فرخنده باد  شصت ویکمین سالروز تاسیس حزب دیموکراتیک خلق افغانستان

رفقای عزیز! امروز بخاطر تجلیل  شایسته ازشصت ویکمین سالروز حزب دیموکراتیک…

از اختناق در سطح طالبان تا اختناق در دموکراسی های…

نویسنده: مهرالدین مشید اختناق داخلی طالبان و مصلحت‌گرایی جهانیان اختناق در افغانستان…

فــــــــــــــراخــــــــــوان

نشست مشترک شورای اروپایی حزب آبادی افغانستان و تشکل نوین…

به پیشواز بزرگداشت از سالگرد ح د خ ا

هویت واقعی هر حزب یا سازمان سیاسی، پیش از هر…

تجلیل از شصت‌ویکمین سالگرد تأسیس ح د خ ا

به مناسبت شصت‌ویکمین سالگرد بنیان‌گذاری حزب دموکراتیک خلق افغانستان، نشست…

قتل نظم و قانون 

رسول پویان  خـدا نظـاره گـر قـتل نظـم و قـانـون است  ز بیم جنگ و تجاوز بشر جگرخون است  شرار حرص تجاوزگران چه افزون است  حدیث هیتلـر و چنگیز…

عشق فطرت اش!

امین الله مفکر امینی                             2026-04-01! زعشق گفتن نباید خواست صرف ارضای خواهشهای…

ګالیلیو ګالیله

دی یو ایتالیوي فیلسوف، ستوری پېژندونکی، فزیک‌پوه، ریاضي پوه…

آلبر کامو،‌ محصول یا قربانی استعمار فرانسه؟

درودها دوستان گرامی ما! محمدعثمان نجیب  نماینده‌ی مکتب  دینی فلسفی  من بیش از…

کتاب "زندگی عیسی" نقد مسیحیت بود 

Strauß, David (1808-1874) آرام بختیاری داوید اشتراوس؛- مبارز ضد مسیحی، مبلغ علم…

عدل الهی و عدالت اجتماعی و سرنوشت عدالت در جهان

نویسنده: مهرالدین مشید  خوانشی فلسفی–دینی از نسبت خدا، انسان و مسئولیت…

لذت چیست؟

لذت به معنای حقیقی٬ بدون وابستگی به خوردن و مراقبت جنسی٬ بصورت…

اختلاف دښمني نه ده؛ د اختلاف نه زغمل دښمني زېږوي

نور محمد غفوری په انساني ټولنو کې د بڼو او فکرونو اختلاف یو…

شاعر کرد زبان معاصر

آقای هوزان اسماعیل (به کردی: هۆزان ئیسماعیل) شاعر کرد زبان…

چند شعر کوتاه از لیلا طیبی

(۱) انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

جغرافیای سیاسی افغانستان و رقابت های نیاتی قدرت ها

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان ژیوپلیتیک نیابتی؛ در هم زیستی با گروههای…

اعلامیه در مورد یورش سبعانه امپریالیسم آمریکا به ونزوئلا

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سرانجام شنبه ۳ جنوری، پس از آنکه…

زخم کهنۀ سال نوین

رسول پویان سال نو آمد ولی جنگ و جـدل افزون شدست کودک…

تحول ششم جدی، روزی که برایم زنگ زنده‌گی دوباره را به…

نوشته از بصیر دهزاد   قصه واقعی از صفحات زنده‌گی ام  این نوشته…

دوستدارم

نوشته نذیر ظفر ترا   از  هر کی بیشتر دوستدارم ترا  چون قیمت  سر دوستدارم سرم  را گر    برند…

«
»

نامه عنوانی سرمنش ملل متحد

جلالتمعاب سر منشی ملل متحد

 

30 ،  سپتامبر 2018

 

در ٢٧سپتامبر ، ٢٢ سال از تجاوز پلان شده و هدفمند گروپ موظف دولت پاكستان بر حريم

نمايندگی سازمان ملل متحد در كابل ميگذرد كه بر خلاف تمام موازين قبول شده حقوق بين المللی و در راستای هجوم  لجام گسيخته بر تماميت ارضی، استقلال و حاكميت ملی افغانستان انجام يافت .

در آن شب سياه دولت متخالف و متخاصم پاكستان در همنوايی و پلان قبلاٌ تنظیم شده با حاميان بين المللی خود انتقام بزرگ از ازاديخواهان افغان گرفت تا شكست های تاريخی خود را در طراحی تجاوز بر دروازه شرقی افغانستان ، دسايس و كودتا های ناكام  را گرفته باشد.

