مپیندارید یاران!

امین الله مفکرامینی  2026-02-06! مپنــــدارید یـاران که من دیوانــــــه ام زخودغافل وبــا خلق…

دورنمای پایان نزاع‌های گروهی و قومی در افغانستان؛ فرصت‌ها و…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در بیش از دو سدهٔ اخیر، افزون…

توافقنامه همکاری نظامی روسیه و افغانستان

ضرورت دوجانبه و برمبنای منافع طرفین : منافع روسیه ؛ افغانستان با…

بازخوانی تحولات افغانستان؛ از بن بست سیاسی تا تحول اجتماعی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در آستانهٔ دگرگونی؛ از متن استبداد تا…

چگونگی آبیاری  زمین های زراعتی

نوشته کریم پوپل مورخ ۲۲ می ۲۰۲۶ آبیاری عملیه رساندن مقادیر کنترل…

پیاوړی لیکوال، تکړه شاعر

له ښاغلي ډاکټر طارق رشاد سره چې د علم، ادب…

آیینۀ تاریخ

رسول پویان چه خـوش گفت توسیدیـد فیلسوف که بُد جنگ اسپارت وآتن…

زمزمه های بازگشت اشرف غنی به کابل از شایعه تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در این روزها زمزمه‌های بازگشت اشرف غنی به…

دستاوردهای خلاق چخوف، نویسنده برجسته رئالیست روسی 

برگردان. رحیم کاکایی پیشگفتار مترجم : رئالیسم بی‌رحمانه‌ی یک راوی غمگین  نویسنده ای…

لحاف مهربان کودکی

ساجده میلاد من به گذشته می اندیشم  من شب ها  در آغوش سبز…

نقش زنان مسلمان در جامعه اسلامی !

مقدمه . بی گمان یکی از مهم ترین مباحث در تبیین…

بدخشان؛ گره کور و پاشنه آشیل حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید بدخشان؛ جرقه های بحران و احتمال خیزش تازه…

شیرۀ جان

رسول پویان شیرۀ جان ازدو چشم خون چکانم می چکد لـؤلــؤی لالا…

            و حدت خواهی 

در عاشقی ،  عشق   نمایی   نمیکنم گنج  ی  محبتیم…

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام،سوسیالیسم احساسی

Hermann Cohen (1842- 1918 ) آرام بختیاری هرمان کوهن؛ میان کانت و…

حماسه هایی که به بهای خیانت نخبگان به سوگواره تبدیل…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت تراژدی ملتی که بهای جاه‌طلبی نخبگان را…

د دموکراسۍ د ناکامو تجربو انتقادي ارزونه

نور محمد غفوری سریزه  د تحمیلي جمهوریت او تقلبی دموکراسۍ تجربې موږ ته…

حکمت چیست؟

برهان الدین « سعیدی» حکمت دنیا فـزاید ظن و شک ــ …

این خون کسی ریخته یا می سرخ است یا توت…

نویسنده: جمشید کوهستانی    نظامی سابق فرستنده: محمد عثمان نجیب  ##########################نوتبرعلاوه شعر حضرت سعدی لکه…

افغانستان در تنگنای بن بست؛ انحصار طالبان و پراکنده گی…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت یک بن بست تاریخی؛ قدرت یک دست…

«
»

سخنرانی زیوگانوف در کنفرانس مطبوعاتی رهبران فراکسیون های پارلمانی در دوما

گنادی زیوگانوف
ترجمه مجله هفته

روز شنبه، ۲۴ ژوئن، رئیس کمیته مرکزی حزب کمونیست حزب کمونیست بلشویک رفیق زیوگانف در کنفرانس مطبوعاتی رهبران فراکسیونها در دومای دولتی صحبت کرد. 

– تسخیر کشوری مثل ما از بیرون غیرممکن است. بنابراین، مخالفان و دشمنان سعی می کنند هر کاری که ممکن است انجام دهند تا آن را از درون دچار تفرقه کرده و به نابودی کشانند. این موضوع بیش از یک بار در تاریخ ما اتفاق افتاده است. 

