نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

ژرفنای فاجعه در افغانستان و سناریو های فراراه ی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید ستم طالبان و ایستادگی ملت؛ اراده مردم افغانستان…

پایداری

ثبا ت و پا یداری را نمانده  قدر و مقدارش چنان…

مهر پدر

دستت پدر ببوسم و سر هم به پای تومیخواهم آنچه…

نمونه هایی از کهنترین اشعار فارسی

تا بدانجا رسیده دانش من که بدانم همی که نادانم ( ابو…

ترامپ و بازتعریف روابط بین‌المللی؛ از تنش‌های ژئوپلیتیک تا دیپلماسی…

نویسنده: مهرالدین مشید ترامپ از دور زدن تنش های دیپلوماتیک تا…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟

پروفیسور دکتر شمس سینا بخش دوم درین جا می خوانید: -چطور میتواند یک…

پرتو عقل و خرد 

رسول پویان  جهان که در دل دانش می‏کند تابـش  به جهل تیره…

نامه‌ی سرگشاده‌ی محمدعثمان نجیب، بنیادگذار مکتب دینی-فلسفی من بیش از…

آقای ترامپ! تو نه در قامت یک سیاست‌مدار آمدی، نه به…

«
»

سنت‌های کهنۀ فاشیسم اروپایی

دمیتری سدوف (DMITRY SEDOV)

ا. م. شیری

پارلمان اروپا قصد دارد صفحات روسیه را از تاریخ جهان حذف کند

پارلمان اروپا ‌در تاریخ ۲۳ نوامبر، قطعنامه‌ای را تصویب کرد، که بر اساس آن روسیه را به عنوان «دولت حامی تروریسم» به رسمیت می‌شناسد، اما هیچ کس را به هیچ چیز ملزم نمی‌کند. در سال ۲۰۱۴، همسایگان روسیه – اوکراین، لیتوانی، لتونی، استونی، لهستان، جمهوری چک، و همچنین مجمع پارلمانی شورای اروپا و مجمع پارلمانی ناتو با شعار «روسیه یک دولت تروریستی است»، به فدراسیون روسیه حمله کردند. همه چیز طبق قوانین یک جنگ شناختی انجام گرفت، که وظیفۀ آن تغییر یک روش زایندۀ آگاهی توده‌ها به شکل دیگر بود.

مهم نیست وضعیت واقعی اوکراین چگونه بوده است. خوب، اگر نیروهای مسلح اوکراین دونباس را گلوله باران کنند چه؟ آخر این نمایندگان دموکرات «اروپای آزاد» مدت‌هاست که خود را از ایده‌های نازیسم رها کرده‌اند. پس چرا گردان‌های نازی در شهرهای اوکراین با فریاد «مرگ بر روس‌ها» رژه می‌روند؟ بالاخره این که ظاهراً جنبش آزادی‌بخش ملی یک ملت جوان است. همچنین، اگر شعار آدم‌خواری «مسکویی بر سر چوبۀ دار» به سرگرمی دسته‌جمعی تبدیل شده باشد، چه؟ آری، مانند قتل کفار بدست «دولت اسلامی» به نظر می‌رسد.

بالاخره، عملیات ویژۀ نظامی نیروهای مسلح روسیه در اوکراین آغاز شد. اما در انجام عملیات گسترده در خط مقدم وقفه ایجاد شد و به محض وقفه، بلافاصله قطعنامۀ اتحادیۀ اروپا دایر بر اعلام روسیه به عنوان یک کشور تروریستی هیاهو به پا کرد. به نظر می‌رسد افکار عمومی جهان با ابداعات جدید طراحان جنگ اطلاعاتی تقویت شده است.

پارلمان اروپا از اتحادیۀ اروپا خواست برای تشکیل یک «دادگاه بین‌المللی ویژه برای رسیدگی به جنایات روسیه در اوکراین» و ایجاد «یک ساز و کار جامع برای جبران خسارت به اوکراین» اقدام کند. این قطعنامه «پاکسازی سازمان‌های بین‌المللی از وجود عوامل روسیه» و ابراز تردید در مورد سودمندی مشارکت روسیه در سازمان ملل متحد را خواستار شد.

این اقدام به عنوان تلاش برای «حذف» روسیه و دور کردن آن از روابط بین‌المللی به نظر می‌رسد و حتی تلاش برای نامگذاری فدراسیون روسیه به عنوان یک کشور منفور هم نیست، بلکه قصدی است برای پاره کردن صفحات روسیه از تاریخ جهان، از جمله صفحۀ مربوط به سابقۀ روسیه در خونین‌ترین و وحشیانه‌ترین جنگ جهانی که بشریت را از طاعون فاشیسم نجات داد!

آیا این هشداری مبنی بر این نیست که نیروهای شکست‌خوردۀ اروپا در سال ۱۹۴۵، دوباره زنده می‌شوند؟ و آیا تهاجم جدید این نیروها تلاش برای انتقام‌گیری تاریخی از مردم روسیه نیست؟ آیا تبلیغات دروغین دربارۀ «قتل عام کاتین» و «فاجعه در بوچا» از همان «مادر» زاده نشده است؟

بذر نفرت از انسان هر جا که فرصت یابد، جوانه می‌زند. این گونه بود که بذر در شورش کوزوو علیه صربستان با حمایت اروپا جوانه زد و رژیم جنایتکار کوزوو را به یک دولت مواد مخدر و قاچاق اعضای بدن تبدیل کرد. این هم جزء دیگری از «اروپا متمدن» روزگار ماست!

اکنون نمایندگان پارلمان اروپا دست رژیم نازی کی‌یف را گرفته‌اند تا نجات دهند. اکنون بریتانیا جنگجویان اوکراینی را آموزش می‌دهد و آن‌ها را برای اعزام به جبهۀ جنگ با روسیه آماده می‌کند. انگلیسی‌ها دقیقاً همین کار را با فاشیست‌های آلمانی انجام دادند و با ارائۀ کمک‌های همه‌جانبۀ خود به رژیم نازی، آن را برای حمله به اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی آماده کردند.

در بارۀ قطعنامۀ ۲۳ نوامبرِ پارلمان اروپا، این تکه کاغذی که از منظر موازین بین‌المللی هیچ گونه اعتبار حقوقی ندارد، در متن سکوت ملت‌های بزرگ غیراروپایی جهان مانند سیاه‌مشق افراد کم‌سواد به نظر می‌رسد. اگر چنانچه پارلمان اروپا پیشتر در مقابل بمباران و بالکانیزه کردن یوگسلاوی، حمله و اشغال نظامی افغانستان، عراق، لیبی، سوریه و دیگر کشورها قربانی جنگ‌های استعماری غرب به فرماندهی ایالات متحدۀ آمریکا و به هرج و مرج کشیدن و ویران کردن آن‌ها قطعنامه‌های مشابه تصویب کرده بود، قطعنامۀ آن علیه روسیه قابل درک می‌شد. اما نمایندگان پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه‌ای که روسیه را «دولت حامی تروریسم» اعلام می‌کند، در قامت کوتوله‌های ناتوان و خشمگین فاشیست ظاهر شدند و نشان دادند به سنت‌های کهنۀ فاشییسم اروپایی وفادارند.

برگرفته از وب سایت بنیاد فرهنگ راهبردی

https://eb1384.wordpress.com/2022/11/28/

۷ آذر- قوس ۱۴۰۱