پیشرفت های شگفت انگیز فناوری و چالش ها و خطر…

نویسنده: مهرالدین مشید رهایی یا زوال؛ فناوری و چالش‌های نوین جامعه…

استقلال و آزادی

عبدالصمد ازهر از ۲۸ اسد تا ۲۴ اسد هر روز، هر ماه…

وقتیکه تبصره وتحلیل از جمهوریت می نماید دقت کامل داشته…

در این روز ها تحلیل های سیاسی پیرامون سقوط ویا…

کمند غزل

رسول پویان غـزال غـزل ار کمند افکند دل شرزه شیران ببند افکند ز…

فروپاشی شرم آور در اوجی از فساد و خیانت  و…

نویسنده: مهرالدین مشید بازخوانی یک سقوط و روایت های دردناک آن  ۱۵…

ردپای خراب‌کاری آلمان برای کشور ما و حمایت از فروپاشی…

ره‌بران طالبان خواهان پناهنده شدن به آلمان بودند. مولوی دلاور…

اسباب و عوامل سقوط جمهوری تحت اشغال

ماه اسد ماه به زانو در آمدن دو قدرت امپریالیستی…

فراخوان بخاطر انفاذ قانون اساسی

بنام خداوند حق و عدالت بدون پرداختن به چگونگی سقوط سومین…

تقدیم به روح ببرک کارمل، آن کوه اندیشه و خرد…

رفیق کارمل گرامی:  ما آن‌‌چه را فرمودید، انجام دادیم:  درس بخوان= خواندیم  کارکن=…

اسدالله بلهار جلالزي

 له نوښتګر کیسه لیکونکي، څېړونکي، ژباړونکي، تکړه ادیب او ژورنالیست…

چهارساله گی حاکمیت طالبان

نوشته ی : اسماعیل فروغی      امروز پانزدهم اگست 2025 ،…

آخرین نگاه و آخرین لبخند؛ جرقه ای سوزنده و بغضی…

نویسنده: مهرالدین مشید سنگ صبور من! خدا‌ نگهدارت؛ روایت یک سفر…

افغانستان د نړۍ په شطرنج کې یوه ډېره مهمه مهره!

حميدالله بسيا په نړیوال سیاست کې هر هېواد د شطرنج یوه…

چرا افلاتون پیامبر نشد ؟

platon (428-347 v.ch) آرام بختیاری غربی ها فیلسوف ساختند، شرقی ها، پیغمبر…

سوز وگداز!

امین الله مفکر امینی  2025-11-08! سوزوگدازِعشق،سوزد جسم وجانـــــــم زگٌدازیکه است بســـوز،روح وروانــــم ای اهلِ…

رسول همذاتوف

رسول همذاتوف (آواری: ХӀамзатил Расул؛ ۸ سپتامبر ۱۹۲۳ – ۳ نوامبر ۲۰۰۳) شاعر اهل اتحاد…

دنباله‌ی مانی‌فی‌ستِ مکتبِ دینی فلسفی من بیش از این نه…

خیلی متأسفیم برای بسیاری‌ها که دانش‌کستری را تنها با شنیدن…

افغانستان در پرتگاۀ مثلث جدال‌های قومی، تروریسم طالبانی و رقابت‌های…

نویسنده: مهرالدین مشید وقتی قومیت سلاح می‌شود، ترور حکومت می‌کند و…

غزۀ خونین

غـزه که جهـنـم زمین گردیدست از کینۀ شـیطـان لعین گردیدست درقحطی دایمی…

 فـرضـیـات ادبـیـات مـارکـسـیـسـتـی

ـررسـی انـتـقـادی دربـارۀ نـظـریـات مـطـرح شـده دربـارۀ ادبـیـات مـارکـسـیـسـتـی، کـه بـه آن…

«
»

احمد مسعود دربرابردیوهای مست …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی

     نباید خودمان را فریب بدهیم . قضیه روشنِ روشن است. افغانستان با زوریا باخدعه و نیرنگ دراشغال پاکستان آمده وحکومت افراطیِ تک قومیِ طالبانی که به هیچ ارزش انسانی ، مدنی ، تاریخی و شهروندی پابند و باورمند نیست ، بخاطرتحقق اهداف شوم پاکستان و برای ویران کردن تمام هست و بود افغانستان بقدرت رسانده شده است .

      اعلام حکومت طالبان که متشکل ازبنیادگراترین ملاهای تربیت یافته درپاکستان است ، سیلی محکمی بود بروی مردم افغانستان و بروی فرهنگ متعالیِ گشن بیخ کشور که جامعه ی بشری امروزی به آن باورمند شده است .

      طالبان با اعلام حکومت بدوی تک قومی شان ، درواقع نیشخند تندی بروی مردم مسلمان افغانستان ، بروی تمام گروهای قومی بخصوص قوم شریف پشتون و بروی مردم جهان زدند . آنان نه به اسلام ، نه به آزادی وعزت اقوام شریف کشور، زره ای پابندی و تعهد ندارند . تنها تعهد آنان اینست تا ما را ذلیل ترازپیش کرده ، زمینه ی دسترسی مطلق پاکستان وشرکای جهانی ومنطقه ای اش را در تمام امورکشورما ومنابع سرشارزیرزمینی ما مساعد بگرداند .

      درچنین وضعیت ناگوار ، برای نجات مملکت و نجات عزت مردم افغانستان از چنگال پنجابی ها باید یک مشت و یکصدا شویم .

      باید از مقاومت شیرزنان هراتی ، رادمردان و شیرزنان بلخی ، قندزی و کابلی … که دلیرانه و بی ترس فریاد آزادی وعدالت و فریاد مقاومت ملی دربرابرتجاوزپاکستان و نوکران بنیادگرا و بدوی اش بلند نموده اند ، حمایت بی دریغ نمود . باید ازرادمردان دلیری چون احمد مسعود که شجاعانه دربرابرلشکرجهل وتعصب وپنجابی های متجاوز  بپاخاسته اند ، حمایت و پشتیبانی کرد .

     اگراحمد مسعود شجاعانه سرلشکردادخواهان شده ، راه اش را از راه تیکه داران دین و معامله گران قومی ـ جهادی جدا ساخته است ، چرا نتواند با اعتبارترین و پرقدرت ترین آدرس برای مقاومت ملی و کلیه دادخواهان کشورشود ؟ احمد مسعود این تقوا و توانایی را باید کسب نموده باشد .

     احمد مسعود باید بداند که افغانستان به یک رهبرملی نیرومند ، شجاع ، صادق به افغانستان وبا خرد نیازمنداست – رهبری با تقوا که نه ازآدرس یک گروه یا قوم خاص ؛ بلکه فقط و فقط ازآدرس مردم افغانستان و ازآدرس مقاومت آزادیبخش ملی ، با مردم گفتگو نماید .

     احمد مسعود خردمند هرگزنباید ازآدرس جمعیت اسلامیِ پارچه پارچه شده وشورای نظار، وارد میدان ومعرکه ی ملی شود .

     پنجابی های متجاوزوطالبان ، این دیوهای مست را فقط با قوه ی قهریه ی تمام مردم افغانستان ـ شامل پشتون ، تاجیک ، هزاره ، ازبیک و دیگران … میتوان به خاستگاه اصلی شان – پاکستان فرستاد.