به نظر من، امروز رئیس جمهور بیانیه بسیار مهمی را خطاب به همه ما شهروندان کشور بیان کرد. اول از همه، ما باید در هر دو جبهه خارجی و داخلی مبارزه کنیم و هر کاری که ممکن است انجام دهیم تا جامعه را متحد کنیم و فاشیست‌ها، نازی ها و باندرایی ها را شکست دهیم که جنگی را در اوکراین آغاز کردند و سعی می کنند از داخل به ما حمله کنند تا ما را تجزیه کنند. آنها از تحریک کنندگانی استفاده میکنند که می کوشند جاه طلبی های خود را با ابزار نظامی عملی کنند. 

من از همه شهروندان کشورمان می خواهم که تا حد امکان از درخواست رئیس جمهور حمایت کنند و برای عقب راندن نیروهایی که به جهان روسیه اعلام جنگ کرده اند، هر کاری ممکن است انجام دهند. 

نازی ها آماده اند ما را فتح کنند. آنها اعلام کرده‌اند تا مردم ما را بدون معطلی نابود خواهند کرد، تنها در کشور برادرمان بلاروس، هر سوم نفر در دفاع از میهن شوروی جان باختند. آنها تصمیم گرفتند جهان روسیه را نابود کنند: فرهنگ، تاریخ، زبان و سنت های ما را. و آنهایی که امروز آنها را نادیده می گیرند و از آنها حمایت می کنند که در واقع به دولت، به مردم ما از پشت خنجر میزنند . ما باید جسورانه، قویا و آنطور که شایسته است آنها را از خود طرد کنیم. 
“روی سخن من همچنین به بچه هایی که در واگنر جنگیدند است.” شما صادقانه وظیفه خود را انجام دادید، شجاعانه در اوج جنگیدید و هر کاری انجام دادید تا این تهاجم آنگلوساکسون را که امروز به کشور ما وارد شد متوقف کنید. بنابراین در هیچ توطئه و تحریکی شرکت نکنید. 

در مورد سلسله مراتب از بالا ، باید در نظر گرفت که ارتش و دولت فقط به یک شرط میتوان زندگی کند – اگر یک واحد فرماندهی در ارتش وجود داشته باشد. یک فرمانده کل هست، یک وزیر دفاع هست، یک ستاد هست که عملیات را طراحی می کند، فرماندهانی هستند که باید به دستوراتشان عمل کرد. وگرنه این دیگر ارتش نیست. 

به همین دلیل است که باید به درخواست رئیس جمهور امروز عمل کنیم. و کسانی که مرتکب اشتباه شدند به آنها اجازه بدهید به رفتار خود پایان دهند. 

کسانی که راه درست را گم کرده‌اند از این حق برخوردارند که بخشیده شوند و باز گردند. 
اما کسانی که این عملیات را راه انداخته و تحریک کرده‌اند و به این کار ادامه می‌دهند می‌دانند که به عنوان دشمنان ما و دشمنان قدرت ما عمل می‌کنند و به این واقعیت کمک می‌کنند که ناتو و آمریکایی‌ها کشور ما را در این زمان سخت خفه کنند. 

کمونیست ها همیشه از میهن خود دفاع کرده اند. برای من روسیه حزب اصلی است. من به عنوان رئیس حزب و اتحادیه میهنی خلق، همه چیز را برای تضمین موفقیت و رهایی میهن مشترکمان از تهاجم بعدی انجام خواهم داد. 

همه در خانواده من جنگیدند ، همه از وطن خود دفاع کردند. من خودم سه بار در ارتش خدمت کردم و معتقدم که دفاع از کشور وظیفه مقدس هر فردی است. برای اینکه همه کسانی که در خط مقدم هستند احساس خوبی داشته باشند ، ما قبلا ۱۱۳ کاروان کمک ارسال کرده‌ایم. تنها در بیست روز گذشته پانصد تن و چهار کاروان فرستاده‌ایم، فرمانداران ما همه در خط مقدم بوده اند. ما قبلا سیزده هزار کودک را پذیرفته ایم و همچنان آنها را می پذیریم. این وظیفه ماست، این کمک واقعی ما به هر کسی است که امروز برای آزادی و استقلال سرزمین مادری ما مبارزه می کند. 

اکنون بیایید اراده و شجاعت خود را نشان دهیم و هر آنچه در توان داریم انجام دهیم تا کسانی را که امروز با اسلحه با ما می جنگند از سرزمین روسیه خود بیرون کنیم. و برای آرام کردن کسانی که به بیراهه رفته اند و سعی در کمک به دشمنان ما دارند تا آنها را سر جای خودشان بنشانیم. من مطمئن هستم که پیروز خواهیم شد.