افغانستان قربانی سیاست‌های امنیتی منطقه‌ای است، نه متهم دائمی

نور محمد غفوری در سوسیال میدیا خواندم که وزارت دفاع طالبان…

وحدت نیروهای ملی دموکراتیک ومترقی

وحدت بمثابه واقعیت انکار ناپذیری ضرورت تاریخی در برابر استعمار…

عدالت اجتماعی

نوشتهء نذیر ظفر‎عدالت روزی پیـــــدا میشه آخر‎سفاکان ترد و رســـوا…

خودتحقیری و خودتخریبی؛ تبیین فلسفی مفهومی

۱. خودتحقیری (Self-Denigration) در معنای فلسفی، خودتحقیری حالتی است که در…

سرمایه‌داری لیبرال و واکنش سوسیال‌دموکراسی

نور محمد غفوری تقابل، اصلاح یا همزیستی انتقادی؟ مقدمه سرمایه‌داری لیبرال به‌عنوان نظام…

             تشدید تنش تهران و واشنگتن؛ پس‌لرزه‌های منطقه‌ای آن

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت دیکتاتوری‌های دینی؛ آزمون بقا برای اخوندیسم و…

دربارۀ «اصولنامۀ جزایی محاکم» اداره طالبان

اعلامیۀ انجمن سراسری حقوق؜دانان افغانستان بنام خداوند حق و عدالت انجمن سراسری…

هر که را مشکلی است!

امین الله مفکر امینی          2026-30-01 ! هر که را مشکلی باشد ناچار…

آ.و. لوناچارسکی

برگردان. رحیم کاکایی و.گ. بلینسکی پیشگفتار مترجم درباره ویساریون بلینسکی نویسنده، منتقد…

برهنه گویی و عریان سالاری؛ سیاستِ بی‌پرده و حاکمیتِ بی‌نقاب

نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی از زوال مشروعیت و فروپاشی پوشش های…

لیبرال کپیټالیزم: تاریخي شالید، بنسټونه او علمي نقد

نور محمد غفوری لنډیز  لیبراله سرمایه‌داري یا (لیبراله پانګوالي) يا (لیبرال کپیټالزم)…

همراه جمیله، وداع با گلزری!

Aitmatow, Tschingis) 20081928- ) آرام بختیاری سوسیالیسم، دیالکتیک وحدت خلقها شد. چنگیز آیتماتف،…

کیست ژورنالیست ؟

هرکی مایک در اختیارش بود ژورنالیست نیستیا  به یک رسانه …

مخاطب خاص نیست!

این سخن، با آنانی‌ست که روزی از شیر و قیماق…

نظریات قوم‌گرایانه و راسیستی مردود است!

نویسنده: نور محمد غفوری ۱. مقدمه مقالهٔ حاضر با عنوان «نظریات قوم‌گرایانه و…

       اصولنامه ی جزایی طالبان خیلی نفرت انگیزو ضد اسلامیست 

       نوشته ی : فروغی        پس ازنشروتطبیق احکام سختگیرانه و نفرت انگیز…

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن پس از فروپاشی حکومتی…

شصت و یکمین سالگرد با افتخار حزب ما خجسته باد

رفقاى گرامى از نام سازمان حزبى ما در ايالات متحده امريكا به…

مرکه

له ښاغلي (عبدالملک پرهیز) سره د نړېوال ادبي ښوونځی اکسپرسیونیسم…

سرمایه‌داری در لبهٔ شکست؛ اقتصاد بحران‌زده و سیاست مشت‌آهنین

نویسنده: مهرالدین مشید بحران های ساختاری نظام سرمایه داری و ظهور…

«
»

دست‌ها از سوریه کوتاه باد!

