آرمان ضداجتماعی-ضد ترقی در عرفان

دکتر بیژن باران آیا عارفان ضداجتماعی بودند؟ آیا رفتارشان با…

              پروژه تاپی (TAPI)

نوشته کریم پوپل مورخ۱۶.سپتمبر.۲۰۲۴ کالنگ دنمارک                                  انتقال لوله گاز از ترکمنستان به هند پس…

نشانه هایی از رستاخیز مردمی و نگرانی های رهبران طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید آنسوی افق های تاریک و طلوع خورشید آزادی…

صید گرفتار 

چو برگی در شکنج پنجه های باد پاییزم  به خواری و…

داستان «تو را دوست دارد!»

نویسنده «تولگا گوموشای» مترجم «پونه شاهی» نگهبان کلاس‌ام، بنابراین، در طول…

ترجمه داستان «علی بابا و چهل راهزن»

نویسنده «آنتوان گالاند»؛ مترجم «اسماعیل پورکاظم» در زمان‌های بسیار پیش از…

دولت از اسلام یا در اسلام؟

دولت از اسلام عبارت از حکومت قانون استکه: ارزش های…

دل صدپاره 

رسول پویان  اگر یک لحظه گـردد در تمام عمر همدردم  ز ژرفای…

نگاهی به برخی از لایه های اجتماعی

ترجمه. رحیم کاکایی یوری آنتونوف اساساً، هر فرد و هر گروه اجتماعی…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

بزرگداشت ازدهمین سال درگذشت داکتراناهیتا راتبزاد  

به تاریخ هفت سپتامبر سالجاری ازسوی  شورای سراسری زنان افغانستان…

بازی با دم اژدها یا تعامل با حاکمان تروریست و…

نویسنده: مهرالدین مشید تبدیل شدن افغانستان به مفرزۀ تروریسم  و احتمال…

دلسوز صابر

بانو "دلسوز شیخ صابر"  (بە کُردی: دڵسۆز شێخ سابیر -…

عرفان در هنر

دکتر بیژن باران عرفان در هنر تجسمی با هنر کلامی…

زیبا پسند

غم خانه گشته است دل مستمند من هم شد خمیده قد…

احمد مسعود به دنبال چیست ؟

                              نوشته ی : اسماعیل فروغی      به…

اطاق فکر، د فکر خونه یا (Think Tank) یعنی چه؟

نور محمد غفوری در بین گروه های سیاسی، اجتماعی، علمی و…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

فراز و فرود کاتوتسکی، از مارکسیست کبیر تا اپورتونیست "مرتد"

karl kautsky 1854-1937 آرام بختیاری کائوتسکی مرتد رنگات؛ تئوریسین سوسیال دمکراسی. کارل کائوتسکی…

گذر عمر 

رسول پویان  عمـر در انـتـظار می گذرد  بـا دل بـی قـــرار می…

«
»

در آنجا شیطان حکمرانی می‌کند

ولادیمیر مالیشِف (VLADIMIR MALYSHEV) ــ بازی‌های المپیک ٢٠٢۴ پاریس، انحطاط فرانسه و کل تمدن اروپا را به جهانیان نشان می‌دهد

ا. م. شیری- به این ترتیب، دنیای غرب بطور کلی، فرانسه بویژه، حتی مسابقات ورزشی المپیک را نیز به ابزار تبلیغ بربریت، سقوط و انحطاط سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی خود تبدیل کرد.

«افول فرانسه: هرج و مرج در المپیک پاریس همراه با سرقت، ضرب و شتم، تجاوز جنسی، اختلال حمل و نقل، حداقل گوشت برای ورزشکاران و غیره ». پرتال اطلاعرسانی یونانی پرونیوز با این عنوان مقاله‌ای در خصوص مراسم افتتاح بازی‌های المپیک ٢٠٢۴ پاریس منتشر کرد. همۀ اعضای تیم دوچرخه‌سواری استرالیا و تیم ملی فوتبال آرژانتین مورد سرقت قرار گرفت؛ یک زن استرالیایی توسط گروهی از «مهاجران» آفریقایی و یک زن کلمبیایی در متروی پاریس مورد تجاوز قرار گرفت. در این نشریه آمده است که تصاویر انحطاط در این «شهر زمانی نورانی» همه جا به چشم می‌خورد.

روزنامۀ ایتالیایی رپابلیکا (Repubblica) می‌نویسد: این المپیک ابتلای سازمان‌دهندگان المپیک به «کج‌پنداری زیست محیطی» را نشان می‌دهد که حتی بر رژیم غذایی و خواب ورزشکاران نیز تأثیر گذاشت. «در زادگاه غذاهای جدید، غذا به یک مشکل جدی تبدیل می‌شود. ورزشکاران به دلیل حجم کم غذا و حتی کیفیت آن در سفره‌خانۀ دهکدۀ المپیک بسیار ناراضی هستند. کمبود و بی‌کیفیتی غذاهای غذاخوری ورزشکاران را خشمگین می‌کند. تخم مرغ برای صبحانه جیره‌بندی می‌شود».

