شرم و حیا

بزرگانِ اهلِ عرفان و تصوف، در بابِ حفظِ شرم و حیا بسیار تأکید نموده‌،  آن را بلند ترین درجه…

منطق سود و ویرانی: تحلیل مارکسیستی جنگ و استثمار در…

 تقابل کثرت‌گرایی و واقعیت طبقاتی درحالی‌که نظریه‌پردازان کثرت‌گرا (پلورالیست)، جامعه را…

جمهوریت در افغانستان؛ پروژهٔ گذار یا قربانی فساد و بی‌کفایتی…

نویسنده: مهرالدین مشید زوال جمهوریت؛ پروژه های زیربنایی و بازی های…

ژان پل سارتر

دی فرانسوي فیلسوف، ډرامه لیکونکی، ناول او رومان لیکونکی، ژوند…

پسا مدرنیسم؛ حامی عوام، منتقد نخبگان. 

postmodernism. آرام بختیاری  پست مدرنیسم؛ نه آتش به اختیار، و نه حیدر…

واژه های آریه ،آریا، ایرانمویجه و آریانا در بازار لیلام…

نوشته : دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها  برخی …

 جشن نوروز در گذرگاه تاریخ

نوشته : داکتر حمیدالله مفید واژه نوروز را آریایی های باستانی…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اخلاقي معیارونه

 نور محمد غفوری پیلامه د تلویزیوني سیاسي بحثونو په اړه مې مخکې…

از هیولای ساخته‌شده تا دشمن مقدس؛ روایت قدرت از تروریسم

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم سایه ای که قدرت ها می سازند…

رايحه

دوم حمل ١٤٠٤ خورشيدىفکر تو زیبنده ‌‌‌‌‌‌ی دل‌ها شدهوسوسه…

بخاطر محکمه عاملان جنایات جنگی و ضد بشری تجاوز نظامی…

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

از شکست دکترین عمق استراتژیک تا طلوع رقابت نیابتی هند

نویسنده: مهرالدین مشید شکست عمق استراتژیک  و جنایات نظامیان تروریست پرور افغانستان…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اهمیت

نور محمد غفوری مقدمه:د تلویزیونی سیاسی بحثونو په ماهیت مو په…

تولستوی ، لئو نیکولایویچ

برگردان. رحیم کاکایی دانشنامه بزرگ شوروی  و. یا. لاکشین کنت لئو نیکولایویچ تولستوی…

      عید شما مبارکباد 

مبا رکبا د عید ی روزه  دا را ن به آ…

نوروز؛ ارث نیاکان

رسول پویان کهـن نـشـاط بهـاران جشن نوروز است سرور سرو خرامان جشن…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو ماهیت

نور محمد غفوری نن چې په انټرنټ کې ګرځیدم، ناڅاپي مې…

چگونه تحلیل کنیم؟

در این روز ها صدا ها در رابطه به وضعیت…

فرنسوا ولټر

ولټر، یو فرانسوي لیکوال، مورخ او فیلسوف، د ټولنیزو اصلاح…

هانا آرنت؛ توتالیتاریسم ابتذال شر

Arendt, Hanna (1906-1975) آرام بختیاری نقل قول های سیاسی یک زن برای…

«
»

چهارشنبه سیاه : دست کم دوازده کشته در حمله مسلحانه به هفته‌نامه چارلی هبدو

گزارش‌گران بدون مرز این حمله مرگبار و تکان دهنده را به دفتر هفته نامه چارلی هبدو محکوم می‌کند. « ما با خانواده و نزدیکان قربانیان تسلیت می‌گوییم و با آنها همدردیم»


چهارشنبه ٧ ژانویه ٢٠١٥ مردان مسلح نقاب دار وارد دفتر هفته چارلی هبدو در پاریس شدند و در پی تیراندازی دست کم دوازده نفر از این میان چهار کاریکاتوریست نام‌دار فرانسه شارب، کابو، ویلنوسکی و تینوس را کشتند. به گفته شاهدان و پلیس این کشتار به شکل اعدام انجام شده است، مهاجمان به هنگام جلسه هیات تحریره وارد ساختمان شده و پیش از کشتن روزنامه‌نگاران از آن‌ها خواسته بودند خود را معرفی کنند.

گزارش‌گران بدون مرز این حمله مرگبار و تکان دهنده را به دفتر هفته نامه چارلی هبدو محکوم می‌کند. «  ما با خانواده و نزدیکان قربانیان تسلیت می‌گوییم و با آنها همدردیم»

کریستف دو لوار دبیر اول گزارش‌گران بدون مرز که در نخستین دقایق حمله در محل حاضر شده بود، اعلام کرد : حمله با سلاح سنگین به رسانه‌ها همان نوع خشونتی است که ما در عراق و سومالی و یا پاکستان می‌بینیم. ایا چنین حمله‌ای را در پاریس را تصور می‌کردیم؟ کابوسی است که به واقعیت تبدیل شد. این حمله روز سیاهی در تاریخ فرانسه است.

منابع بسیاری تأیید کرده‌اند که مردان نقاب‌دار مسلح به کلاشنیکف و راکت‌انداز در ساعت یازده و نیم به دفتر هفته‌نامه ظنز چارلی هبدو که در منطقه یازدهم پاریس است حمله کردند. مهاجمان پس از حمله و کشتن بیش از دوازه نفر از این میان دو پلیس و تعدادی از همکاران هفته‌نامه، موفق شدند در آتش‌باری با پلیس فرار کنند.

فرانسوا هولاند رئیس جمهور فرانسه پس از این حمله در محل حاضر شد. وی این حمله را «بربرمنشی استثنایی» خواند و اضافه کرد « هیچ اقدام بربرمنشانه‌ای هیچ‌گاه نمی‌تواند آزادی رسانه‌ها را محدود کند. » رئیس جمهور فرانسه در پی این حمله طرح حفاظت از اقدام‌ها تروریستی را به مرحله اعلام خطر فوق‌العاده افزایش داد.

هفته نامه چارلی هبدو در پی تهدیدهای بسیار از حفاظت پلیس بهرمند شده بود. این دومین حمله به دفتر این مجله است. در سال ٢٠١١ مهاجمانی با بمب آتش زا به دفتر مجله حمله کرده بودند.