آسیب شناسی  استقلال افغانستان آن در بعد های سیاسی، اقتصادی،…

نوشته از بصیر دهزاد   روابط بین المللی و تکنالوژی معاصر…

کمدی الاهی یا کمدی انسانی؟ بالزاک و دانته

Balzak, Honore de (1799- 1850) آرام بختیاری بلبشو و شهر فرنگ جامعه…

         پنجساله گی چیره گی تاریکی درافغانستان       

    نوشته ی :اسماعیل فروغی                                                            پنجسال ازفاجعه ی تسلیم دادن…

میرزا تورسون‌زاده شاعر صلح و دوستی تاجیکستان

 برگردان. رحیم کاکایی زویا عثمانووا میهن‌دوستی پرشور که هرگز چیزی را بر…

 افغانستان ؛ در چنبره افراطیت دینی و تندروی قومی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در طول تاریخ معاصر خود، به‌ویژه در…

از دیدگاه علم سیاست !

تلاش و سعی چه به شکل مسلحانه باشد یا غیر…

افغانستان در بن‌بست؛ راه‌های برون‌رفت و چشم‌انداز آیند

نویسنده: مهرالدین مشید فردای افغانستان و چگونگی عبور از وضعیت موجود در…

فرانس مهرینگ؛ تئوریسین ژورنالیست، ژورنالیست صاحبنظر

France Mehring (1846- 1919 ) آرام بختیاری مهرینگ؛ کوشش در راه روشنگری…

افغانستان در آستانه یکخطر وبحران جدید ( تداوم بحران نیم قرنه) 

نوشته از بصیر دهزاد  آغاز جنگ ها و حملات پراگنده گروه…

قرائت های تاریخی و فراتاریخی دینی؛ از بن بست تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در دو سده اخیر، یکی از مهم‌ترین رویکردها…

تضاد دین و حقیقت...!

توهم خدای دین، حقیقتِ بشر را در آزادی او به…

نقدواره پژوهشیِ بر  مفاهیم جمهوری و جمهوریت 

1میرعبدالواحد سادات     از منظر  حقوق اساسی و علوم سیاسی  در راستای :  …

روح و نَفْس چیست؟

برهان الدین « سعیدی»  بادِ نفس مر سینه را ز اندوه…

طبع  شکسته

نوشته نذیر ظفر  2/8/26 ورجینیا  كوچهِ ما پر از گلِ است ،…

تحولات بدخشان؛ نشانه‌های سقوط یا پایان مأموریت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید جرقه‌ای که آتش مقاومت را در سراسر افغانستان…

بردی کربابایف

برگردان . رحیم کاکایی روسلان سمیاشکین نویسنده براستی مردمی و یکی از  بنیان…

ژورنالیست، راوی حقیقت است، نه مبلغ یک روایت

نور محمد غفوری هر حرفه‌ای چارچوب، قواعد، اصول و معیارهای خاص…

پر له خەمم!

[خه‌م] پر له خەمم! پر لە خەم... خەم له سینگمە، پر لە بەخەڵم‌و پر لە…

یاداشت انتقادی بر یک مصاحبه تلویزیونی

نور محمد غفوری ژورنالیسم، رسالتش پرسیدن است، نه دفاع کردن؛ روشن…

بنیادگرایی دینی و لیبرال‌دموکراسی؛ از سوخت‌رسانی تا امتم دهی به…

نویسنده: مهرالدین مشید  رابطه متقابل افراط‌گرایی دینی، بحران‌های نظم لیبرال و…

«
»

