مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

«
»

پوتین: روسیه یکی از قدرت‌های جهان با استعداد‌های دفاعی بالقوه عظیم است

رئیس‌جمهور روسیه روز پنجشنبه در فاصله کمتر از سه هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری این کشور نطق سالانه خود را ایراد کرد.

پوتین: روسیه یکی از قدرت‌های جهان با استعداد‌های دفاعی بالقوه عظیم استبه گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سخنرانی سالانه خود در نشست مشترک فدراسیون و مجلس دومای روسیه در تاکید بر اهمیت این سخنرانی گفت: اقدامات و برنامه های ما در این مقطع زمانی بسیار مهم است چون سرنوشت کشور ما در چند دهه آینده را مشخص می کند. در این مقطع که نقطه عطفی برای روسیه محسوب می شود این کشور توانست توانایی خود را در زمینه توسعه، نوسازی و اکتشاف فضایی و ساختن شهرها و کشفیات بزرگش به اثبات رساند. این تلاش برای آینده و این ترکیب ارزش های سنتی موجب تداوم یافتن تاریخ هزاره ما شده است.

پوتین افزود: ما تحولات عظیمی را طی کرده ایم. ما با چالش های بزرگ اجتماعی و اقتصادی مواجه بودیم و یکپارچگی و وحدت کشور را حفظ کردیم. ما به عنوان یک جامعه دموکراتیک به حرکت خود به شیوه خاص منطقه خودمان ادامه دادیم. ما برای همه حوزه های زندگی امنیت و ثبات به ارمغان آوردیم که این برای کشور چندقومی بزرگ روسیه که دارای یک ساختار فدراتیو پیچیده است بسیار اهمیت دارد.

رئیس جمهور روسیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت بسیاری از مشکلات کشورش هنوز حل نشده است. وی گفت روسیه یکی از قدرت های جهان با استعدادهای دفاعی بالقوه عظیم است اما در زمینه استانداردهای زندگی این کشور هنوز به سطحی که شایسته آن است نرسیده است اما باید به آن برسد و خواهد رسید.

وی در تشریح اولویت‌های دولتش گفت: «مهم‌ترین عامل رفاه مردم روسیه است. باید به شما یادآوری کنم که در سال ۲۰۰۰ چهل و دو میلیون نفر در روسیه زیر خط فقر زندگی می‌کردند که ۲۹ درصد از جمعیت روسیه بود. در سال ۲۰۱۲ ما توانستیم این رقم را به ۱۰ درصد کاهش دهیم. به سبب بحران اقتصادی ما اکنون ۲۰ میلیون نفر زیر خط فقر داریم. این رقم در مقایسه با سال ۲۰۰۰ کاهش چشمگیری داشته، اما همچنان غیرقابل قبول است.»

رئیس جمهور روسیه گفت: روسیه باید آزادی‌ها را در همه حوزه‌ها گسترش دهد و در‌ها را به روی جهان بگشاید.

پوتین در ادامه این سخنرانی از مجموعه‌ای از تسلیحات پیشرفته ساخت این کشور رونمایی کرد و تصاویر آن هنگام سخنرانی‌اش به نمایش گذاشته شد.

پوتین گفت: عملیات نظامی در سوریه نشان داد توانایی‌های دفاعی ما ارتقا یافته است. جهان اکنون و پس از عملیات نظامی در سوریه با اسامی تسلیحات اساسی ما آشناست. روسیه سامانه‌های نظامی خود را در پاسخ به خروج آمریکا از توافقنامه دفاع موشکی ارتقا داده است. ما موشک‌هایی ساخته ایم که امکان رهگیری آن‌ها وجود ندارد و این موشک‌ها به هر جایی که در جهان بخواهد می‌رسد.

او خاطرنشان کرد: ما زیردریایی‌های رباتیکی را آزمایش کرده‌ایم که می‌توانند کلاهک‌های هسته‌ای حمل کنند و سلاح جدیدی ارتقا داده‌ایم که سرعت آن مافوق صوت است و امکان ردیابی آن وجود ندارد.

او اعلام کرد: روسیه مجموعه‌ای از تسلیحات هسته‌ای جدید را آزمایش کرده که از تیررس رهگیر‌های دشمن در امان بوده است. ما سامانه‌های دفاع هوایی خود را در روسیه احیا کرده‌ایم. روسیه سرگرم تولید یک موشک بالستیک قاره پیمای جدید است. رهگیری موشک بالستیک قاره پیمای جدیدی که روسیه سرگرم تولید آن است برای سامانه‌های ضدموشکی دشوار خواهد بود. موشک جدیدی که روسیه در حال تولید آن است می‌تواند به تقریبا هر نقطه‌ای از جهان برسد. روسیه در پایان سال ۲۰۱۷ موشک هسته‌ای جدیدی را آزمایش کرد. روسیه در حال تولید یک کلاهک هسته‌ای کوچک است که آن را می‌توان روی موشک‌های کروز سوار کرد. تقویت نیروی نظامی ارتش آمریکا در نهایت موجب خواهد شد زرادخانه هسته‌ای روسیه بی فایده شود مگر اینکه مسکو نیز اقدام کند. روسیه در حال آزمایش کردن زیردریایی‌های روباتیک است که می‌توانند کلاهک هسته‌ای حمل کنند. هرگونه استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه یا همپیمانان آن را حمله‌ای به خود قلمداد خواهیم کرد و فورا به آن پاسخ خواهیم داد. روسیه تسلیحات مافوق صوت جدیدی دارد که هیچ سامانه ضد موشکی نمی‌تواند آن‌ها را رهگیری کند.

پوتین افزود: روسیه موشک‌هایی تولید کرده است که هیچ کشور دیگری آن‌ها را در اختیار ندارد. تقویت نظامی روسیه موجب خنثی شدن تقویت نظامی ناتو در مرز‌های روسیه و سامانه ضد موشکی آمریکا خواهد شد. تقویت نظامی روسیه برای تضمین صلح جهانی طراحی شده است. روسیه قصد ندارد به هیچ کشوری حمله کند. دکترین هسته‌ای جدید آمریکا نگران کننده است. در دکترین هسته‌ای روسیه فقط پاسخ به حمله هسته‌ای پیش بینی شده است.