افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

ژرفنای فاجعه در افغانستان و سناریو های فراراه ی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید ستم طالبان و ایستادگی ملت؛ اراده مردم افغانستان…

پایداری

ثبا ت و پا یداری را نمانده  قدر و مقدارش چنان…

«
»

عوامل خارجی یعنی چه ؟


با شروع اعتراضات مردم ایران در خیابان ، ابتدا روسها و بعد رئیس جمهور فرانسه و عده ای دیگر مستمر کوک میکردند که : مسائل داخل ایران رابطی به خارج ندارد یا نباید داشته باشد … واصلا جلسه شورای امنییت ضرورتی ندارد ، این اعتراضات مردم ایران تهدید جهانی نیست که جلسه شورای امنییت لازم داشته باشد…خلاصه ما معنی این حرفها و مواضع را درک نمیکردیم تا دیروز که محسن رضایی فرمانده سابق سپاه با اشاراتی مستقیم ابهامات ما را برطرف کرد ….

به گزارش ایلنا، محسن رضایی روز شنبه ۱۶ دی/۶ ژانویه گفت: چندی پیش در اربیل توسط رئیس میز عملیاتی ایران در سیا مایکل دی‌آندریا که رئیس دفتر پسر صدام آقای بصیر و هانی طلفاح با نماینده بارزانی‌ها و عربستان جلسه‌ای تشکیل شد که نماینده منافقین (نامی که جمهوری اسلامی به سازمان مجاهدین خلق می‌دهد) هم در آن حضور داشت ، نماینده ای از طالبان ، دختر عمه قذافی ، باجناق حسنی مبارک و هسته هایی از اخوان المسلمین …. و قرارشد عملیاتی را از اواخر آذر شروع کنند و بعد در طول دی ماه و بهمن ماه مراحل اصلی دیگر را عملیاتی کنند. اسم این عملیات را همگرایی نتیجه‌بخش اعلام کردند. «آن‌ها این عملیات را مرحله‌بندی کردند . مرحله اول به دنبال این بودند که روح امام ره…را در گور بلرزانند تا اکثر شهرها از کنترل نظام خارج شود تا در مرحله دوم با وارد کردن اسلحه و کشتن تعدادی از مردم ، آمریکا بتواند شورای امنیت سازمان ملل را مجاب کند تا مصوبه‌ای حقوق بشری برای افزودن تحریم‌ها علیه ایران تصویب کند.» محمد جعفر منتظری، دادستان کل نظام اسلامی هم  با متهم کردن مایکل دی آندریا، مسئول عملیات ایران در سازمان سیا به دست داشتن در اعتراض‌های روزهای گذشته و تشکیل اتاق‌های عملیاتی «دشمنان» در هرات افغانستان و اربیل عراق گفته بود : «استفاده کردن از جریان تکفیری ها و به میدان آوردن داعش و گروه های همسو با آن، وارد کردن سلاح و کشاندن این جریان به مرکز کشور و در نهایت ایجاد ناامنی مسلحانه و به اصطلاح خودشان، گرفتن مراکز مهم و یکسره کردن کار در بهمن ماه بخصوص تا ۲۲ بهمن ، برنامه دشمنان نظام از به راه انداختن این ناآرامی ها در کشور بود.»

خلاصه که جون داداش این اعتراضات همه اسمی و بویی دارد به جز مردم ، بیکاری ، ناامیدی ، فقر ، اختلاس ، اقتصاد در هم شکسته …. منتها در این حکومت اسلامی ایران چون ادبیات بالایی مواج است ، آدم را به سرگیجه میاندازد . فقط خامنه ای یک کلمه گفت ” دشمن ” که البته هزار تعبیردارد ، بقیه کار ما را سختر میکنند . ابتدای اعتراضات که میگفتند این کار تیم احمدی نژاد است . بعد کودتای سپاه هم روی زبانها ول بود ، توطئه امام جمعه مشهد علیه روحانی هم بود …گرانی تخم مرغ که شروع اعتراضات بود اتهام را روی مرغهای عراقی که کشاند !

دخالت خارجی میدانید چیست یا چه زمانی بود ؟ زمانی که غرب برجام را به حلق ولی فقیه ریخت تا کل نظام ولایت فقیه حفظ شود ، دخالت خارجی یعنی تزریق 150 میلیارد دلار پول نقد از خزانه آمریکا تا سیستم ولایت فقیه درخودش فرو نریزد…بقیه سناریوهای خارجی طنزی که مطرح میکنند فقط برای لوث کردن و کم نشان دادن وزن سیاسی و اجتماعی اعتراضات است که یعنی همه چیز آرومه به روح امام ره….

اسماعیل هوشیار

07.01.2018