د دموکراسۍ د ناکامو تجربو انتقادي ارزونه

نور محمد غفوری سریزه  د تحمیلي جمهوریت او تقلبی دموکراسۍ تجربې موږ ته…

حکمت چیست؟

برهان الدین « سعیدی» حکمت دنیا فـزاید ظن و شک ــ …

این خون کسی ریخته یا می سرخ است یا توت…

نویسنده: جمشید کوهستانی    نظامی سابق فرستنده: محمد عثمان نجیب  ##########################نوتبرعلاوه شعر حضرت سعدی لکه…

افغانستان در تنگنای بن بست؛ انحصار طالبان و پراکنده گی…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت یک بن بست تاریخی؛ قدرت یک دست…

جوانی 

طی شد، دریغ و درد، زمان جوانیم مانده است بهره ی…

افغانستان؛ از انحصار و پراکندگی تا همگرایی و مشارکت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ از واگرایی های سیاسی تا جستجوی وفاق…

 شمارۀ 71 سوسیالیسم کارگری

شمارۀ 71 سوسیالیسم کارگری نشریه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان

اقرار 

نوشته نذير ظفرپير  شدم   مرد  جوان  نيستملايق      الطاف …

نورم‌ها و ارزش‌های اجتماعی

 این مقاله نخستین‌بار در اوایل ماه می سال ۲۰۱۷ میلادی، در رسانه‌های…

محبتگاه عشق

رسول پویان زلف چین چین دام صید وتیغ ابرو قاتل است در…

افغانستان و «حاشیه نشینی ژئوپلیتیکی» در نظام بین الملل

نویسنده: مهرالدین مشید از اسیب پذیری ژئوپلیتیک تا نبود مشروعیت؛ «پاشنۀ…

در برابر جنایات ضد انسانی حلقه انسانیت ستیز طالبانیزم باید…

بصیر دهزاد  در هفته های اخیر افغانستان شاهد تشدید ارتکاب یک سلسله جرایم و…

از شمس النهار  و تجدد 

تا : نشريه «شريعت  » و تعصب کور ملا کراسی طالبانی  مصداق حال ما کلام شاعر…

 کاسیرر؛ فلسفه یعنی تئوری شناخت

آرام بختیاری تئوری شناخت جناب کاسیرر؛ متافیزیکی و لیبرالی است.   ارنست کاسیرر(1945-1874.م)،…

هجرت و تمدن؛ از زایش تمدن‌ها تا زایش بحران‌ ها

نویسنده: مهرالدین مشید روایت دوگانه هجرت؛ دیروز امید، امروز اضطراب هجرت به‌عنوان…

طالبان؛ اسطوره شکست ناپذیر با پاشنه اشیل

نویسنده: مهرالدین مشید توهم اقتدار پایدار؛ از فروپاشی امپراتوری‌ها تا شکست طالبان ظهور…

قربانی یاری شو!

امین الله مفکر امینی    2026-02-05! قربانی یاری شو که قربانــــت شـــــــــود     بوقتی سختی…

سلطنت مطلقه ؛ آنارشی جنگل گرگ ها

Hobbes , Thomas (1588-1679) آرام بختیاری هابس؛ فیلسوف سیاسی سلطنت مطلقه.  توماس هابس(1679-1588.م)،…

پایان یا بازتولید قدرت؛ طالبان در آستانه یک چرخش سرنوشت‌…

نویسنده: مهرالدین مشید حاکمیت طالبان و سناریو های آینده؛ تغییر از…

تکنولوژی یا تخیل؟ هارپ در میان واقعیت و توطئه 

از یوتیوب تا توهم خدایی: کالبدشکافی یک روایت خطرناک سلیمان کبیر…

«
»

دونالد ترامپ با یک جبهۀ گسترده به سراغ دولت پنهان می‌رود

آیا واقعیت حملۀ تروریستی ١١ سپتامبر ٢٠٠١ هرگز فاش خواهد شد؟

دمیتری سدوف (Dmitry SEDOV)، کارشناس سیاسی، روزنامه‌نگار

ا. م. شیری- لطفاً به مطلب مرتبط رجوع شود

خطوط حملۀ ترامپ به دولت پنهان در حال آشکار شدن است. جامعۀ جهانی که به تازیانه بستن علنی زلنسکی را حذف فردی می‌دانست که مانع از دست دادن اوکراین برای رویارویی با جمهوری خلق چین می‌شد، توجه کمتری به این واقعیت داشت که این ضربه متوجه نیروهای پشت صحنه‌ای بود که این مجری مضحک را پدید آوردند و سپس از طریق او برنامۀ جهانی‌سازی را ترویج کردند.

