آنانیکه طور مستقیم یا تلویحی در دفاع از پاکستان قرار…

۱-- انهدام حکومت‌ها ؛ -- پیش انداختن شهزاده آمین جان در…

درگیری نظامی میان طالبان-پاکستان

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و…

قراردادهای اجتماعی: پیمانی برای زندگی مشترک !

قرارداد اجتماعی یک مفهوم فلسفی است که تلاش می‌کند توضیح…

جنگ پاکستان و طالب، بازی‌ اوپراتیفی است، حتا اگر ارگ…

محمدعثمان نجیب یکی از مزیت‌!؟ های پیدایش و‌ ابداع شبکه‌های بی‌شمار…

بازگشت افغانستان به بازی‌های جدید ژیوپولیتیک و ناکارآمدی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان لقمه خونینی؛ بزرگتر از دهن طالبان بازگشت طالبان…

محکومیت گستاخی و تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان، بر مبنای…

سقراط؛- قهرمان لیبرالیسم، متفکر پیشامارکسیستی؟

Sokrates (470-399.پ.م) آرام بختیاری نخستین اعدامی میدانی محافل روشنفکری-روشنگری! فلسفه شفاهی مطرح شده…

چشم اندازی بر اجلاس  ماه سپتامبر مجمع عمومی سازمان مللی…

نوشته از بصیر دهزاد  مجمع عمومی سازمان ملل متحد در هشتادومین…

زموږ په ګران هیواد د پاکستان هوايي تیری د غندلو…

 نور محمد غفوری    زموږ د ګران وطن پر خاوره یو ځل…

آکو الیاسی

استاد "آکو الیاسی" (به کُردی: ئاکۆ ئەلیاسی) شاعر معاصر کُرد،…

  چرا بگرام برای امریکا اهمیت دارد ؟ 

      نوشته ی : اسماعیل فروغی         ارچند مقامات امریکایی افواهات انتقال قوای…

ثمرهٔ بیست سال موجودیت جامعهٔ جهانی

حاکمیت طالبانی و فقر و تنگدستی مردم اختصار امارت اسلامی افغانستان، به‌مثابه…

پنجاه سال سفری پر افت؛  با یارانی چُست، اما رهبرانی…

نویسنده: مهرالدین مشید نیم‌قرن اخیر تاریخ افغانستان (۱۹۷۳–۲۰۲۳) نشان‌دهنده‌ی مبارزه‌ای نفس‌گیر،…

ترامپ چرا بگرام رامی خواهد؟

این نوشته به علت طولانی بودن دردوبخش منتشرخواهدشد. دربخش اول…

ځانګړې مرکه

په ادبي بهیر کې له پېژانده څېرې، لیکوال، کیسه لیکونکي…

سیاست تعامل تخنیکی آلمان با طالبان

واقع‌گرایی دیپلماتیک و مسئولیت بشردوستانه در این روزها در رسانه های…

په اروپا کې د کډوالو پر وړاندې د کرکې زیاتوالی

حميدالله بسيا داسې ښکاري چې د کډوالو لپاره نور د اروپايي…

طالبان در ایستگاه آخر و در آغاز خط و نشان…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان؛ فروپاشی قریب‌الوقوع یا بازتعریف تهدیدها؟ حادثه آفرینی های…

هجران وطن

از فرا ق  آن  میهن  حال  ا بتری  دارم روزشب به…

جنگهای اقتصادی

                                           بازیهای تسلیحاتی وبازارسازی فروش اسلحه پس ازگذشت دوران نکبتباروظالمانه ی فیودالیزم…

«
»

انگلیس: جنگ اوکراین آزمایشگاه تسلیحات غربی است

وزیر دفاع در حال کناره‌گیری انگلیس اذعان کرد که کشورش و دیگر متحدان غربی، به جنگ اوکراین به چشم یک “لابراتوار جنگی” برای آزمایش تسلیحات و فنآوری‌های جدید علیه ارتش روسیه نگاه می‌کنند.

به گزارش شبکه اسکای نیوز، بن والاس، وزیر دفاع انگلیس که چند روز پیش تصمیمش برای استعفا از وزارت دفاع انگلیس در آینده نزدیک را اعلام کرد، در یک سخنرانی گفت که جنگ در اوکراین یک “لابراتور جنگی” برای سربازان اوکراینی و متحدان غربی آن است که در آن فن‌آوری و تسلیحات جدید را برای جنگیدن با نیروهای روسیه آزمایش می‌کنند.

همچنین فرمانده ارشد ارتش انگلیس نیز گفت که این ارتش دست به مهندسی معکوس خودروهای جنگی روسی که در این جنگ تصرف شدند برای یادگیری اسرار آنها می‌زند. تونی راداکین، فرمانده ارشد ارتش انگلیس در یک سخنرانی گفت که کشورش خودروهای زرهی روسی که در اوکراین توقیف شدند را تجزیه و تحلیل می‌کند تا درس‌هایی درباره دفاع از خودش در برابر حملات در آینده فرا بگیرد.

این دریادار انگلیس و فرمانده ارشد ارتش انگلیس به اسکای نیوز گفت، جنگ در اوکراین یک “هشدار بیدارباش” برای نیروهای او بوده و ضروری است که آنها با توجه به تحولات این جنگ سریع‌تر و با پذیرش ریسک‌های بیشتر تسلیح شوند.

راداکین نیز که والاس را در سخنرانی در پادگانی در شهر لندن همراهی می‌کرد، توضیح داد: جنگ در اوکراین به عنوان یک “فرمان بیدارباش” برای ما عمل می‌کند که در زمینه تدارک و تجهیز خود به ویژه در ضمن شرکت در یک رقابت تکنولوژیک با سرعت و جسارت بیشتر عمل کرده و به شکلی تهاجمی‌تر از کشور مراقبت کنیم و انعطاف‌پذیری خود را تقویت کنیم.

این فرمانده انگلیسی در پاسخ به سوال درباره اینکه کشورش از تجزیه و تحلیل خودروهای نظامی توقیف‌شده روسیه چه درس‌هایی را یاد می‌گیرد، اظهار کرد: این امر واقعا اهمیت دارد چون ما در باشگاهی از کشورها حضور داریم و زمانی که تسلیحات روسیه یا تسلیحات کشورهای دیگر با امکان خطرآفرینی برای ما در آینده را به دست می‌آوریم دانش کسب شده را با یکدیگر به اشتراک می‌گذاریم.

او گفت: اما ما همچنین دانشمندانی داریم که امکانات در اختیار یک کشور دیگر را در سطح واقعا آزمایشگاهی و دقیق بررسی می‌کنند و این به ما کمک می‌کند بفهمیم که تجهیزات آنها چطور کار می‌کند؟ ما چطور می‌توانیم بر آن غلبه کنیم؟ چطور می‌توانیم سطح دفاعی خود را بالاتر ببریم؟ چطور می‌توانیم ارتباطات آنها را مختل کنیم؟ چطور می‌توانیم نفوذ خود به مواضع دفاعی آنها را تضمین کنیم؟