نشانه هایی از رستاخیز مردمی و نگرانی های رهبران طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید آنسوی افق های تاریک و طلوع خورشید آزادی…

صید گرفتار 

چو برگی در شکنج پنجه های باد پاییزم  به خواری و…

داستان «تو را دوست دارد!»

نویسنده «تولگا گوموشای» مترجم «پونه شاهی» نگهبان کلاس‌ام، بنابراین، در طول…

ترجمه داستان «علی بابا و چهل راهزن»

نویسنده «آنتوان گالاند»؛ مترجم «اسماعیل پورکاظم» در زمان‌های بسیار پیش از…

دولت از اسلام یا در اسلام؟

دولت از اسلام عبارت از حکومت قانون استکه: ارزش های…

دل صدپاره 

رسول پویان  اگر یک لحظه گـردد در تمام عمر همدردم  ز ژرفای…

نگاهی به برخی از لایه های اجتماعی

ترجمه. رحیم کاکایی یوری آنتونوف اساساً، هر فرد و هر گروه اجتماعی…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

بزرگداشت ازدهمین سال درگذشت داکتراناهیتا راتبزاد  

به تاریخ هفت سپتامبر سالجاری ازسوی  شورای سراسری زنان افغانستان…

بازی با دم اژدها یا تعامل با حاکمان تروریست و…

نویسنده: مهرالدین مشید تبدیل شدن افغانستان به مفرزۀ تروریسم  و احتمال…

دلسوز صابر

بانو "دلسوز شیخ صابر"  (بە کُردی: دڵسۆز شێخ سابیر -…

عرفان در هنر

دکتر بیژن باران عرفان در هنر تجسمی با هنر کلامی…

زیبا پسند

غم خانه گشته است دل مستمند من هم شد خمیده قد…

احمد مسعود به دنبال چیست ؟

                              نوشته ی : اسماعیل فروغی      به…

اطاق فکر، د فکر خونه یا (Think Tank) یعنی چه؟

نور محمد غفوری در بین گروه های سیاسی، اجتماعی، علمی و…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

فراز و فرود کاتوتسکی، از مارکسیست کبیر تا اپورتونیست "مرتد"

karl kautsky 1854-1937 آرام بختیاری کائوتسکی مرتد رنگات؛ تئوریسین سوسیال دمکراسی. کارل کائوتسکی…

گذر عمر 

رسول پویان  عمـر در انـتـظار می گذرد  بـا دل بـی قـــرار می…

شماره دوم/ سوم سال ۲۷م محبت

شماره دوم/ سوم سال ۲۷م محبت از چاپ برآمد و…

امید

قاسم آسمایی عبدالله سپنتگر از جملۀ سروده سرایانی است که کم…

«
»

رضا پهلوی و ابوعطای بی موقع !

جمعی از بازاریان تهران روز دوشنبه و پس از تعطیلی مغازه‌های خود در راسته‌های مختلف بازار تهران تجمع کرده و شعارهایی را در انتقاد از وضعیت اقتصادی ایران سر دادند. پلیس با گاز اشگ آور واکنش نشان داد اعتراضات هنوز ادامه دارد . آسوشیتدپرس در باره اعتراضات نوشت: این تظاهرات همچنین نشان از این دارد که ناآرامی گسترده در پشت صحنه در ایران در جریان است.


مردم نگران هستند ، جامعه احساس نگرانی میکند ، میداند که بازگشت تحریمها تا یک ماه دیگر یعنی نان خالی هم آرزو میشود … این دور از اعتراضات اگر ادامه و استمرار پیدا کند حداقل حکومت اسلامی را وادار میکند تا قبل از مرداد و بازگشت تحریمها به میز مذاکره با آمریکا با قبول شروط غرب برگردند واگر برنگردند روزهای سختری برای مردم درراه است . اعتراضات گسترش میابد وفروپاشی از داخل قطعی به نظر میرسد . جامعه فعلی ایران رویکرد ایدئولوژیک ندارد یا دیگر نمیخواهد داشته باشد . این جامعه 1357 نیست . حالا جامعه رویکرد کاملا اقتصادی دارد و نگران است . خرید بی رویه ارز و سکه دلیلی دارد و سیستم حکومت اسلامی ولایت فقیه همین پاشنه آشیل خودش را جدی نمیگیرد یا فهم نمیکند ، با رویکرد الیگارشی قرن پیش و اقتصاد مافیای اسلامی میخواهد جامعه را اداره کند…