نمایندۀ چین در شورای امنیت سازمان ملل باید از مردم ایران عذر خواهی بکند


فرح نوتاش- جبهۀ مردم برای نجات ایران -خط سوم- نه ملا نه آمریکا
اعلامیه شماره 84
03.11.2022
واضح است که آمریکا به چه منظوری پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل برده است. نه برای حمایت از قیام ایرانیان ، بلکه برای سوء استفادۀ از آن به عنوان روکشی بر اهداف فشار بر رژیم ملا. هدف واقعی جا انداختن توافق نامه برجام به نفع خواسته های آمریکا است.
ولی آنچه که نماینده چین برای “وتو ” علیه درخواست آمریکا برای محکوم کردن کشتار مردم در تظاهرات توسط رژیم ملا در شورای امنیت سازمان ملل بیان کرده است، جز دردی در قلب، چیز دیگری نیست.
برای کشتار بسیار در تظاهرات صلح آمیزایران توسط رژیم ملا او اظهار داشت، این یک مسئلۀ داخلی است که چطور یک حکومت بخواهد تظاهرات را آرام کند!
این یک دیدگاه حقیقتا ضد کمونیستی است. وقتی که مردم غرق در انواع بدبختی ها و فقر، خسته و بیمار از این رژیم کلا فاسد ، که این همه جنایت و فساد را تحت نام مذهب انجام می دهد و سپس معترضین را دستگیر کرده و به زندان می برد و براحتی به نام خدا می کشد ، براستی مردم جان بر لب دیگر چه می توانند بکنند؟
این یک مسئله سادۀ تنها یک کشور نیست؛ از این رو بی اعتنایی و چشم پوشی، غیر انسانی و محکوم است.
گسترش مذهب با بودجه ملی ایران، رها کردن 10 میلیون کودک در رنج و خیابان، بجای مدرسه، و 75% مردم خرد در فشار بین تحریم آمریکا و فساد ملا، دیگر یک مسئلۀ ملی نیست. این مسئلۀ حقیقی برای تمام انسانیت بوده و باید توسط همه به سرعت متوقف شود.
سیدعلی خامنه ای به اصطلاح رهبر، نه با انتخاب، تحت یک توطئه طراحی شده به قدرت رسیده است. او و تمام سیستم فاسدش جنایتکار و دزد هستند. و باقی مانده بودجه مملکتی صرف گسترش مستعمرات بسیار پنهان بریتانیای کبیر تحت نام مذهب شیعه می شود. این در واقع رشد یک بدبختی عظیم استعماری در تمام کشور های اسلامی است. میلیارد ها دلار بودجه دزدیده شده ایران توسط ملایان به کانادا برده می شود . و از بانک های آنجا براحتی به بانک های انگلیس منتقل می شود. و بعد جاسین ترودو نخست وزیر کانادا، در حالی که از ملایان دزد حمایت می کند، در حمایت از تظاهر کنندکان چند نفری را به لیست تحریم ها اضافه می کند!
رژیم ملا توسط ملت ایران حمایت نمی شود، ولی مورد حمایت از طرف سپاه پاسداران پر خورانده و فاسد، بسیجی های مسلح، لشگر لات و لوت های مسلح خامنه ای، به نام لباس شخصی ها ، حشدلشعبی عراق و حزب اله لبنان می باشد.
اخیرا پهپاد های ایران در جنگ با اوکراین به روسیه کمک می کنند. و این دلیل دیگر رفتن آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل است. ولی روسیه از ماه جولای خواهان توقف جنگ بوده است، قبل از استفاده از پهپاد های ایران. چرا آمریکا که باعث بدبختی اوکراین از 1947 تا کنون بوده و ایجاد کنندۀ 43 آزمایشگاه سلاح بیولوژیکی در اوکراین است، نمی گذارد مردم جهان در صلح زندگی بکنند؟ چرا آمریکا، اروپا را به سوی فقر واقعی سوق می دهد؟ چرا لولۀ گاز استریم دو را منفجر می کند؟
قیام مردم ایران مصمم است تمام این سیاست های نا عادلانه را متوقف کند.

زنده باد همبستگی جهانی با قیام در ایران
برای آزادی و عدالت

womens-power.farah-notash.com
www.farah-notash.com
Women’s Power