هر شکستی ما را شکست و هیچ شکستی شکست ما…

نویسنده: مهرالدین مشید با تاسف که تنها ما نسل شکست خورده…

نوروز نبودت

- بیژن باران چه کنم با این همه گل و…

عرفان در مغز

دکتر بیژن باران     لامارک 200 سال پیش گفت: به پذیرش…

نماد های تاریخی- ملی و نقش آن در حفظ هویت…

نور محمد غفوری اشیاء، تصاویر، نشان‌ها، مفاهیم، یا شخصیت‌هایی که نمایانگر…

در دنیای دیجیتالی امروز، انسان‌ها به مراتب آسیب پذیرتر شده…

دیوارها موش دارند و موش‌ها گوش! این مثل یا زبانزد عام…

خالق تروریستهای اسلامی؛ الله است یا امریکا؟

افشاگری جسورانه از ژرفای حقیقت سلیمان کبیر نوری بخش نخست  درین جا می…

چگونه این بار حقانی ها روی آنتن رسانه ها قرار…

نویسنده: مهرالدین مشید از یک خلیفه ی انتحاری تا "امید تغییر"…

شب یلدا 

شب یلدا شبی شور و سرور است  شب تجلیل از مدت…

سجده ی عشق!

امین الله مفکر امینی      2024-21-12! بیا کــــه دل ز تنهایــی به کفیدن…

فلسفه کانت؛ تئوری انقلاب فرانسه شد

Immanuel Kant (1724-1804) آرام بختیاری  نیاز انسان عقلگرا به فلسفه انتقادی. کانت (1804-1724.م)،…

حال: زمانست یا هستی؟

بیت: غم فردا، کز غصه دیروز ریزد به هجوم انرژی، کشف زمان…

درختی سرشار از روح حماسی  و جلوه های معبودایی

نویسنده: مهرالدین مشید تک "درخت توت" و دغدغه های شکوهمند خاطره…

کهن میلاد خورشید 

رسول پویان  شـب یلـدا بـه دور صندلی بـسـیار زیبا بود  نشـاط و…

مبانی میتودیک طرح و تدوین اساسنامهٔ سازمانهای مدنی

نور محمد غفوری شاید همه خوانندگان محترم روش تحریر و طُرق…

انحصار طلبی ملا هبت الله، کشته شدن حقانی و سرنوشت…

نویسنده: مهرالدین مشید ختلاف های درونی طالبان و کش و قوس…

ریحان می شود

قاضی پشتون باسل حرف  نیکو مرکسان را  قوت  جان میشود قوت جسم…

کهن جنگ تمدن 

رسول پویان  نفـس در سـینۀ فـردا گـره افتاده بازش کن  بـرای خــاطــر…

ترجمه‌ی شعرهایی از بانو روژ حلبچه‌ای

هر گاه که باران،  آسمان چشمانم را در بر می‌گیرد. آن، تکه…

سلام محمد

استاد "سلام محمد" (به کُردی: سەلام موحەمەد) شاعر کُرد، زاده‌ی…

آغاز یک توطیه ی جنایت بار و کوچ اجباری پنجشیریان

ویسنده: مهرالدین مشید امروز روستای دشتک پنجشیر و فردا هم دشتک…

«
»

پوتین: آیا این روسیه است که موشک در مرز مکزیک و آمریکا مستقر کرده؟ 


نظرات ولادیمیر پوتین در مورد زیر پا گذاشتن خط قرمز روسیه توسط پیمان آتلانتیک شمالی ناتو و آمریکا

فرستنده: حسین تلاش

به گزارش راشیا تودی، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه‌ای درباره احتمال پیوستن اوکراین همسایه روسیه به پیمان نظامی آتلانتیک شمالی ناتو پاسخ هایی را ارائه داد که در زیر می‌خوانیم.

پوتین در این مصاحبه بر این نکته مهم تاکید کرد که «« که نیمی از جمعیت اوکراین تمایلی برای پیوستن به پیمان آتلانتیک شمالی یا ناتو و ندارد او این گرایش مردم اوکراین را گرایش عاقلانه ارزیابی میکند.»

ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی روسی «روسیه یک» توضیح داد که چگونه مذاکرات مربوط به عضویت اوکراین در ناتو را ارزیابی می کند. وی با اشاره به اینکه ادعا می شود ایالات متحده هیچ قولی در مورد پیوستن به اوکراین نداده است، گفت که او در این مورد هشدار می‌دهد که چنین سناریوی ممکن است.
» به هر حال ما باید این نکته را در نظر بگیریم که هیچ کس نمی آید بگوید نه!«

رئیس جمهور روسیه به یک نکته مهم تاریخی دیگر نیز اشاره کرد و یاد آوری کرد که وقتی لهستان و رومانی نیز به ناتو پیوستند (لازم به یاد آوری است که آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی در یک معاهده {با گرباچف – فرستنده} توافق کردند که پس از این که اتحاد شوروی به عنوان یک کشور از بین برود و فدراسیون روسیه جایش را بگیرد هیچ یک از کشورهای سابق پیمان ورشو نباید وارد پیمان آتلانتیک شمالی یا ناتو شوند – مترجم) بدون هیچ مسئله ای آمریکا و پیمان ناتو سیستم ضد هوایی و ضد موشکی را در این کشورها مستقر ساختند.، ولادیمیر پوتین بر این نکته تاکید کرد که این واقعیت را نباید فراموش کرد که از این سیستم ضد موشکی می‌ توان برای حمله به روسیه هم استفاده کرد و موشک های مستقر در رومانی و لهستان در فاصله زمانی ۱۵ دقیقه می‌تواند مسکو را مورد هدف قرار دهند.

