مهندسی قومی یا طرح توازن قومی در ساختار قدرت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید مشروعیت‌ بخشی قومی؛ از توجیه انحصار تا مهندسی…

صرصر ظلم 

از فروغ حسن تو ماه فلک شرمنده شد  مهر لطفت هر…

از همین خاک جهان دگری باید ساخت !

با شروع زمزمه های کم شدن موسسات خارجی و خروج…

چرا شطحیات! ترامپ را درک نه‌می‌کنیم؟

اولویت مردم ما اسقاط طالبان است، نه تعامل. ✍️ محمدعثماننجیب در جهان…

پاکستان د افغانستان په خاوره کې د TTP د غړو

د ویشتلو حق نه لري د افغانستان او پاکستان اړیکې له تاریخي…

اپلاتون

د ده اصلي نوم «اریستوکلس» دی، د یونان یو نوموتی…

نقض حاکمیت ملی از سوی طالبان؛ از سلطه ایدئولوژیک تا…

نویسنده: مهرالدین مشید اجندا های قومی و اختلاف برانگیز منافی حاکمیت…

توماس مور؛ را هم اعدام کردند؛ بی وجدانا!

Thomas More ( 1477-1536 ) آرام بختیاری نخستین تئوریسین سوسیالیسم تخیلی در…

پاییز 

باد خزان وزید چمن بی نقاب شد  از برگ زرد صحن…

توافق طالبان و پاکستان

محمد عثمان نجیب پیش‌نوشت: با توجه به اهمیت این یادداشت که چند…

بازی های تروریستی پاکستان و ادامه جنایات آن در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید جنگ طالبان و پاکستان سناریوی استخباراتی با راستی…

سقراط

نوموړی د لرغوني یونان ستر فیلسوف او عالم او…

   جنگ پاکستان با طالبان

       نوشته ی : اسماعیل فروغی        جنگ کنونی میان گروه طالبان وپاکستان…

 با درد بساز که خون بهای تو منم

شوخی و مزاح جزء جدایی‌ناپذیر از زندگی اجتماعی انسان‌ها هستند…

ترامپ چرابگرام رامی خواهد؟

بخش دوم طوریکه می دانیم در15 آگست سال 2021امریکائی هاظاهراًازروی اجباردربرابرمقاومت…

پاکستان حق نه لري چې د افغانستان په خاوره تعرض…

نور محمد غفوری  د نړيوالو اړيکو او دولتونو ترمنځ د متقابل…

آنانیکه طور مستقیم یا تلویحی در دفاع از پاکستان قرار…

۱-- انهدام حکومت‌ها ؛ -- پیش انداختن شهزاده آمین جان در…

درگیری نظامی میان طالبان-پاکستان

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و…

قراردادهای اجتماعی: پیمانی برای زندگی مشترک !

قرارداد اجتماعی یک مفهوم فلسفی است که تلاش می‌کند توضیح…

جنگ پاکستان و طالب، بازی‌ اوپراتیفی است، حتا اگر ارگ…

محمدعثمان نجیب یکی از مزیت‌!؟ های پیدایش و‌ ابداع شبکه‌های بی‌شمار…

«
»

فقط به خاطر برجام !


برای برجام ، به خاطر برجام ، فقط به نام برجام ، همه چیز معنی میگیرد . فاز اجرایی برجام قرار نبود از سنگال یا سنگاپور شروع شود از همین اروپا شروع میشود . برجام توافقی است بین غرب  و سیستم ولایت فقیه . این توافق هیچ ربطی به مردم کره زمین و انواع پیوندهای فرهنگی ندارد . هرچه که هست در بالا و بین دولتهاست . این ارگاسم سیاسی زورکی به همه کسانی که در کنار مردم نیستند مبارک است .