 

هيات موظف دولت پاكستان در تركيب جنرالان و افسران بلند پايه اردو و آی اس آی ، بشمول دو دشمن سفاک ملت و مردم افغانستان ،جنرال اسلم بيگ و جنرال حميدگل ، جواسيس افغان و پاكستانی و صحه گذاری لشكر مزدور شان ( طالبان ) با نقض حريم سازمان ملل متحد ،رئيس جمهور اسبق دوكتور نجيب الله را با تهديد و زور و بشكل اختطاف از آن دفتر خارج و در يك نمايش از قبل پلان شده ، مورد تحقير و توهين قرارداده و بعد از شكنجه و تعذيب ، با توحش و بربريت قرون وسطايی همراه با برادرش احمدزی بقتل ميرسانند .

 

اين جنايت هولناك ضد بشری نقض خشن تمام ارزشهای حقوق بين المللی، اعلاميه جهانی حقوق بشر و كنوانسيونهای ناشی از ان ، كنوانسيون منع شكنجه و تعذيب و منجمله  ” كنوانسيون راجع به جلوگيری و مجازات عليه اشخاص مورد حمايت بين المللی و مامورين ديپلوماتيك ” ميباشد.

 

اين جنايت عليه بشريت بمثابه يك فاجعه حقوق بشر با انگيزه دشمنی سياسی و تاريخی دولت متخاصم و متخالف پاكستان بخاطر برداشتن موانع در مسير پروسه  تضعيف و اشغال كامل افغانستان كه با شروع جنگ اعلام ناشده انكشور در سال ١٩٧٥ م و بر ضد نخستين جمهوريت ما اغاز و با صدور تنظيم های جهادی در اپريل ١٩٩٢ م.  زمينه های آن ايجاد و در وجود مليشه های طالبان تكميل ميگرديد .

اين سازماندهی مستقیم و جنايت هياٌت موظف دولت پاكستان أشكارا يك ” تروريسم دولتی” و بزرگترين توهين بجامعه بين المللی و به آدرس سازمان ملل متحد پنداشته ميشود .

اكنون و بعد از دو دهه و دوسال چگونه ميتوان اين خاموشی و سكوت سازمان ملل متحد را توجيه كرد ؟

 

جلالتماب محترم،

تداوم اين سكوت صاف و ساده به مفهوم انقياد و صحه گذاری بر اعمال شنيع و جنايت ضد بشری تروريستان شرير و  تروريسم دو لتی پاكستان ميباشد ! ! !

در حاليكه مسئوليت اخلاقی و تعهد سازمان ملل متحد در قبال زندگی و حيات رئيس جمهور دوكتور نجيب الله اظهر من الشمس است ، ميتوان اذعان داشت كه متاسفانه هيچگونه حسن نيت و مساعی جميله كه بار ها مسوولان سازمان ملل متحد و جناب داكتر پطروس غالی مدعی آن بودند ، اعمال نگرديده است .

انجمن حقوقدانان افغان در اروپا بمثابه يك نهاد مسلكی و يك شخصيت حقوقی رسمی مستقل و غير وابسته به احزاب سياسی موضوع را :

– بمثابه داعيه ملی افغانستان ،

– بحيث تجاوز بر حريم سازمان ملل متحد،

– تجاوز بر تمام ارزشهای قبول شده حقوق بين المللی،

– تجاوز بر افغانستان و شئونات ملی افغانان

مطرح و از جلالتماب شما متقاضی ايم تا :

كميسيون حقيقت ياب بين المللی و بيطرف را ايجاد فرمايند تا بر اساس نتايج هياٌت تحقيق شورای امنيت سازمان ملل متحد جنايتكاران و حامیان پس پرده ایشان را معرفی و به محاكمه كشانيده شوند .

 

در تمام هفده سال حضور جامعه جهانی در افغانستان و انفاذ قانون اساسی و سر و صدا در مورد برابری حقوق افغانان ، درمورد رئيس جمهور دوكتور  نجيب اله تبعيض صورت گرفته و با لطايف الحيل از داعيه بر حق مردم كنار رفته اند .

انجمن با مراجعه بخانواده دوكتور نجيب اله شهيد و مردم حق شناس افغانستان متمنی است تا ازاين داعيه بر حق ملی افغانستان با اقدامات عملی حمايت فرمايند .

با تجدید احترامات فائقه

 

از نام هیاٌت اجرائیه انجمن حقوقدانان افغان در اروپا

میر عبد الواحد سادات

رئیس انجمن