی نقاب شد  از برگ زرد صحن…

توافق طالبان و پاکستان

محمد عثمان نجیب پیش‌نوشت: با توجه به اهمیت این یادداشت که چند…

بازی های تروریستی پاکستان و ادامه جنایات آن در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید جنگ طالبان و پاکستان سناریوی استخباراتی با راستی…

«
»

شرکای جرمی  پاكستان

 

25 فبروری 2018

بیشتر از چهل سال است كه پاكستان مركز ترور و خانه امن تروریستان میباشد و دولت انكشور در طول این مدت بمثابه حامی و مشوق سازمانهای تروریستی از ترور بمثابه ابزار تحقق اهداف سیاست خارجی خود استفاده نموده است و مراكز تربیه ، تجهیز و تمویل انان زیر نظر سازمان استخبارات نظامی ای اس ای قرار دارد.

در مورد این واقعیت كه دیگر از كفر ابلیس معروفتر است ، صدها كتاب و سند بنشر رسیده و منجمله انجمن ما از بدو تاسیس و در مواردیكه دلایل الزام انكار نا پذیر ( قتل اوسامه ، مرگ مرموز ملا محمد عمر ، قتل ملا منصور و … ) مطرح بوده ، متكی بر معیار های قبول شده حقوق بین المللی ، دلایل الزام حقوقی علیه پاكستان را منتشر و به مراجع بین المللی و سازمان ملل متحد ارسال نموده است ( مجموعه این اسناد در داخل یك نشریه به نشر رسیده ، كه لینك ان در ذیل تقدیم است ). اكنون كه دیگر طشت رسوایی پاكستان از بام افتاده و حتی بزرگترین متحد و حامی ان ، دولت امریكا نیز سر انجام به واقعیت ادعای چهل ساله افغانستان همنوا و در شش ماه اخیر ازتداوم حمایت پاكستان از سازمانهای تروریستی شكایت مینماید.

http://www.hoqooq.eu/pakteror/mobile/index.html;

در بحث نهاد بین المللی نظارت بر مقابله با پول شویی و تامین مالی تروریسم ( FTTF ) كه قراربود تا پاكستان شامل فهرست سیاه ان نهاد گردد ، تصمیم نهایی اتخاذ نگردید . عدم اتخاذ تصمیم در زمینه و موضع انفعالی این نهاد ، زیر پا گذاشتن معیار های چهل گانه آن و نقض احكام كنوانسیون ( 1988م – ویانا ) ” راجع به معاملات غیر قانونی مواد مخدر” میباشد.

عواقب جنایات تروریستان طالب ، داعش و … كه افغانستان را اماج جنایات شان قرار داده اند ، مطابق تعریف كنوانسیون های چهار گانه ژینو :  جرایم ضد بشری ، جنایت علیه بشریت  وجنایات جنگی میباشد كه همه روزه باعث قربانی اهالی ملكی گردیده و هستی مادی و معنوی ما را بخاك و خون می كشاند . بدینرو كشور های حامی پاكستان كه مانع تعزیزات علیه انكشور میشوند ، شریك جنایات انجام یافته پنداشته میشوند.

انجمن حقوقدانان افغان در اروپا با احساس مسؤلیت در قبال افغانستان و مردم به عزا نشسته افغان ، یكبار دیگر به وجدان جامعه جهانی، سازمان ملل متحد و اعضای دایمی آن كه مسئوولیت اخلاقی شان در ایجاد و تداوم تراژیدی خونبار كشور ما ، اظهرمن الشمس است ، مراجعه و صدای اعتراض قربانیان جنایات ناشی از تداوم جنگ اعلام نا شده پاكستان و حمایت انكشور از تروریستان، این قاتلین مردم بی گناه را بلند و داد خواهی مینماید.

 

با احترام

شورای رهبری انجمن حقوقدانان افغان در اروپا