پروژۀ اوکراینی دولت مخفی توسط ترامپ نه به این دلیل نابود می‌شود که نگرش ناآرام نسبت به روسیه دارد، بلکه به این دلیل که وظایف او شامل نابودی کامل این نیروی متخاصم با خود اوست. پس از شلاق زدن زلنسکی و اعلام توقف کمک‌های نظامی به رژیم زلنسکی، تحقیقات در مورد سوءاستفادۀ سیاستمداران آمریکایی در پروندۀ اوکراین آغاز خواهد شد که به آن، هانتر بایدن، پسر رئیس جمهور سابق، نه تنها به دلیل فساد در شرکت اوکراینی-آمریکایی «بوریسما»، بلکه، بدلیل کوکائین رهاشده در کاخ سفید، جلب خواهد شد. از هم اکنون اتهاماتی علیه او مطرح می‌شود و انتقام از خانوادۀ بایدن به خاطر هر کاری که با آمریکا کرده‌اند، بمثابه فروپاشی روبنای فوقانی دولت پنهان خواهد بود.

 بموازات این روند، برچیدن ساختارهای امنیتی وابسته به دولت پنهان شتاب بیشتری می‌گیرد. منطق نبرد حاکی از آن است که در پی بررسی نقش نیروهای ویژه در شکست‌های شرم‌آور در افغانستان و عراق، حملۀ تروریستی ١١ سپتامبر ٢٠٠١ که طبعا نمی‌توانست بدون مشارکت آن‌ها انجام شود، در دستور کار قرار خواهد گرفت. ترامپ موفق شد برای جایگزینی رده‌های رهبری سیا و ادارۀ تحقیقات فدرال و همچنین پنتاگون پرسنلی پیدا کند و آن‌ها را تابع اهداف خود سازد تا از کارشنکی در روند تحقیقات جلوگیری کند. طیف وسیعی از مؤسسات تحقیقاتی مستقل و مجامع علاقه‌مند، اسناد و مدارکی برای انجام این تحقیقات ارائه داده‌اند. دستیابی ترامپ به واقعیت نقشه و عاملان حملات ١١ سپتامبر، در اصل، یک ضربۀ کوبنده به پایه‌های دولت پنهان خواهد بود. او در سال ٢٠٢٠ به چنین مدارکی دست یافت، اما استفاده از آن‌ها را زودرس می‌دانست.

در عین حال، اخبار عجیب حاکی از این از سوئیس می‌رسد، که افراد ترامپ در حال مذاکره برای احیای نورد استریم ٢ هستند که می‌تواند با میانجیگری آمریکا اجرا شود و سود حاصل از میانجیگری برای انتقال گاز روسیه به اروپا (و در درجۀ اول به آلمان)، به نفع آمریکایی‌ها خواهد بود.

تجارت ناب آمریکایی. دهان ناراضیان را با غذای اضافی ببندید، برای خودتان سود ببرید و از همه مهمتر، مشکل اصلی را حل کنید. گام بزرگ در جهت تحقق شعار «دوباره آمریکا را بزرگ می‌کنیم»، باید به عنوان ایجاد امپراتوری آمریکای شمالی- «پکس آمریکانا» در چارچوب جدید، از جمله، الحاق کانادا، گرینلند و مکزیک درک شود. کدامیک از اروپایی‌ها اکنون می‌خواهد با نوعی اتحادهای ضعیف و تلاش‌های عاجزانه در برابر آمریکا صف‌آرایی کند؟ بازگرداندن انرژی سالم و چشم‌انداز تجدید قدرت اقتصادی، هر گونه آرزوی از این دست را کُند خواهد کرد.

… و زلنسکی در حال ناپدید شدن از نقشۀ سیاسی جهان است. در ٢ مارس، پس از اجلاس سران در لندن، چارلز سوم، پادشاه انگلیس او را به حضور پذیرفت. مثل اینکه رسم دیدار الوداع با محکوم به اعدام از سنت‌های سلطنتی حذف نخواهد شد.

بنیاد فرهنگ راهبردی

مطلب مرتبط:

دروغ بزرگ یازده سپتامبر

دروغ بزرگ یازده سپتامبر- تبه‌کاری دولت پنهان با اجرای سینماگران هالیوود

https://eb1384.wordpress.com/2025/03/06/

١۶ اسفند- حوت ١۴٠٣