حمله بر یک کشور مستقل، نقض قوانین بین الملل است و به دیگر دشمنان صلح در منطقه دلداری داده و کمک ارائه می‌کند… تصمیم به راندازی حمله به سوریه بدون مجوز از سازمان ملل و حتی کنگره آمریکا صورت پذیرفت. ترامپ با این اقدام خود نشان داده است که که در خاورمیانه هنوز هم همان دستور کار گذشته جهت تجزیه و تخریب کشورهایی بکار گرفته می‌شود که بدنبال سیاستی مستقل از امپریالیسم آمریکاهستند… آمریکا با این اقدام، خطر یک درگیری بزرگ بین قدرت‌های مسلح هسته ای را افزایش داده است و تلاش‌ها جهت پیدا کردن راه حل مسالمت آمیز جنگ در سوریه را به عقب برمی‌گرداند. حمله آمریکا به پایگاه هوایی سوریه در خدمت تقویت روحیه تروریستهایی‌ست که بدست ارتش سوریه در هفته های اخیر از شکست‌های جدی رنج برده اند… . این بستگی به مردم صلح‌دوست جهان دارد که مخالفت خود را به این بی پروایی نشان دهند، و  از روش تحریک آمیز امپریالیسم آمریکا جهت جنگ جلوگیری نمایند.

syria,hands  off1240256_678764785469918_909160002_n.jpg wordt weergegeven

بیانیه حزب کمونیست استرالیا درباره بمباران سوریه توسط آمریکا

cpa.,.,.png wordt weergegeven

برگردان: آمادور نویدی

حزب کمونیست استرالیا به شدیدترین وجه ممکن بمباران سوریه توسط ارتش آمریکا را محکوم می‌کند. حمله بر یک کشور مستقل، نقض قوانین بین الملل است و به دیگر دشمنان صلح در منطقه دلداری داده و کمک ارائه می‌کند.

تصمیم به راندازی حمله به سوریه بدون مجوز  از سازمان ملل و حتی کنگره آمریکا صورت پذیرفت. ترامپ با این اقدام خود نشان داده است که که در خاورمیانه هنوز هم همان دستور کار گذشته جهت تجزیه و تخریب کشورهایی بکار گرفته می‌شود که بدنبال سیاستی مستقل از امپریالیسم آمریکاهستند.

اخبار اولیه غربی که پخش شد گزارش داد که بمباران یک کارخانه در ادلب، مؤسسه ای را  که زد، جایی بود که تروریست‌ها برای استفاده در سوریه و عراق، خمپاره های شیمیایی را پُر می‌کردند. داستان به سرعت تکامل یافت تا به اتهام حمله شیمیایی توسط دولت اسد تبدیل گشت. جامعه بین المللی حق دارد که ادعاهای بی اساس دولت ترامپ در مسئولیت دولت اسد برای باصطلاح حمله گاز سمی بر جمعیت غیرنظامی یک منطقه از سوریه را که توسط نیروهای ضددولتی کنترول شده است، زیر سئوال ببرد. آمریکا دارای سابقه ایجاد چنین بهانه هایی جهت تجاوزست، مانند اتهام وجود سلاحهای کشتار جمعی در عراق، جهت یک استناد.

آمریکا با این اقدام، خطر یک درگیری بزرگ بین قدرت‌های مسلح هسته ای را افزایش داده است و تلاش‌ها جهت پیدا کردن راه حل مسالمت آمیز جنگ در سوریه را به عقب برمی‌گرداند. حمله آمریکا به پایگاه هوایی سوریه در خدمت تقویت روحیه تروریستهایی‌ست که بدست ارتش سوریه در هفته های اخیر از شکست‌های جدی رنج برده اند.

حمایتی که به دولت ترامپ توسط دولت استرالیا(ائتلاف ناسیونال – لیبرال) و حزب اپوریسیون کارگر (سوسیال دمکرات) داده شده است، در حالی‌که قابل پیشبینی بود، اما اسفناک و غیرمسئولانه است. این بستگی به مردم صلح‌دوست جهان دارد که مخالفت خود را به این بی پروایی نشان دهند، و  از روش تحریک آمیز امپریالیسم آمریکا جهت جنگ جلوگیری نمایند.

حزب کمونیست استرالیا از همه اعضاء و هواداران خوداستدعا می‌کند که برای صلح و عدالت اجتماعی به نیروهای جنبش ضدجنگ بپیوندند.  

دستها از سوریه و خاورمیانه کوتاه باد!

 

برگردانده شده از:

گاردین – ارگان حزب کمونیست استرالیا، شماره ۱۷۷۳، ۱۲ آوریل ۲۰۱۷.

Issue #1773      April 12, 2017

HANDS OFF SYRIA

CPA statement on US bombing of Syria

 

http://cpa.org.au/guardian/2017/1773/02-hands-off.html