رنه ډکارت

دی د پنځلسمې پېړۍ یو فرانسوي فیلسوف، ریاضی پوه، فزیک…

ماکسیم گورکی

برگردان. رحیم کاکایی نویسنده‌ی کلاسیک ادبیات روسیه و شوروی، نویسنده‌ی برجسته‌ی…

جنگ‌های ژئوپلیتیک و فروپاشی عقلانیت سیاسی در جهان معاصر

نویسنده: مهرالدین مشید فاجعهٔ فکری و سیاسی در پرتو منطق ساختاری…

آمریکا و سیاست بیطرفی افغانستان

سیاست بی‌طرفی افغانستان برخاسته از موقعیت جغرافیایی آن است ،…

شرم و حیا

بزرگانِ اهلِ عرفان و تصوف، در بابِ حفظِ شرم و حیا بسیار تأکید نموده‌،  آن را بلند ترین درجه…

منطق سود و ویرانی: تحلیل مارکسیستی جنگ و استثمار در…

 تقابل کثرت‌گرایی و واقعیت طبقاتی درحالی‌که نظریه‌پردازان کثرت‌گرا (پلورالیست)، جامعه را…

جمهوریت در افغانستان؛ پروژهٔ گذار یا قربانی فساد و بی‌کفایتی…

نویسنده: مهرالدین مشید زوال جمهوریت؛ پروژه های زیربنایی و بازی های…

ژان پل سارتر

دی فرانسوي فیلسوف، ډرامه لیکونکی، ناول او رومان لیکونکی، ژوند…

پسا مدرنیسم؛ حامی عوام، منتقد نخبگان. 

postmodernism. آرام بختیاری  پست مدرنیسم؛ نه آتش به اختیار، و نه حیدر…

واژه های آریه ،آریا، ایرانمویجه و آریانا در بازار لیلام…

نوشته : دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها  برخی …

 جشن نوروز در گذرگاه تاریخ

نوشته : داکتر حمیدالله مفید واژه نوروز را آریایی های باستانی…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اخلاقي معیارونه

 نور محمد غفوری پیلامه د تلویزیوني سیاسي بحثونو په اړه مې مخکې…

از هیولای ساخته‌شده تا دشمن مقدس؛ روایت قدرت از تروریسم

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم سایه ای که قدرت ها می سازند…

رايحه

دوم حمل ١٤٠٤ خورشيدىفکر تو زیبنده ‌‌‌‌‌‌ی دل‌ها شدهوسوسه…

بخاطر محکمه عاملان جنایات جنگی و ضد بشری تجاوز نظامی…

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

از شکست دکترین عمق استراتژیک تا طلوع رقابت نیابتی هند

نویسنده: مهرالدین مشید شکست عمق استراتژیک  و جنایات نظامیان تروریست پرور افغانستان…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اهمیت

نور محمد غفوری مقدمه:د تلویزیونی سیاسی بحثونو په ماهیت مو په…

تولستوی ، لئو نیکولایویچ

برگردان. رحیم کاکایی دانشنامه بزرگ شوروی  و. یا. لاکشین کنت لئو نیکولایویچ تولستوی…

      عید شما مبارکباد 

مبا رکبا د عید ی روزه  دا را ن به آ…

نوروز؛ ارث نیاکان

رسول پویان کهـن نـشـاط بهـاران جشن نوروز است سرور سرو خرامان جشن…

«
»

چرا روسیه فدرالی در جواب به تحریم های وضع شده، طلا خریداری میکند؟

ا.دهقان

اقتصاد دانان به تغیری در سیاست بانک مرکزی روسیه توجه خویش را مبذول داشته اند.

روسیه صریحاً به خریداری طلا پرداخته است، غرض تائید قول ما میتوان گفت که آن کشور در ماه جون سال روان 9.1 تن این سکه قیمتی را خریداری نموده است.

بر اساس گفته های معاون وزارت خارجه روسیه، سرگی ریاپکوف که تحریم های جدید ایالات متحده امریکا، روسیه را واداشت تا روی سیستمی کار کند که سر انجام به تعویض دالر به پول دیگری مبدل خواهد شد.

دوستان!

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه در جواب تحریم های جدید وضع شده از طرف امریکا خیلی جدی است، تا وابسته گی خویش را به دالر به کمترین حد آن برساند.

در زمینه مفکوره ای وجود دارد که در پنج الی هفت سال آینده، روسیه، چین و هند خود را از وابسته گی دالر و ایرو در بازار های بین المللی آزاد و به دالر کاملاً جواب رد خواهند داد.

هم چنان رئیس دولت ترکیه اعلام داشت که با خرید طلا و لیره از به کار برد دالر منصرف خواهند شد.

تحلیل گران کتباً یاد آور میشوند گر چنین شود، پس سیستم حاکم اقتصادی وضع شده سال 1944 از هم میپاشد و اساسی وجود دارد که دال بر این است که این از هم پاشیدنها که خطر آن در کل متصور است، قابل دقت میباشد.

در سایت های انترنتی راجع به خرید طلا به مثابه یک پلان بسیار بزرگ، کلان و استراتیژیک جیوپولیتیک مسکو نوشته های بیرون می آید که قابل توجه، تحلیل و ارزیابی است.

نظر شما خواننده محترم در زمینه از چه قرار است؟ اگر با ما نظر تانرا شریک سازید مارا کمک خواهد کرد.

کشور روسیه بر مبنای دو فاکت طلا خریداری میکند.

  1. نخست بانک مرکزی روسیه، خود را بیمه میکند از ترس آنکه مبادا ذخایر پشتیبانه پول در خارج بلاک شود، از اینکه موضوع تحریم ها چون خطرناکتر شده میرود ، امکان دارد بالای همه واقعه ایران تکرار شود که برای چند سالی کلیه ذخایر پولی آن کشور در بانک های خارج بلاک شده بود. روسیه وقتی که طلا را خریداری میکند، آنرا در جاهای مناسب و به شکل درست و امن اش ذخیره مینماید و سر ایشان از این ناحیه درد هم نخواهند داشت.
  2. دوم اینکه بخاطری طلا را خریداری میکند که این کار یک نوع حمایت از بخش های تولید کننده این سکه قیمتی است، چون تولید کننده گان طلا حالا دیگر در کشور روز تا روز افزایش پیدا کرده است و دو بر سه حصه طلای تولید شده ایشانرا دولت از آنان خریداری مینماید که با این کار دولت کمپنی های تولید کننده را در بهترین وضع قرار داده است. چون حالا خریدار مطئمنی دارند.

از متحد الشکل کردن یا استندرد کردن طلا به ساده گی و بدون مقصدی نخبه گان جهان مانند کشور های چین و هند انکار نکرده اند و یا مخالفتی نشان نداده اند.

در استندرد کردن طلا دارایی شما توسط همین فلز قیمتی محدود میباشد، یعنی ساحه داشتن این سکه قیمتی قید میشود و شما نمیتوانید که سالانه بالاتر از دو فیصد، تولیدات سالانه خویش  را بالا ببرید اما بر عکس در قسمت دالر هر قدر که خواسته باشید میتوانید دالر چاپ کنید، کدام محدودیتی وجود ندارد.