ورزشکاران از محل اقامت خود نیز ناراضی هستند. علاوه بر این که فرانسوی‌ها به دلیل «تشدید تأثیرات اقلیمی» در اکثر تأسیسات تهویه مطبوع نصب نکردند (هیئت یونانی خودشان برای محل خود کولر خریدند!)، آن‌ها به این نتیجه رسیدند که برگزارکنندگان از دادن گوشت به ورزشکاران و کارکنان خودداری می‌کنند و آن‌ها را به خوابیدن روی تخت‌های ساخته شده از مقوای فشرده وامی‌دارند. همۀ این‌ها را ظاهراً برای «کاهش ۴٠ درصدی آلودگی هوا!» انجام می‌دهند.

زیرساخت‌های المپیک ناخوشایند به نظر می‌رسد. از ٣۵ ساختمان اختصاص داده شدۀ پاریس برای میزبانی مسابقات المپیک، تنها ٢ ساختمان تازه است. با این حال، برگزارکنندگان حتی متعهد به استفاده از روش‌های ساخت کم‌کربن، مانند صندلی‌های ساخته شده از زباله‌های پلاستیکی بازیافتی در مرکز آبزیان برای این ساختمان‌ها بوده‌اند. پرونیوز تصریح کرد: «مبلمان دهکدۀ المپیک بی‌کیفیت و نامناسب است».

در روز افتتاح بازی‌ها هرج و مرج سیستم حمل و نقل فرانسه را فراگرفت. شبکۀ راه‌آهن فرانسه مورد حملۀ شدید تروریست‌ها واقع شد. انجمن ملی راه‌آهن فرانسه اعلام کرد که در سه ریل پرسرعت آتش‌سوزی روی داده و کل شبکۀ جاده‌ها را فلج کرده است. مسیر اقیانوس اطلس، شمال و شرق مسدود شده است. به توقفگاه معروف مونپارناس پاریس آسیب جدی وارد شده بطوری که خروج از آن تقریبا غیرممکن است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، آتش‌سوزی در خطوط در آستانۀ افتتاح المپیک آغاز شد. آملی اودیا کاسترا، وزیر ورزش این کشور، چنین اقداماتی را محکوم کرد و گفت که در فرانسه تیمی برای «بازی علیه بازی‌ها» پدید آمده است.

پاریسی‌ها از اقدامات امنیتی سختگیرانۀ مقامات فرانسه شاکی ‌هستند. سراسر شهر با نرده‌های آهنی مسدود شده که مانع حرکت، ایجاد تراکم ترافیک و خشم عمومی می‌شود. « Boulevard Voltaire» می‌نویسد که مقامات فرانسوی در طول بازی‌های المپیک نمی‌توانند امنیت خیابان‌های پاریس را تضمین کنند. به همین دلیل، مکرون از متحدان خاورمیانه‌ای خود درخواست کمک کرد و آن‌ها نیروهای خود را فرستاده‌اند. نویسندۀ مقاله این را «اشغال» می‌نامد و ادعا می‌کند که فرانسه به ثروتمندان خارجی فروخته شده است. و اکنون آن‌ها با استقرار نیروهای خود در قلمرو یک کشور خارجی از دارایی‌های خود محافظت می‌کنند.

بنابراین، جشن‌های ورزشی به مذاق فرانسوی‌ها خوش نیامد: هزاران معترض به خیابان‌های پاریس آمدند و خواستار تحریم بازی‌های المپیک ٢٠٢۴ شدند و کشور به سقوط حمل‌ونقل نزدیک است. درجریان آماده‌سازی برای بازی‌ها، بیش از ٣٠ هزار نفر از ساکنان پاریس مجبور شدند خانه‌های خود را ترک کنند و همۀ شرکت‌کنندگان در کار تدارک المپیک (از جمله پلیس) مجبور شدند با همان حقوق، اما چندین برابر بیشتر کار کنند. چادرها و سطل‌های زباله را که اصلاً زینت‌بخش نیستند، با هم برمی‌دارند.

اما به دلیل برگزاری مراسم افتتاح المپیک یک طوفان واقعی خشم در سراسر جهان با انفجار ترقه، آتش بازی‌های رنگارنگ و نمایش‌های پر سر و صدا همراه با برگزاری رژۀ تراجنسیتی‌ها و دگرباشان جنسی به راه افتاد. در مراسم افتتاحیه، یک تقلید از شاهکار معروف نقاشی مذهبی «شام آخر» لئونارد داوینچی، که در آن مسیح و حواریونش توسط زنان تراجنسیتی به سبک «درگ کوئین» به تصویر کشیده شدند و هنرمندان از شخصیت‌های زن استفاده می‌کنند، به تماشاگران مبهوت نشان داده شد. در مراسم برگزاری افتتاح بازی‌ها در ساحل رود سن، صحنه‌های دیگری نیز به همین سبک ترتیب داده شد.

