آنارشیسم؛ نوستالژی اتوپی است

Anarchism.  آرام بختیاری ناکجاآباد مدینه فاضله، شوق دیدار بهشت زمینی بود.   واژه یونانی…

ایستاده گی طالبان در برابر جریان شکست ناپذیری تاریخ

نویسنده: مهرالدین مشید فرهنگ تسامح گرای خراسان تاریخی و ستیزه جویی…

علم او ټکنالوژي؛ د رښتینې خپلواکۍ محور

په اوسني عصر کې د نړۍ بڼه په بشپړه توګه…

تله‌ی «شرِ کوچک‌تر»؛ چرا نباید بد را در برابر بدتر…

هانا آرنت، فیلسوفی که عمر خود را صرف مطالعه ریشه‌های…

هستی، انسان و عدم 

رسول پویان  عمری گذشت در خم و پیچ مدام هیچ  بـودن نـدیده مانـدن کس در دوام هیچ  جاه و جلال و قـدرت آدم فـسـانه بود  ابحـاری در سـراب تخیّـل تمــام هیچ  زور…

            ائتلاف های شکننده و شجره نامۀ سیاه سیاستگران افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید تغییر ناپذیری طالبان و ناتاثیر گذاری مخالفان اعتماد…

             خواب ظلمانی

خفتگا ن رویا ی  یک  آرا مش ا ند  همچوکشتی بسته…

      نسبت ونسبیت 

نسبت بیان منسوب ومربوط ،ربط وتعلق وبا مفاهیم تناسب ،متناسب…

این هم بیاد تاریخ بماند

قومگرایی و ائتلاف ها بر بنیاد قومیت حلال مشکل افغانستان نیست! گرایش…

چرا اخلاق در همه‌ عرصه‌های زنده‌گی میان بیش‌ترین بشرِ قرنِ…

اخلاق‌نگری به سیاست‌مدارانِ بد اخلاق: مورد ترامپ محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مکتب-دینی فلسفی من…

برابری حقوی + استعداد ذاتی = شایسته سالاری...!

انسان ها٬ نظر به توانایی های ذاتی برابر آفریده نشده اند.…

مرغ رویا  

رسول پویان  مسوزان بال پـرواز پرستـوهـای زیبا را   میفگـن در قفسهای طلایی…

تعامل که انزوا؟

نور محمد غفوري په نړیوالو اړیکو کې د هېوادونو برخلیک د…

از کابل تا دیاسپورا؛ روایتی از هفت خوان رنج های…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ در گره گاۀ تروریسم و مردم این…

هویت و عوامل تعیین‌کننده آن: بررسی علمی و تحقیقاتی

نور محمد غفوری خلاصه هویت یکی از مفاهیم بنیادین علوم اجتماعی و…

نقد متافیزیک؛ شرط انقلابی بودن،شد

Metaphisik. آرام بختیاری متافیزیک؛ میان الاهیات، و هستی شناسی توهمی.   آغاز بحث متافیزیک…

جهان در آستانهٔ زوال دموکراسی

نویسنده: مهرالدین مشید فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ نقطهٔ…

اتحاد 

تابکی در رنج  و دوری ها ستیم موج  نا  پید ا…

نان آوران کوچک

   ساجده میلاد در ازدحام جاده در شب ها  کودکی پرسه می‌زند هر…

یادهانی ضروری

خطاب به کسانی که به خطا، ببرک کارمل و محمود…

«
»

دخالت بيشرمانه و تروريستي آمريكا در امور داخلي ونزوئلا را قويا محكوم ميكنيم

دولت آمريكا سالهاست كه با حمايتهاي آشكار و پنهان مالي و معنوي خود از راسترين و ارتجاعي ترين احزاب و مخالفين سياسي در ونزوئلا تلاش كرده است رژيم مستقل ، منتخب و قانوني مردم را سرنگوني سازد.

دولت آمريكا با توسل به رسانه هاي شستشوي مغزي افكار عمومي، نظام سياسي حاكم بر ونزوئلا را كه بيش از ١٥ همه پرسي دمكراتيك در آن صورت گرفته و همه احزاب و سازمانهاي سياسي از آزادي بيان و قلم برخوردارند و حتا متاسفانه بيش از ٦٠ درصد رسانه هاي تبليغاتي آن در انحصار نيروهاي برانداز و ضد ملي قراردارد …..را نظامي ضد دمكراتيك و ديكتاتوري و مستبد به جهانيان معرفي و به خورد مردم ميدهد و با نقض تمام قوانين بين المللي حكم سرنگوني إش را صادر مي كند .

آنچه امروز نياز حياتي ملت ونزوئلا بويژه كارگران و زحمتكشان است نه گسترش خصوصي سازيها ، مماشات با نيروهاي رأست آمريكايي امپرياليستي و توسل به همه پرسيهاي گل و گشاد سياسي ،بلكه بسيح عمومي مردم عليه نيروهاي سرمايه داري بويژه امپرياليستي و تعرض به سرمايه هاي آنها و ممنوعيت جريانات ضدملي و وابسته اَي كه از پنتاگون الهام ميگيرند و از سياست تجاوزكارانه و تروريستي دونالد ترامپ براي نجات كشور از بحران اقتصادي سياسي استقبال ميكنند !

عربده كشي وقيحانه شب گذشته رئيس جمهور آمريكا مبني بر به رسميت شناختن يكي از نمايندگان نوليبرال و برانداز پارلمان ونزوئلا ، «خوان گوایدو» بعنوان رئيس جمهور ونزوئلا اقدامي تروريستي ودخالت در أمور داخلي كشوري است كه رئيس جمهورش چندي پيش به بصورت قانوني و دمكراتيك با ٦٨ در صد آراي مردم انتخاب شد و سياستهايي براي بهبود شرايط اقتصادي و معيشتي اقشاز زحمتكش كشور اتخاذ نمود و از حمايت آنها برخوردار است .

دربستر چنين شرايطي نیکلاس مادورو رئیس جمهور منتخب و قانونی دولت ونزوئلا بدرستي روابط سیاسی خود با آمریکا را قطع نمود و إعلام كرد آمریکایی ها ۷۲ ساعت وقت دارند خاك ونزوئلا را فورا ترک نمايند !وي گفت تنها مردم این کشور هستند که می‌توانند رئیس جمهور کشورشان را انتخاب کنند و نه هیچ دولت خارجي .

حزب كارايران(توفان) همانطور كه بارها در مقالات تحليلي خود دخالتهاي امپرياليستي درامور داخلي ونزوئلا را محكوم كرده است اكنون نيز هر گونه اقدام نظامي و تحريم اقتصادي و مداخلات رذيلانه حقوق بشري و نوليبرالي را بشدت محكوم و از حق حاكميت ملي خلق ونزوئلا دفاع ميكند و هرگونه تغيير و تحولي را وظيفه مردم آن كشور مي داند.

زنده باد همبستگي با خلق ونزوئلا !
دست امپرياليسم آمريكا از ونزوئلاكوتاه باد!
حزب كارايران (توفان)
٤ بهمن ١٣٩٧