چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

«
»

قسمتهای قبل !

تراب از برجام وازموضع قدرت خارج شد…حسن روحانی گفت به جون رسول الله نگران نباشید …علی خامنه ای گفت آمریکا غلط کرد خارج شد پشیمان میشود و از لجش پرچم آتش زد…صادق زیباکلام هم گفت سلاح برمیدارم و از ولی فقیه وبدبختی مردم و فلاکت بیشتر مردم و دلار ده هزار تومنی و فساد و فحشاء و قتل و اختلاس دفاع میکنم …


دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا می گوید یا ایران پای میز مذاکره بر سر برنامه هسته ای خود خواهد نشست یا «اتفاقی رخ خواهد داد»….نیروهای سپاه قدس ایران حدود ۲۰ راکت به خاک اسرائیل در بلندی‌های اسرائیل شلیک کرد که اغلب هدف قرار گرفتند و خسارتی به دنبال نداشت…رسانه‌های اسرائیل ساعت ۰۴:۳۰ بامداد پنجشنبه به وقت محلی گزارش دادند ارتش این کشور هم اطراف دمشق را هدف قرار داد.


خلاصه که عده ای از دفن برجام خوشحالن و عده ای ناراحت….خواستم بگم ناراحتی و خوشحالی موضوعییت ندارد . تا جایی که من دیدم وضع جامعه و مردم ایران و اقتصاد و سیاست… با برجام و بی برجام تغییری نکرد برجام معامله ای بود بین حکام و ربطی به مردم نداشت ، ایستادن کنار یکی از طرفین دعوا با هر دلیلی بلاهت مطلق است . سیاستی که کاخ سفید در دوران اوباما پیش گرفت سودی برایشان نداشت حالا با نام ترامپ مقام عظما باید گوشمالی داده شود تا به خودش بیاید…ولی خروج از برجام خیلی کون حاکمان مسلمان را سوزاند ، اینش بد نبود .

در قسمتهای قبل دیدیم که چگونه پروژه برجام از ابتدا هیچ ربطی به منافع مردم نداشت و قراردادی بین حاکمان بود . کاخ سفید بعد از نزدیک به 4 سال از استحاله آخوندهای حاکم ناامید میشود و برجام را دفن میکند . در قسمتهای قبل یک تجربه هم معرفی کردیم در مصر که اخوان المسلمین مصری مدعی شد توان پیش بردن نسخه اقتصادی نظم نوین را دارد و اتنخاب شدند و آمدند و بعد یک سال عملا ثابت شد که چنین ظرفیتی ندارد و بعد چگونه زنرال سیسی مصری دموکراسی را نجات داد ! حالا همین تجربه را به شکلی دیگر آزمایش میکنیم .

در قسمتهای قبل دیدیم که آمریکا تحریمها را قول داد تا آخر سال 2018 در دو مرحله شدیدا اعمال کند و دیدیم که حاکمان مسلمان ایرانی چطوری کونشان شدیدا سوخت ، در مجلس پرچم آتش زدند ، در هرجایی که شد جیغ کشیدند و حکومت اسلامی ایران از اروپا خواست تعهدات خود درباره برجام را بی‌قید وشرط اجرا کند ، اروپا هم گفت به جون عظما نداریم . بعد از دفن برجام رهبران آمریکا و کره شمالی، ۲۲ خرداد در سنگاپور دیدار می‌کنند . در قسمت قبل دیدیم که چگونه جریانات ضد امپریالستی دلشان برای ولی فقیه سوخت و به نام مردم خروج آمریکا را محکوم کردند ، در قسمت قبل مشاهده کردید که برجام از همان ابتدا تا انتها سرسوزنی برای مردم منافعی نداشت و کاخ سفید با ارسال 150 میلیارد دلار پول منابع مالی حکومت اسلامی ایران برای دخالت و جنگ در 3 کشور عراق ، سوریه و یمن را تامین کرد.

در این قسمت شما متنبع میشوید که اولا غرب میخواهد این موضوع را تعیین تکلیف کند ، توپش هم پر است . سران اصلی اروپا هم رفتند خایه مالی تا آمریکا را از خروج منصرف کنند که نشد . دوما جنگی در تقدیر نیست ، سروصدا و دود دم زیاد است . حکومت موشک میزند و اسرائیل جواب میدهد اما در فاصله کوتاهی حکومت اسلامی ایران باید برگردد به میزمذاکره برای نوشیدن جرعه دوم از جام زهر برجام…. خروج از خاورمیانه و عدم دخالت و بحران سازی ولایت فقیه ، وضعییت انفجاری جامعه و اقتصاد ورشکسته و بقیه پارامترهای موجود نشان میدهد که حاکمان مسلمان ایرانی این روزها مستراح هم به تنهایی نمیروند چه رسد به توانایی جنگی دیگر … با این حال و در ورای هر تصمیمی که حکومت اسلامی ایران بگیرد ، من شخصا از جنگ متنفرم ولی اگر حکومت اسلامی خودش انتخاب کند ، هر شکلی از تغییر در این سیستم مافیایی اسلامی حاکم در ایران مبارک مردم ایران است … به نظرم تنها نقطه ای که بوی جنگ میدهد اشتباه محاسبه حکومت اسلامی ایران است که فکر کند هنوز تا ابد وقت دارد ! بدون جنگ یا با جنگ اینجا آخر خط حکومت اسلامی ایران است .


در این آشفته بازار یک برگ زرینی هم با یک تاج اضافه در شبکه من و تو معرفی کردند که مرا یاد پدر بزرگم انداخت . اون مرحوم هم برگ زرینی بود در تاریخ روستا ، که به همه روستائیان تعلق داشت . فقط فامیلش پهلوی نبود و تاج نداشت و بلد نبود قوقولی قوقو کنه …


اسماعیل هوشیار