پرونیوز معتقد است که مراسم افتتاح بازی‌های المپیک در پاریس نشاندهندۀ فروپاشی تمدن و فرهنگ مسیحی در اروپای غربی بود. این پورتال نوشت: «حضور دگرجنس‌پوشان در مراسم افتتاح بازی‌های المپیک ٢٠٢۴… که به عیسی مسیح و حواریونش در «شام آخر» تظاهر می‌کردند، باعث واکنش‌های شدید گردید. خود این فروپاشی کامل تمدن غرب، تبدیل جشن المپیک و آرمان‌های آن به رژۀ تراجنسیتی‌ها را به وضوح نشان می‌دهد».

حتی «مترقی‌ترین» رسانه‌های غربی نیز از چنین «خلاقیت» بربرمنشانه در پاریس غافلگیر شدند. روزنامۀ انگلیسی گاردین می‌نویسد: «مشعل‌دار بی‌چهره و کلاه‌‌پوش مانند موجودی مالیخولیایی از مجموعۀ فیلم‌های هالووین، روی پشت‌بام‌ها می‌دوید و با بندسُره چنان از ساختمان‌ها پائین می‌آمد، که انگار به دنبال فریادهای استمدادطلبی یک قربانی می‌دود». این نشریۀ انگلیسی بدون پنهان کردن انزجار خود، ادامه می‌دهد: «هر قدر هم که خلاقانه به نظر برسد، از هم گسیختگی مشهود بود. با این احساس که اتفاقات زیادی در یک زمان در جریان است، و اجراهای تفریحی از یک ایده‌ به ایدۀ دیگر می‌پریدند – از رقص کن‌کن به یک نقاشی گوتیک، تا تقلید زنان سر بریده در پنجره‌های دربانی با روبان‌های قرمز که مانند جریان‌های خون وهم‌انگیز به نظر می‌رسیدند».

کلینت راسل، مجری نرم‌افزار آمریکایی Liberty Lockdown در شبکه اجتماعی X (ممنوعه در روسیه)، خشمگین شد و نوشت: «افتتاح مراسم بصورت جایگزینی عیسی مسیح و شاگردانش در شام آخر با مردان زنانه‌پوش حماقت است. و المپیک ظاهراً می‌خواست به همۀ ٢ میلیارد و ۴٠٠ میلیون مسیحی کرۀ زمین با صدای بلند بگوید که به آن‌ها خوش‌آمد نمی‌گوید».

ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی در شبکۀ X نوشت: «این بی‌احترامی کامل به مسیحیان بود».

طوفان واقعی خشم در مورد چنین مراسم افتتاح المپیک «اصلی» در شبکه‌های اجتماعی به پا شد. در اینجا فقط چند نمونه از نظرات کاربران خشمگین را شاهد می‌آورم:

ــ تماشای افراد دارای اعصاب ضعیف و تغذیۀ ضعیف توصیه نمی‌شود. زیرا، ممکن است استفراغ کنند.

ــ فرانسوی‌ها مراسم افتتاح بازی‌های المپیک تابستانی ٢٠٢۴ را که برای کل جهان پخش می‌شد، به یک نمایش عجیب و غریب دیوانه‌کننده و تهوع‌آور، شبیه به یوم شنبه شیاطین تبدیل کردند.

ــ اینکه این همه مزخرفات چگونه به ورزش مربوط می‌شود کاملاً غیرقابل درک است.

حتی لیبرال‌های بومی ما هم از مراسم افتتاح بازی‌های المپیک انتقاد کردند. کنستانتین باگامولوف، کارگردان مشهور در کانال تلگرامی خود نوشت: «بدترین افتتاح المپیک تا کنون… به شدت خسته‌کننده، ابلهانه و رقت‌انگیز است. توپ سوزان اگرچه مانند یخ خشک دود می‌کند، زیبا است. الباقی همه چرند است».

و برخی از بینندگان روسیه که مراسم افتتاح المپیک پاریس را در اینترنت دیدند، به «توپ بزرگ شیطان» اثر بولگاکف [گل رُز نماد عروس خونین پاریس] تشبیه کردند. برگزارکنندگان موفق شدند حتی بخش رسمی بازی‌ها را خراب کنند. پرچم المپیک در مقابل توماس باخ، رئیس کمیتۀ بین‌المللی المپیک و امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، بر روی میلۀ پرچم به اهتزاز درآمد. بله در واقع، «در آنجا شیطان حکمرانی می‌کند».

ظاهراً حتی بهشتیان ​​هم خشمگین بودند. در مراسم افتتاح در پاریس، باران شدیدی باریدن گرفت…

نقل از: بنیاد فرهنگ راهبردی

https://eb1384.wordpress.com/2024/07/29/

٨ مرداد- اسد ١۴٠٣