مصاحبه گفت بیایید فقط تصور کنیم که اوکراین به عضویت ناتو درآمده، به عنوان مثال موشک‌های ناتو که در اوکراین مثلاً در دنژپروپتروفسک یا خارکف مستقر می ‌شوند برای رسیدن به مرکز روسیه و یا مسکو تنها ۷ تا ۱۰ دقیقه وقت لازم دارد آیا به نظر شما این زیر پا نهادن و گذشتن از خط قرمز ما توسط ناتو و اوکراین نیست؟

ولادیمیر پوتین در ادامه پیشنهاد کرد فقط این تصور را بکنید که این خط قرمز برای آمریکا توسط روسیه زیر پا گذاشته شود و روسیه موشک های خود را در کوبا مستقر کند، جایی که زمان پرواز موشک ها تا مراکز صنعتی و یا واشنگتن پایتخت این کشور تنها ۱۵ دقیقه طول بکشد شما فکر می کنید که آمریکایی ها نسبت به این عمل ما چه عکس العملی نشان دهند؟

پوتین در ادامه سخنانش گفت: «و برای کاهش زمان پرواز به هفت تا ده دقیقه ، ما باید موشک های خود را در مرز جنوبی کانادا یا در مرز شمالی مکزیک مستقر کنیم. آیا این خط قرمز برای ایالات متحده خواهد بود یا خیر؟ وبرای ما چطور؟ شما باید در مورد آن فکر کنید.”

وی تأكید كرد كه گسترش ناتو و نزدیك شدن وسایل تهاجمی و نظامی ناتو با مرزهای روسیه عامل بسیار مهمی برای امنیت روسیه است. دو موج اخیر گسترش ناتو منجر به روابط نسبتاً قابل تحملی بین روسیه و اتحاد دفاعی غرب ناتو منتهی شد. با این وجود، «نگرانی» های روسیه در مورد آن «به سادگی از سوی غربی‌ها نادیده گرفته شده است».

موضوع اصلی گفتگو با خبرنگار شبکه تلویزیون روسیه ۱ ٬ ولادیمیر پوتین رابطه با همسایه اوکراین بود. رئیس جمهور روسیه یادآور شد که مردم اوکراین اکنون از نظر تاریخی خود را روسی و ارتدکس می نامیدند. حتی امروز میلیون ها نفر در اوکراین زندگی می کنند که خود را بخشی از تمدن مشترک با روسیه می دانند. وی افزود: «آنها نمی خواهند كه بخشی از این تمدن با قسمت دیگری از تمدن درگیر شود و به ساز یک موسیقی غریبه برقصند.»

او بر این نکته تاکید کرد که اوکراین تحت انقیاد و نفوذ غرب می‌تواند به یک مرکز ضد روسی تبدیل شود.

پوتین همچنین اشاره کرد که حداقل نیمی از شهروندان اوکراین نمی خواهند به اتحاد آتلانتیک شمالی بپیوندند. او آنها را «افراد باهوش» و عاقل خواند. «من این را به عنوان یک کنایه به کار نمیبرم، من معتقد نیستم که آنهایی که موافق پیوستن به پیمان ناتو هستند٬ احمقند؛ اما باید بر این نکته تاکید کنم که، کسانی که با پیوستن اوکراین به پیمان آتلانتیک شمالی ناتو مخالفند٬ نمی‌ خواهند که در خط مقدم جبهه از آنها به‌ عنوان گوشت دم توپ استفاده شود«

در اوکراین، مشاور دفتر ریاست جمهوری اوکراین، میخائیل پودولجاک، درباره مصاحبه ولادیمیر پوتین رئیس ‌جمهور روسیه با خبرنگار شبکه یک روسیه اظهار نظر کرد. وی اظهارات رئیس جمهور روسیه را پروپاگاندا خواند.

وی گفت: «اگر ما به طور جدی در مورد جامعه اوکراین و کشورهای غربی صحبت کنیم، واضح است که بحث در مورد زمان پرواز موشک ها به هیچ وجه جدی گرفته نمی شود.»

او در ادامه صحبت ‌هایش ادعا کرد که «اوکراین همیشه با کشورهای غربی در مورد تصمیمات امنیتی مشاوره کرده است، به نظر ما اوکراینی ‌ها پیوستن به پیمان ناتو به ما یک ضمانت اضافی امنیتی می ‌بخشد، ما این تصمیم را با توجه به گذشته تاریخی کشور مان می گیریم».

پودولجاک در ادامه مدعی شد: «به هرحال ، روسیه در گذشته هم با کشورهای عضو ناتو هم مرز بوده و هیچ موشکی یا تهدید دیگری که علیه روسیه در این کشورها مستقر شده باشد٬ … مشاهده نشده است. بنابراین ما یک بار دیگر با افسانه ها و وسواس کلیشه وار سر و کار داریم.»

((لازم به یاد آوری است که در کشورهای سابقه عضو پیمان ورشو که اکنون به عضویت پیمان آتلانتیک شمالی ناتو درآمده ‌اند٬ سیستم های ضد موشکی و پرتاب موشکی مستقر شده است که مستقیماً مناطق مرکزی صنعتی و نظامی روسیه را نشانه رفته‌ اند و ادعای مقامات اوکراینی در مورد اینکه تهدیدی علیه روسیه توسط کشورهای عضو ناتو وجود ندارد٬ کاملاً غیر واقعی است. مترجم))

پایان