در همین هنگامه داغ ناگهان رضا پهلوی در موضع گیری‌های اخیر خود با شبکه بلومبرگ، با انتقاد ازسازمان مجاهدین خلق ایران گفت : که مردم ایران بین جمهوری اسلامی و مجاهدین خلق، جمهوری اسلامی را ترجیح می‌دهند…

به رضا پهلوی پیشنهاد میکنم در جنگ سیاسی خودشان از جانب مردم ایران حرف نزنند ، مردم ایران خودشان هستند و اگر زمانی شرایط متعارفی باشد حرف و نظر میدهند نیازی به سخنگوی تاج نشان ندارند . در ضمن مردم ایران بین شاه و ولایت فقیه یکی را انتخاب نمیکنند کلا رنسانس سیاسی ایران از حکومت فردی چه با تاج و چه با عمامه عبور کرده است . در حالت فعالییت احزاب سیاسی و شراکت همه در زمین سیاست هم اگر روزی شرایط مهیا شد آنوقت مردم حرفشان را میزنند .

نوازش واماندگان سلطنت توسط مجاهدین 2 عامل اصلی دارد . عامل اول شخص رضا پهلوی که مدتهاست روی بد بودن مجاهدین به خاطر اتحاد با صدام مانور میدهد مانورهایی که وزن سیاسی ندارد و بیشتر روی جهل عوام حساب میکند ، مانورهایی که زمینه فعال شدنش را عمدتا وزارت اطلاعات حکومت اسلامی ایران فراهم میکند و خشت اولیه اش روی اشتباهات مجاهدین سوار شده است . اشتباهات و خطاها و تفکر ارتجاعی مجاهدین از رژیم بدتر یا مثل رژیم هم باشد ولی به مدعیان دیگر اعتبار و خلاقییت نمیدهد .

عامل دوم واماندگان سلطنتی هستند که درکشان از اتحاد سیاسی مثل همه با من خمینی است . مجاهدین هزار ایراد جدی دارند ، شماها چه ایرادی ندارید ؟ این را فراموش نکنید تمام مولفه های مربوط به جغرافیای سیاسی ایران تفاوت اعمالشان کیفی نیست فقط کمییت دارند . مجاهدین خلق سرشار از خطا هستند چون بیشترین فعالییت را دارند ، خطاهای بازماندگان سلطنت کمتر است چون اصلا کاری نمیکنند ! نتیجه ساده است اگر مجاهدین بد هستند بقیه بدتر هستند  ، اگرهم بقیه و حاکمان فعلی خوب هستند مجاهدین خوبترند . نهایتا اینکه اگر یاد نگیرید به اندازه و سهم سیاسی خودتان قانع باشید کلا همه با هم بازنده اید .


………………………………………..

بازی ایران و پرتغال فقط قسمت اشگ ریختن ایرانی ها بیشتر خنده دار بود . انگار قرار بود برنده شوند و جام را هم ببرند تقدیم امام زمان کنند ! حالا تیمی در فینال نهایی دوم بشه ممکنه اشگش خنده دار نباشه ولی در همین قدم اول اشگها ظاهرا به فوتبال ربطی نداشت . 2 دلیل عمده داشت یکی اینکه ایرانی اشگ ریختن فرهنگش است در تولد ، در مرگ ، در باخت ، در برد ، با گازاشگ آور ، بی گاز ، در کشته شدن حسین ، در پیروزی یزید ، در فرار شاه ، در ریدن خمینی روی سرشان ، در شاش کردن کره خر، در دعوای خانوادگی ، دردعوای توی محله… خلاصه همیشه چند قطره اشگ آماده دارد

دلیل دوم اشگها ، پایان زنگ تفریح در روسیه یا تنفس در خارج ایران و بازگشت به ایران با دلار 10000 تومنی و باتوم و جنگ روانی

بیچاره ها حق داشتند اشگ بریزند…

اسماعیل هوشیار
27.06.2018