جوان افغانستان؛ از فروپاشی امید تا ضرورت رستاخیز فکری و…

 نویسنده: مهرالدین مشید در تاریخ ملت‌ها، گاهی فاجعه تنها در ویرانی…

ولادیمیر مایاکوفسکی

برگردان. رحیم کاکایی نگاه لنین به فوتوریسم و مایاکوفسکی  چهره‌ کلیدی فرهنگ…

زنان و تولید علم در تاریخ تمدن اسلامی !

مقدمه زنان مسلمان ، از خانه تا دانشگاه ، از مسجد…

کودتای داوود؛ آغاز فصل پرآشوب تاریخ معاصر افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید کودتای  ۲۶ سنبله ۱۳۵۵ سرآغاز تراژدی نیم‌قرن افغانستان کودتای…

         وحدت خواست مبرم زمان است

هرکه دورافتاده شد ازاصل خویش  باز جوید روز گاری وصل خویش اصالت…

فن تفکر و تمرین فلسفه

درسنامه برای مدارس آموزش سیاسی پدیدآورنده و ویراستار: یوری نیکولاویچ آنتونوف…

بدخشان در محراق کارزار تبلیغات

سیاسی -- نظامی پاکستان ! ولایت بدخشان در شمالشرق ترین قسمت…

سفرنامۀ زندگی

رسول پویان نــوای نـی و نـغـــمـۀ آبـشار هـوای خوش و دامـن کهسار سـرود…

هه‌لو شهید جعفر

آقای "هه‌لو شهید جعفر" (به کُردی: هەڵۆ شەهید جەعفەر) شاعر…

پیاوړی او نومیالی لیکوال

له (ډاکټر طارق رشاد) سره چې پیاوړی او نومیالی لیکوال،…

دموکراسی در بستر سرمایه‌داری؛ فرصت‌ها، محدودیت‌ها و تناقض‌ها

نویسنده: مهرالدین مشید  رابطه دموکراسی و سرمایه داری؛ از همگرایی تا…

افغانستان زخمی؛ نیازمند همدلی و همگرایی

نویسنده: مهرالدین مشید تنوع قومی و مدیریت آن در چارچوب هویت…

شکسپیر 

« آن ‌جا که انسان برای نخستین ‌بار خود را…

وحدت نیروهای مترقی در روشنی  اصول و بدون آن

وحدت، یکی از نیازهای اساسی و اجتناب‌ناپذیر نیروهای مترقی، ملی…

دین و دموکراسی؛ از سازگاری ها تا چالش ها

نویسنده: مهرالدین مشید پرسش سازگاری دین و دموکراسی یکی از مهم‌ترین…

سه‌ شعر کوتاه از لیلا طیبی

انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

شب

شب همین نزدیک‌هاست و  ستارگان  گیسویشان را بر صورت ماه افشانده‌اند، در سکوتی…

پیامد های منفی ،تثبیت رتبه نظامی در ساختار های کشفی…

مقدمه . خداوند ( ج) در قرآن کریم چنین می فرماید…

چند شعر کوتاه از لیلاطیبی

انسان کلام سبز ترحم، جاری از گلوی خدا بود.  از یاد برده…

افغانستان؛ سرزمین فرصت‌های از دست‌رفته

نویسنده: مهرالدین مشید از اصلاحات امان‌الله خان تا چالش‌های پس از…

«
»

ریاست جمهوری دوباره ترامپ جدی است

گمانه زنی های گوناگونی در مورد نامزدی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مطرح شده است.

ریاست جمهوری دوباره ترامپ جدی است

 روزنامه «ایندیپندنت» در گزارشی به موضوع احتمال نامزدی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا پرداخت و نوشت، ترامپ اولین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا بود که در یک دوره چهار ساله دو بار از سوی مجلس نمایندگان استیضاح شد. شاید شکست وی در مقابل «جو بایدن» در انتخابات سال ۲۰۲۰ تاثیر منفی را در جایگاه عمومی وی به دلیل یک دوره ای شدن داشت اما او از آن زمان به بعد همیشه از تقلب در صندوق های رای گیری سخن گفته است.

وی در هر اظهارنظر خود گمانه زنی در مورد حضور در عرصه رقابت انتخاباتی ۲۰۲۴ را تقویت کرده است. ترامپ تقریبا از زمان پایان دوره ریاست جمهوریدر ابتدای سال ۲۰۲۰ وی به دریافت کمک های مالی ادامه داد و تاکنون بیشتر از ۱۰۰ میلیون دلار جمع آوری کرد. مهمترین شعار وی تمرکز بر واژه دروغ بزرگ بوده است تا بتواند جمهوریخواهان همسو را دور خود جمع کند و تیمی قوی را تشکیل دهد.

President Donald Trump arrives to speak at a campaign rally at Smith Reynolds Airport in Winston-Salem, N.C., on Sept. 8, 2020.

دونالد ترامپ امسال پیش از انتخابات میان دوره ای ۲۰۲۲ فعالیت خود را تشدید کرده است و گردهمایی هایی را در ایالت های مختلف به نفع برخی نامزدهای مورد حمایت خود بگزار می کند.

ترامپ در سخنرانی هایش تاکید می کند که به صورت قانونی از بایدن شکست نخورده است و اینبار تلاش دارد تا با حضور در انتخابات ۲۰۲۴ از وی انتقام بگیرد.

طبق گزاش این روزنامه چاپ انگلستان، سیطره ترامپ بر حزب جمهوریخواه نیز اکنون بسیار زیاد شده است و دیگر نامزدهای این حزب نمی توانند مانعی را برای بازگشت دوباره ترامپ به کاخ سفید ایجاد کنند.

در واقعیت، بزرگترین مانعی که او ممکن است با آن روبرو شود ممکن است مباحث قانونی باشند و نه انتخاباتی.

وی ممکن است حتی در صورت محکوم شدن در دادگاه، بتواند برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود. در تاریخ آمریکا سه نفر حتی در حالی که در زندان بودند، در کارزارهای انتخاباتی شرکت داشتند.

در تاریخ سیاسی ایالات متحده، تنها سه  قاضی فدرال برای همیشه از تصدی پست های بعدی منع شده اند: وست هامفریس، رابرت آرچیبالد و توماس پورتئوس.

نکته ای که از سوی این گزارش قطعی تلقی شده آن است که دونالد ترامپ دو سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری آینده ایالات متحده، حداقل در حزب جمهوریخواه با مشکل یا مانعی برای نامزد شدن روبرو نخواهد بود.

پایان/