امید زنده گی

زنده گی در همه حالات  بسر می آید گاه به تلخی…

از تو جدا نمیشوم 

نوشته نذیر ظفر 08/28/25 از همه گان جدا شوم از تو…

پرسش ۴: ساختار «پرس‌ومان» چگونه از گفت‌وگو به یک نظام…

-خراسان بزرگ دی‌‌روز، دانش‌مند، دانش و سبک کهنی نسبت به…

قهرمان‌پروری‌های احساسی و سقوط افغانستان در چنگال تروریسم

 نویسنده: مهرالدین مشید از اسطوره‌ پردازی های فریبنده تا بحران سیاسی…

پرسش ۵

از مکتب دینی فلسفی من بیش از این نه می‌دانم نقش…

نتیجه گیری از بحث های شبکه های تلویزونی و تحلیل…

بحث های داغ پیرامون این اقدام پاکستان راه افتید ،…

دموکراسي څه شی ده او سوسیال دموکراسي څه ته وايي؟

دا سوال د ډیرو ځوانانو پر مخ کې پروت او…

نام های بیشمار جنبش روشنگری غرب

Helvitius, C.A.(1715-1771) آرام بختیاری مقدمات: اصلاحات، انقلاب، عدالت، و سکولاریسم. روشنگری، جنبش برابری…

توضیحی بر فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان در دفاع از…

نوشته از بصیر دهزاد  ‎فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان در دفاع …

آیا انسان، نسبت به انسان، از ته‌یی دل هم‌دلی دارد؟

پاسخ: محمدعثمان نجیب به نماینده‌‌‌گی از مکتب هم‌دلی!؟؟ شما از موردی پرسان می‌کنید که…

چشم اندازی بر نشست آینده ی مخالفان طالبان در پایتخت…

نویسنده: مهرالدین مشید نشست اسلام آباد ابزار فشار بر طالبان  یا…

طاق ظفر و منار معارف (شیر دروازه) پغمان – یادگار…

پس از به‌دست آمدن استقلال افغانستان در سال ۱۹۱۹م (۱۲۹۸…

پیشرفت های شگفت انگیز فناوری و چالش ها و خطر…

نویسنده: مهرالدین مشید رهایی یا زوال؛ فناوری و چالش‌های نوین جامعه…

استقلال و آزادی

عبدالصمد ازهر از ۲۸ اسد تا ۲۴ اسد هر روز، هر ماه…

وقتیکه تبصره وتحلیل از جمهوریت می نماید دقت کامل داشته…

در این روز ها تحلیل های سیاسی پیرامون سقوط ویا…

کمند غزل

رسول پویان غـزال غـزل ار کمند افکند دل شرزه شیران ببند افکند ز…

فروپاشی شرم آور در اوجی از فساد و خیانت  و…

نویسنده: مهرالدین مشید بازخوانی یک سقوط و روایت های دردناک آن  ۱۵…

ردپای خراب‌کاری آلمان برای کشور ما و حمایت از فروپاشی…

ره‌بران طالبان خواهان پناهنده شدن به آلمان بودند. مولوی دلاور…

اسباب و عوامل سقوط جمهوری تحت اشغال

ماه اسد ماه به زانو در آمدن دو قدرت امپریالیستی…

فراخوان بخاطر انفاذ قانون اساسی

بنام خداوند حق و عدالت بدون پرداختن به چگونگی سقوط سومین…

«
»

ریاست جمهوری دوباره ترامپ جدی است

گمانه زنی های گوناگونی در مورد نامزدی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مطرح شده است.

ریاست جمهوری دوباره ترامپ جدی است

 روزنامه «ایندیپندنت» در گزارشی به موضوع احتمال نامزدی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا پرداخت و نوشت، ترامپ اولین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا بود که در یک دوره چهار ساله دو بار از سوی مجلس نمایندگان استیضاح شد. شاید شکست وی در مقابل «جو بایدن» در انتخابات سال ۲۰۲۰ تاثیر منفی را در جایگاه عمومی وی به دلیل یک دوره ای شدن داشت اما او از آن زمان به بعد همیشه از تقلب در صندوق های رای گیری سخن گفته است.

وی در هر اظهارنظر خود گمانه زنی در مورد حضور در عرصه رقابت انتخاباتی ۲۰۲۴ را تقویت کرده است. ترامپ تقریبا از زمان پایان دوره ریاست جمهوریدر ابتدای سال ۲۰۲۰ وی به دریافت کمک های مالی ادامه داد و تاکنون بیشتر از ۱۰۰ میلیون دلار جمع آوری کرد. مهمترین شعار وی تمرکز بر واژه دروغ بزرگ بوده است تا بتواند جمهوریخواهان همسو را دور خود جمع کند و تیمی قوی را تشکیل دهد.

President Donald Trump arrives to speak at a campaign rally at Smith Reynolds Airport in Winston-Salem, N.C., on Sept. 8, 2020.

دونالد ترامپ امسال پیش از انتخابات میان دوره ای ۲۰۲۲ فعالیت خود را تشدید کرده است و گردهمایی هایی را در ایالت های مختلف به نفع برخی نامزدهای مورد حمایت خود بگزار می کند.

ترامپ در سخنرانی هایش تاکید می کند که به صورت قانونی از بایدن شکست نخورده است و اینبار تلاش دارد تا با حضور در انتخابات ۲۰۲۴ از وی انتقام بگیرد.

طبق گزاش این روزنامه چاپ انگلستان، سیطره ترامپ بر حزب جمهوریخواه نیز اکنون بسیار زیاد شده است و دیگر نامزدهای این حزب نمی توانند مانعی را برای بازگشت دوباره ترامپ به کاخ سفید ایجاد کنند.

در واقعیت، بزرگترین مانعی که او ممکن است با آن روبرو شود ممکن است مباحث قانونی باشند و نه انتخاباتی.

وی ممکن است حتی در صورت محکوم شدن در دادگاه، بتواند برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود. در تاریخ آمریکا سه نفر حتی در حالی که در زندان بودند، در کارزارهای انتخاباتی شرکت داشتند.

در تاریخ سیاسی ایالات متحده، تنها سه  قاضی فدرال برای همیشه از تصدی پست های بعدی منع شده اند: وست هامفریس، رابرت آرچیبالد و توماس پورتئوس.

نکته ای که از سوی این گزارش قطعی تلقی شده آن است که دونالد ترامپ دو سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری آینده ایالات متحده، حداقل در حزب جمهوریخواه با مشکل یا مانعی برای نامزد شدن روبرو نخواهد بود.

پایان/