 

 

اروپا با تمام تاريخ و هنرش ، در ابتذال حجاب مجسمه هاي هنری رُم نيست ، براي هموار شدن مسير برجام و رقص با گرگها كمي ديپلماسي لازم است . ديپلماسي يعني چه ؟ يعني قدمهایی جهت هموار كردن مسير ابتذال ! ايرباس ، پژو ، رنو ، قراردادهاي ديگر . اروپا در ابتذال برجام كار عجيبي نميكند ، حجاب مجسمه ها در رم كه چيزي نيست ، وزيران اروپايي هم با حجاب و رعايت پروتكل به تهران ميروند ! سر هر گربه اي اول حجاب ميگذارند بعد طرف تحليلگر ميشود فعلا كه تمام كره زمين در ابتذال ديپلماسي دست و پا ميزند . خلاصه که سفر حسن روحانی به اروپا با تمام تبعاتش یک افتضاح نیست داستان تمامییت برجام و بزک کردن این هیولای ولایت فقیه عمق فاجعه است . برجامی در متن خاورمیانه جدید با نظم نوین اقتصادی… تنها چیزی که در بسته شدن این نطفه تاثیری ندارد پیوندهای مشترک فرهنگی است . در لیبی قذافی این پیوندهای فرهنگی خیلی بیشتر بود ، ولی دیدیم که چه کردند !

 

 

ابتذال یعنی چه ؟ یعنی همخوان نبودن شکل و محتوا و تلاش برای نشان دادن همه چیز آرومه ، ما چقدرخوشبختیم ! یک جای کار میلنگد حاج خانم ! یا سیستم ولایت فقیه اندازه اروپاست و ما خبر نداشتیم و یا اروپا خودش را اندازه سیستم ولایت میکند ، فقط به خاطر برجام . اگر به خاطر مناقع مشخصی مبتذل شدی پس ابتذال چیز بدی نباید باشد . حجاب مجسمه های رُم و باقی پروتکلهای دیپلماتیک ، بین خفاش بزرگ با جوجه خفاش ولایت فقیه را از مسیر کلی برجام جدا نشان ندهید که جا نمیرود . وقتی قرار باشد خطی سیاسی مشخص را بچپانند ، آنوقت هر شاسکولی تریبون میتواند داشته باشد !

 

 

حسن روحانی در پایان اقامت دو روزه خود در فرانسه که منجر به امضای قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار بین دو کشور شد ، اواخر پنجشنبه پاریس را به مقصد تهران ترک کرد. حسن روحانی هنگام ورود به پاریس گفت آماده است فصل تازه ای در مناسبات دو کشور باز کند و این پیامی به سرمایه گذاران، و نهادهای اقتصادی است که ایران به آنها خوشامد می‌گوید….هولاند هم به دلبستگی شدید اروپا به انواع معامله اشاره کرد .

 

 

درمورد سرمایه گذاری مورد اشاره حسن روحانی هم مجددا یادآوری کنم که سرمایه گذار ، قبل از هر سود و زیانی ، نگاهش به امنییت است . منظورم از امنییت هم زیادی و کمی ، تعداد پاسبانها و نیروی انتظامی نیست . امنیتی از جنس سیاسی و اجتماعی که مثل چتری روی سر تمام جامعه باشد .

 

 

حسن روحاني در پاريس گفت : راهي دشوار براي بازگشت به جامعه جهاني در پيش دارند…اين جمله از نظر دستوري و سياسي أشكال دارد . حسن روحاني بايد به درستي ميگفت : سيستم ولايت راهي دشوار براي ورود به جامعه جهاني در پيش دارند . وقتي از كلمه “بازگشت” استفاده ميكند ، يعني كه قبلا بوده أند … ولي بيلان كارشان رسما داد ميزند كه سيستم ولايت هيچوقتً داخل جوامع بشري نبوده ، بلكه حالا ميخواهند به هر زوری واردش كنند اسم دارو يا نسخه آش هم برجام است . از اينجا به بعد حق دارد كه ناله كند مشكل است…آدم شدن مسير دشواري است از نقطه أغاز توحش….

اسماعیل هوشیار

30.01.2016